brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.201
- Πόντοι
- 2.606
Ρε μαλέα, εγώ που συμπαθάω λάκη και ΛΕΙΠΕΙ από το σαη, τι θα κάνουμε τώρα χωρίς λάκη;
βολεψου με χελ εσυΡε μαλέα, εγώ που συμπαθάω λάκη και ΛΕΙΠΕΙ από το σαη, τι θα κάνουμε τώρα χωρίς λάκη;
και γω τον συμπαθουσα που ειναι ο παλιοπουστας να γελασουμε λιγοΡε μαλέα, εγώ που συμπαθάω λάκη και ΛΕΙΠΕΙ από το σαη, τι θα κάνουμε τώρα χωρίς λάκη;
σιγουρα λειπει?Ρε μαλέα, εγώ που συμπαθάω λάκη και ΛΕΙΠΕΙ από το σαη, τι θα κάνουμε τώρα χωρίς λάκη;
σιγουρα λειπει?
γιατι ενα παλιο μελος που ζωντανεψε στα πολιτικα ολο και του μοιαζει οσο γραφει...![]()
ασε αγορινα , παιζω 10 δελτια πιανω ενα, βγαινει σε όλους
Ισχύει, παντελονάτος μαλάκας είναι, δεν είναι κανένας τυχαίος.Ο Λάκης μολογάει από την αρχή ποιος είναι. Δεν είναι Γιαρμάκας.
ναι γιαυτο οταν μπηκε σαν ζελικο ρωτουσε πως να κανει το ενα και το αλλο στο φορουμΟ Λάκης μολογάει από την αρχή ποιος είναι. Δεν είναι Γιαρμάκας.
ναι ρε μαλακα που ελεγε παιδια πως ανεβαζω φωτογραφιαναι γιαυτο οταν μπηκε σαν ζελικο ρωτουσε πως να κανει το ενα και το αλλο στο φορουμ![]()
πικς ορ νεβερ χαπεντο Λακης ειναι μεσα και δεν εχετε παρει χαμπαρι Χριστό ...
μου ειστε και ολοι κλωνο-ντεντεκτιβ
ναι γιαυτο οταν μπηκε σαν ζελικο ρωτουσε πως να κανει το ενα και το αλλο στο φορουμ![]()
ασε μωρη λουλου σε τα μαςναι ρε μαλακα που ελεγε παιδια πως ανεβαζω φωτογραφια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πικς ορ νεβερ χαπεντ
να του βάλουμε κανένα ξυραφάκι ή καμιά καραμπίνα για να κόψουμε αντιδράσεις λες?σιγουρα λειπει?
γιατι ενα παλιο μελος που ζωντανεψε στα πολιτικα ολο και του μοιαζει οσο γραφει...![]()
ναι με κλωνο απο το 09 ο πουστηςναι ρε μαλακα που ελεγε παιδια πως ανεβαζω φωτογραφια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πικς ορ νεβερ χαπεντ
ποιος ειναι ρε μαλακαασε μωρη λουλου σε τα μας
ε να σε γαμησω μωρη λουλουποιος ειναι ρε μαλακα
να του βάλουμε κανένα ξυραφάκι ή καμιά καραμπίνα για να κόψουμε αντιδράσεις λες?![]()