athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.599
- Πόντοι
- 12.756
ακομα να πας για υπνο φιλε-Μπαρε;gamiolew xesthka.
ακομα να πας για υπνο φιλε-Μπαρε;gamiolew xesthka.
ειμαι κομματια αλλα με εχει παει και αιμα.ακομα να πας για υπνο φιλε-Μπαρε;
gamiolew xesthka.
γιατι ρε;καμμια γαστρεντεριτιδα;ειμαι κομματια αλλα με εχει παει και αιμα.![]()
![]()
![]()
Συμπτώματα μελι-λαδιγιατι ρε;καμμια γαστρεντεριτιδα;
ασε ρε το μελι λαδι ειναι εξαιρετικοΣυμπτώματα μελι-λαδι
Το σπετσοφάι;ειμαι κομματια αλλα με εχει παει και αιμα.![]()
![]()
![]()
Δε μπορεί να απαντήσει τώρα, είναι στον "θρόνο"...γιατι ρε;καμμια γαστρεντεριτιδα;
Δε μπορεί να απαντήσει τώρα, είναι στον "θρόνο"...
Δεν έχω δει εξαιρετικά να παίρνουν φωτιά ...ασε ρε το μελι λαδι ειναι εξαιρετικο
ολα πανε ρολοι πλεον..ενα μικρο ατυχημα ητανΔεν έχω δει εξαιρετικά να παίρνουν φωτιά ...
Θα έφαγε καμία καρβουνιλα και τον πήγε αίμα ..
Κλαφτον τον δικό σου
Με ατυχήματα ξεκίνησαν πολλά πράγματα ....ολα πανε ρολοι πλεον..ενα μικρο ατυχημα ηταν
να πλενεις τον κωλαρινο σου και να μην σκουπιζεσαιγαμω τα πικαντικα καιει ο κωλος μου.![]()
Βάλε ένα κούτσουρο τύπε ,καιβο Λιλας τα ίδια πάθαινε ,δεν ήταν πουστης ,απλά ετρωγε πικάντικαγαμω τα πικαντικα καιει ο κωλος μου.![]()
να πλενεις τον κωλαρινο σου και να μην σκουπιζεσαι ΤΥΠΕ.Βάλε ένα κούτσουρο τύπε ,καιβο Λιλας τα ίδια πάθαινε ,δεν ήταν πουστης ,απλά ετρωγε πικάντικα
Μήπως πήγες καμιά βόλτα από τίποτα περίεργα νήματα και μας λες για πικάντικα και καλά φίλε βάρο;;;γαμω τα πικαντικα καιει ο κωλος μου.![]()
Έχω μπιντε .. εσύ με το λάστιχο στο μπαλκόνι ΤΥΠΕ ΜΟΥνα πλενεις τον κωλαρινο σου και να μην σκουπιζεσαι ΤΥΠΕ.
με μπιντε ξεκινησε και ο τεντυ.Έχω μπιντε .. εσύ με το λάστιχο στο μπαλκόνι ΤΥΠΕ ΜΟΥ
Με καυτερά ξεκίνησε ,σαν και εσέναμε μπιντε ξεκινησε και ο τεντυ.![]()