The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.446
- Πόντοι
- 25.467
εγω αυτον τον τρανς δεν τον καλ΄ώ , να πατε να γαμηθειτε που θα βγαλετε τα γουστα σας μεσω εμου
Θα αναλάβω σκαουτιγκ πρέπει να μπουν νέοι καργιοληδες στο νημα
τωρααα σωθηκαμε , εσυ θα φερεις κανα Αρμενη να φερνει παστουρμαδες και κεμπαπΘα αναλάβω σκαουτιγκ πρέπει να μπουν νέοι καργιοληδες στο νημα
εγω αυτον τον τρανς δεν τον καλ΄ώ , να πατε να γαμηθειτε που θα βγαλετε τα γουστα σας μεσω εμου
ΑΑΑΑΑ το μουνοπανο ο Μπιρλας ... ααα το μουνοπανο ...
ο Σεσκουλας με τα κοπυ πειστ που το καθε μηνυμα του ειχε 9 διαφορετικες γραμματοσειρες και τα μισα ηταν λινκ ΗΤΑΝΕ ΤΡΑΝΣΣ ??Έχει κλώνο τον @sescoulas.
τωρααα σωθηκαμε , εσυ θα φερεις κανα Αρμενη να φερνει παστουρμαδες και κεμπαπ
ο Μπραμπ δεν ειναι τετοιος τυπος , αν δεν εχει τριχα το κεμπαμπ του δεν το τρωει , προσε΄χειΠάνε και τρώνε αβέρτα κεμπάμπια, σε κάτι τριτοκοσμικά μαγαζιά που οι ψήστες είναι γεμάτοι από ό,τι σαπρόφυτο υπάρχει , και μετά κράζουν τον τύπο με τα μπιφτέκια....![]()
ξεκινα με αυτους και μετα παμε σε βαθυτερες ερωτησειςγια την μεταφορικη εταιρεια λες τυπαρα; αντζυ τρανς;![]()
Εχω λοκαρει έναντωρααα σωθηκαμε , εσυ θα φερεις κανα Αρμενη να φερνει παστουρμαδες και κεμπαπ
Θα δειςγια πε![]()
ετσι απαντω και εγω οταν δινω επιταγεςΘα δεις
τύπε διαφορα ακουγονται στους διαδρόμους εδω και καιρο. ομοιότητες μεταξυ μελών στη γραφή, γιατι καποια μέλη δεν ποστάρουν ποτε ταυτοχρονα, και διαφοροι αλλοι αλγόριθμοι, αρκει να εισαι παρατηρητικόςξεκινα με αυτους και μετα παμε σε βαθυτερες ερωτησεις![]()
Vigliacco!!!παω να σαπισω προβλεπω να πεφτει πελεκυς.
μηπως πρεπει να προσκαλεσω κι γω μερικα μελη?![]()
μαλιστατύπε διαφορα ακουγονται στους διαδρόμους εδω και καιρο. ομοιότητες μεταξυ μελών στη γραφή, γιατι καποια μέλη δεν ποστάρουν ποτε ταυτοχρονα, και διαφοροι αλλοι αλγόριθμοι, αρκει να εισαι παρατηρητικός![]()