celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.055
- Πόντοι
- 6.056
Ενας μισθος σχεδον(μετα την εκπτωση) για να πατας τεχνητο γρασιδι?
Ενας μισθος σχεδον(μετα την εκπτωση) για να πατας τεχνητο γρασιδι?
δεν νοιωθεις...Ενας μισθος σχεδον(μετα την εκπτωση) για να πατας τεχνητο γρασιδι?
Σωστο αντι να στυβουν την πετρα και να βγαζουν τεκιλα,ρουμι αντε και κανενα μοχιτο πανε και τα χρυσοπληρωνουν.Και γιατι να τα σπαταλαμε σε παπουτσια ειναι το ερωτημα
και δεν παω στο καυτατζογλειο που ειναι τζαμπα?Ενας μισθος σχεδον(μετα την εκπτωση) για να πατας τεχνητο γρασιδι?
Γι αυτό καταστρέφεται η οικονομία μας. Επειδή οι νέοι αντί να πιάνουν την πέτρα και να την στύβουν , μεθοκοπάνε και δεν πάνε για δουλειά. Κούλης και ξερό ψωμί. Να σας βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι .
Καλημέρα αγαπητέ.
Κοιτάω να κάνω 2-3 καλές μεταγραφές από το ρόστερ σας.
Σωστά!
Δεν φτάνει που αντί να πάνε να κάνουν κάνα μεροκάματο, περιφέρουν τον εαυτό τους ασκόπως και τριγυρίζουν με τις σουρλουλούδες, μέμφονται και την Πρωθυπουργάρα μας...
δωστου βαρο,σελεπρε και βιρλα...οσα εχειΓια ποιά ψοφίμια ενδιαφέρεστε, αν επιτρέπεται να ρωτήσω;
δωστους ολους τωρα να ξεστοκαρουμε... κανεις και τον δυσκολοΓια ποιά ψοφίμια ενδιαφέρεστε, αν επιτρέπεται να ρωτήσω;
Για ποιά ψοφίμια ενδιαφέρεστε, αν επιτρέπεται να ρωτήσω;
Δεν γνωρίζω ακριβώς.
Διαβάζω βιογραφικά και θα κάνω τις κινήσεις μου ... ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας.
Απλώς σας ενημερώνω.
Σέντερ μπάκ βρήκα πάντως.
@athinaios44 θα καθαρίζει τα πάντα στα μετόπισθεν.
Τσεκουράτο σέντερ μπάκ.
Είμαστε στις τελικές συζητήσεις τώρα και έπεται το πολυετές πλουσιοπάραοχο συμβόλαιο με πολλές παροχές ...
Να ενημερώσω με τη σειρά μου, πως ο Ατενέζος πάει πακέτο με τον Σέσκουλο. Μόνο του, δεν τον δίνω!
Αυτοί τι θέση παίζουν ???
Ο Ατενέζος πάιζει λίμπερο, και ο Σέσκουλος του κρατάει τα αρχίδια.
Έχω δυο καλά ονόματα αλλά μόνο ανταλλαγή με κατερίνα/κάτια...
Βολεύομαι και με γκλάμουρα
Πάει αυτές πήραν μεταγραφή στη Premier league ...
Ξέχνατες ...