athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.035
- Πόντοι
- 12.756
ελα και τωρα μια που ειμαι καλα και αλωνιζωμε αυτον τον καημο θα πεθάνεις
ελα και τωρα μια που ειμαι καλα και αλωνιζωμε αυτον τον καημο θα πεθάνεις
Ωχ,ωχ,να πιάσουμε τοίχο?ελα και τωρα μια που ειμαι καλα και αλωνιζω
na μου πεις που θα σε θαψουν να ερχομαι να σου βαζω λουλουδια,να σου αναβω λιβανι και να σου καθαριζω τα μαρμαρα,θα ειμαι ο μονος που θα το κανω αφιλοκερδος.με αυτον τον καημο θα πεθάνεις
οχι εσυ ρε καιναρι...για τον Νιπλη και το τζιπ του λεωΩχ,ωχ,να πιάσουμε τοίχο?
νομιζεις..εγω θα τον κλαψω και στην ταφη και λογο θα βγαλω και θα του αναβω το καντηλι μια φορα τον μηναna μου πεις που θα σε θαψουν να ερχομαι να σου βαζω λουλουδια,να σου αναβω λιβανι και να σου καθαριζω τα μαρμαρα,θα ειμαι ο μονος που θα το κανω αφιλοκερδος.
Ναι καλά με το τζίπ νομίζεις θα έρθει....οχι εσυ ρε καιναρι...για τον Νιπλη και το τζιπ του λεω
ειναι μουνης θα ερθει ιγκογνιτο με αλλο αμαξι οταν βρεχει για να με κανει λουτσαΝαι καλά με το τίποτα νομίζεις θα έρθει....
Θα σου σκάσει με καμμιά ΑΜ και θα ψάχνεσαι....
ωραια του μονους μηνες εσυ τους ζυγους εγω και το στις γιορτες και οι 2 μαζι ταφος υπερπαραγωγη θα ειναι.οχι εσυ ρε καιναρι...για τον Νιπλη και το τζιπ του λεω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
νομιζεις..εγω θα τον κλαψω και στην ταφη και λογο θα βγαλω και θα του αναβω το καντηλι μια φορα τον μηνα
μουφα το πρωτο επεισοδιο του house of dragon τωρα αν εχει υπαρξει υπερπαραγωγη που λεγεται game of thrones ολα τα αλλα δεν μπορει παρα να ειναι κακα αντιγραφα.
γιατι με 9ε φιλε τρουμπ αφου εδωσε ο κουλης μας 150ε να το καψουμε σαν μεγιστανες?
τα τρωω ολα στα μπαρακια ρεζ.... 150?που?γιατι με 9ε φιλε τρουμπ αφου εδωσε ο κουλης μας 150ε να το καψουμε σαν μεγιστανες?
δεν εδινε ενα γαμησιατικο "τουρισμος για ολους" κατι τετοιο?τα τρωω ολα στα μπαρακια ρεζ.... 150?που?
εγω σε ενα μπαρ που εδωσα βαουτσερ β. Ευβοιας με πεταξαν εξω...δεν εδινε ενα γαμησιατικο "τουρισμος για ολους" κατι τετοιο?
τα τρωω ολα στα μπαρακια ρεζ.... 150?που?
Γι αυτό καταστρέφεται η οικονομία μας. Επειδή οι νέοι αντί να πιάνουν την πέτρα και να την στύβουν , μεθοκοπάνε και δεν πάνε για δουλειά. Κούλης και ξερό ψωμί. Να σας βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι .
Σωστο αντι να στυβουν την πετρα και να βγαζουν τεκιλα,ρουμι αντε και κανενα μοχιτο πανε και τα χρυσοπληρωνουν.Και γιατι να τα σπαταλαμε σε παπουτσια ειναι το ερωτημαΓι αυτό καταστρέφεται η οικονομία μας. Επειδή οι νέοι αντί να πιάνουν την πέτρα και να την στύβουν , μεθοκοπάνε και δεν πάνε για δουλειά. Κούλης και ξερό ψωμί. Να σας βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι .
.Και γιατι να τα σπαταλαμε σε παπουτσια ειναι το ερωτημα