athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
Σφίγγα είναι ο μπουστηςτην καλυτερη ερωτηση εκανες , και πολυ επίκαιρη
Σφίγγα είναι ο μπουστηςτην καλυτερη ερωτηση εκανες , και πολυ επίκαιρη
να εύχεσαι να μην πεθάνει οσο ειναι σε μπαν και δεν τον παρουμε χαμπαριΣφίγγα είναι ο μπουστης
γιατι τυπε μηπως θελεις να παρεις το σκηνωμα μου να το δεσεις πισω απο ντατσουν και να με σερνεις σαν το γαιδαρο στα τραβελοθρεντ και μετα να με κηδεψεις με τιμες αρχηγου κρατους στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο?να εύχεσαι να μην πεθάνει οσο ειναι σε μπαν και δεν τον παρουμε χαμπαρι
ρε πουστη....γιατι τυπε μηπως θελεις να παρεις το σκηνωμα μου να το δεσεις πισω απο ντατσουν και να με σερνεις σαν το γαιδαρο στα τραβελοθρεντ και μετα να με κηδεψεις με τιμες αρχηγου κρατους στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο?![]()
σκηνωμα εισαι τωρα μωρε μαλάκαγιατι τυπε μηπως θελεις να παρεις το σκηνωμα μου να το δεσεις πισω απο ντατσουν και να με σερνεις σαν το γαιδαρο στα τραβελοθρεντ και μετα να με κηδεψεις με τιμες αρχηγου κρατους στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο?![]()
τυπε οταν κατεβαζεις κανα μουνι απο το τανκς τους κανεις νευμα με το χερι οπως εκανε ο αντρεας στη μιμη στη σκαλα του αεροπλανου οταν ηρθε απο το χερφιλντ?σκηνωμα εισαι τωρα μωρε μαλάκα
καμια ακτινογραφία σου θα βαλω πανω στο τζιπ , μπροστα στο καπω , σαν τον Παπανδρεου
οχι τυπε , ειναι εκπαιδευμενες αυτες , ερχονται μονες τουςτυπε οταν κατεβαζεις κανα μουνι απο το τανκς τους κανεις νευμα με το χερι οπως εκανε ο αντρεας στη μιμη στη σκαλα του αεροπλανου οταν ηρθε απο το χερφιλντ?![]()
βαλε ενα αβαταρ με φιλτρο ρε μπραμπ....σε δειχνει κομματια αυτοτυπε οταν κατεβαζεις κανα μουνι απο το τανκς τους κανεις νευμα με το χερι οπως εκανε ο αντρεας στη μιμη στη σκαλα του αεροπλανου οταν ηρθε απο το χερφιλντ?![]()
Να του δανείσω το δικό μου?βαλε ενα αβαταρ με φιλτρο ρε μπραμπ....σε δειχνει κομματια αυτο
δεν αλλαζει αυτος , οταν πεθάνει θα πουμε του Αντισθενη να βαλει το κηδειοχαρτο τουΝα του δανείσω το δικό μου?
και εσυ σοβαρεψου...αμαν ρε πουστη μου μου....εχει και ενα αλφα επιπεδο το νημαΝα του δανείσω το δικό μου?
κανω χυμοθεραπειες τυπε με αμιτα και ειμαι λιγο χλωμοςβαλε ενα αβαταρ με φιλτρο ρε μπραμπ....σε δειχνει κομματια αυτο
Πιο σοβαρός έν γίνεται κουμπάρε.και εσυ σοβαρεψου...αμαν ρε πουστη μου μου....εχει και ενα αλφα επιπεδο το νημα
μην μαλωνεται....μπαινουν νεα παιδια να αντλησουν γνωσεις και εμπειρια απο εσαςδεν αλλαζει αυτος , οταν πεθάνει θα πουμε του Αντισθενη να βαλει το κηδειοχαρτο του
![]()
Σκατά.Μπουρδέλο.Στα διάλα όλα
ηρεμησε λιγο και ανοιξε μας την καρδια σου φιλε μαν...