Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.734
- Πόντοι
- 6.056
το ειπε 516 φορες και να μην το ηξεραΗξερες για κλωναρι Τζορ ;;;
ετσι ειπε ο Μπαρος
το διαβασα απλα

το ειπε 516 φορες και να μην το ηξεραΗξερες για κλωναρι Τζορ ;;;
ετσι ειπε ο Μπαρος
χμ , σημειωνεται ,,,,το ειπε 516 φορες και να μην το ηξερα
το διαβασα απλα![]()
το φαγα κιολας.το χιλιάρικο το πήρες?![]()
σαν δικηγορος σου και μαλιστα αμισθι επειδη σε εκτιμω και σε συμπαθω σε συμβουλευω να μην απαντησεις σε αλλη ερωτηση...το ειπε 516 φορες και να μην το ηξερα
το διαβασα απλα![]()
Δεν έχω πάει τυπε έχει μικρό λιμάνι και δεν χωράει το σκάφοςαντιπαρο που να φαω?
αντιπαρο που να φαω?
σκασε εσυ μουνοπανο , εισαι εισαγγελεας εδρας
ενοχος να του κοπει η μηνιαια συνδρομη.χμ , σημειωνεται ,,,,![]()
αυτο?χμ , σημειωνεται ,,,,![]()
το ειπε 516 φορες και να μην το ηξερα
το διαβασα απλα![]()
στα καμινια δωσεκανησου και αγιου ελευθεριου εκει στην εκκλησια εχει ενα ταβερνακι η τουλαχιστον ειχε γιατι ο μπαρμπας που το ειχε ηταν στην ηλικια σας.Και γαμώ τους εισαγγελείς επιλέξατε. Αντί να προτείνει ποινή, θα ρωτάει τους κατηγορούμενους, που να φάει στα καμίνια.![]()
σαν δικηγορος σου και μαλιστα αμισθι επειδη σε εκτιμω και σε συμπαθω σε συμβουλευω να μην απαντησεις σε αλλη ερωτηση...
στηνουν πλεκτανη για να καταδικαστεις..
μπορείς όμως να πεταχτείς μια βόλτα με το ελικόπτερο που έχει το σκάφος να ρίξεις μια ματιά και να ενημερώσειςΔεν έχω πάει τυπε έχει μικρό λιμάνι και δεν χωράει το σκάφος![]()
να αρχισω και οποιον παρει ο χαρος?εδω
![]()
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων) - Page 6464 - bourdela.com forum
Με έναυσμα ένα σχόλιο στο οποίο ο σχολιαστής με χαρακτηρίζει "ηττημένο" μου ήρθε συνειρμικά στο νου ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Ουμπέρτο Έκο: «Σαν φιλόσοφος ενδιαφέρομαι για την αλήθεια, αλλά επειδή είναι δύσκολο να αποφασίσω τι είναι αλήθεια, έχω αποφασίσει να φτάσω σε αυτήν αναλύοντας...www.bourdela.com
την ξερεις την τρανς ;![]()
![]()
προτείνω να ξεκινήσεις με mayhem...να αρχισω και οποιον παρει ο χαρος?
μχρι τζια φτανει ο πειναλεος.μπορείς όμως να πεταχτείς μια βόλτα με το ελικόπτερο που έχει το σκάφος να ρίξεις μια ματιά και να ενημερώσεις![]()
σαν δικηγορος σου και μαλιστα αμισθι επειδη σε εκτιμω και σε συμπαθω σε συμβουλευω να μην απαντησεις σε αλλη ερωτηση...
στηνουν πλεκτανη για να καταδικαστεις..
προτείνω να ξεκινήσεις με mayhem...![]()
μχρι τζια φτανει ο πειναλεος.![]()
μισο να ερθουν κατι γνωστοι μας.μιλα ελευθερα αγορίνα μου
δεν μπορεις να κατηγορηθεις για αυτα που θα μαρτυρησεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
@RETRO παρακαλω τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΩΣΤΑ
για 2-3 μέρες καλή είναι η τζια ρεμχρι τζια φτανει ο πειναλεος.![]()