brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.137
- Πόντοι
- 2.606
ερμου σταδιου περιξ τι πρωτοτυποδωσε αζιμούθιο![]()
ερμου σταδιου περιξ τι πρωτοτυποδωσε αζιμούθιο![]()
ακομα για τις εκπτωσεις γυροφερνεις...ερμου σταδιου περιξ τι πρωτοτυπο![]()
Μόνο σιωπηρή σε νομικά πρόσωπα,αλλά κάνουν μανουρα και στα φυσικά για λίγες μέρες ίδωμεν.θα κλαψουνε μανουλες !!
Γι αυτο δεν μου το σηκωνει ο λογιστης , θα εχει κρεμαστει απο το δεντρο που εχει στον κηποΜόνο σιωπηρή σε νομικά πρόσωπα,αλλά κάνουν μανουρα και στα φυσικά για λίγες μέρες ίδωμεν.
τυπε κατι αττικα και τετοια εχουν βαλει καραχειμερινα παλτα πλεκτα και τετοιαακομα για τις εκπτωσεις γυροφερνεις...
Ετσι,πάνε πιπα κωλοΓι αυτο δεν μου το σηκωνει ο λογιστης , θα εχει κρεμαστει απο το δεντρο που εχει στον κηπο
επειδη εισαι βλάχος,τυπε κατι αττικα και τετοια εχουν βαλει καραχειμερινα παλτα πλεκτα και τετοια![]()
Εμπαινα κινεζουλα, ανεταααααακατι ωραιες κινεζες βλεπω τελευταια μαλλον εχω αρχισει και γινομαι ανωμαλος![]()
τυπε επρεπε να τις δωσεις τις συμβουλες και στους σπριντερ να πιασουν τοποεπειδη εισαι βλάχος,
και επειδη σε συμπαθω
μαθε οτι αυτα λεγονται Pre-Fall collection.
Φίλος ο Σακηςτυπε επρεπε να τις δωσεις τις συμβουλες και στους σπριντερ να πιασουν τοπο![]()
ποιον λες ρε μαλακα το νασο τον αργυρο που τα ειχε πριν?Φίλος ο Σακης
Μαγκακος
Εβριζε λιγο παραπανω απο το κανονικο
Χειμώνας ψήνεται Καρράς Πάολα.... κλείνεις τραπέζι,λελουδα έτοιμα και πάμε...."Ένα απόγευμα θλιμμένο σε θυμήθηκα όσα περάσαμε σκεπτομουν και λυπήθηκα...."
Ζαφείρης Μελας
θα φερει μπιτονι ο κουτα ανοθευτη 100αρα να πινουμεθαρθω και εγω...
ρε μαλάκα δεν ειμαι 80 χρονων σαν και εσενα..ποιον λες ρε μαλακα το νασο τον αργυρο που τα ειχε πριν?
οντωσ μαλακα 82 ειναι τωραρε μαλάκα δεν ειμαι 80 χρονων σαν και εσενα..
Τους Χατζηιωαννου λεω ..
Εσυ μαλάκα ησουν και στα εγκαινια της Ακροπολης
Εμεις ειμαστε νιατα![]()
Πληροφοριακά ρωτάω και να ζήσεις χίλια χρόνια αλλά διαθήκη έχεις κάνει;οντωσ μαλακα 82 ειναι τωρα![]()
μονο γνωση εχουν να λαμβανουν μονοΠληροφοριακά ρωτάω και να ζήσεις χίλια χρόνια αλλά διαθήκη έχεις κάνει;
την καλυτερη ερωτηση εκανες , και πολυ επίκαιρηΠληροφοριακά ρωτάω και να ζήσεις χίλια χρόνια αλλά διαθήκη έχεις κάνει;