athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.587
- Πόντοι
- 12.756
μπορει να παθει αναφυλαξια με την νομιμοτητα επρεπε να το γραψω αλλιωςετσι τριφτουτα στη μουρη.
μπορει να παθει αναφυλαξια με την νομιμοτητα επρεπε να το γραψω αλλιωςετσι τριφτουτα στη μουρη.
δεν ενδιαφερει το νημα η τουνη πια...
με προβληματισες τωρα..αν ειναι παρανομο δε θα το κανωειναι παρανομο .. το λενε και οι ιδιες οι εταιρειες , αλλιως αμα ειναι να στειλουμε εμαιλ με τα στοιχεια σου να ρωτησουμε
ρε μλκ σου λεει ενα ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ οτι κατι ειναι παρανομο το οποιο ειναι πταισμα μπροστα στις παρανομιες του και εσυ προβληματιζεσαι να μην το κανεις.με προβληματισες τωρα..αν ειναι παρανομο δε θα το κανω
ειναι θεμα ηθικης γι αυτον , δεν ειναι σαν εσενα που εισαι ξεφτίλαςρε μλκ σου λεει ενα ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ οτι κατι ειναι παρανομο το οποιο ειναι πταισμα μπροστα στις παρανομιες του και εσυ προβληματιζεσαι να μην το κανεις.
Χονδρόρε μλκ σου λεει ενα ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ οτι κατι ειναι παρανομο το οποιο ειναι πταισμα μπροστα στις παρανομιες του και εσυ προβληματιζεσαι να μην το κανεις.
Βαρύειναι θεμα ηθικης γι αυτον , δεν ειναι σαν εσενα που εισαι ξεφτίλας
ρε μαλακα οντως αν ειναι παρανομο ουτε καν αφου με ξερεις...απλα στο τεχνολογικο φορουμ που το ειδα ολοι λεγανε νομιμοτατο,ειναι καιρο στο χωρο κλπειναι θεμα ηθικης γι αυτον , δεν ειναι σαν εσενα που εισαι ξεφτίλας
ειναι γκριζα ζωνη, εντελως νομιμο δεν ειναι , οι εταιριες το ξερουν οτι γινεται και το αφηνουν , αν θελανε το κοβανε αυριο το πρωι ,ρε μαλακα οντως αν ειναι παρανομο ουτε καν αφου με ξερεις...απλα στο τεχνολογικο φορουμ που το ειδα ολοι λεγανε νομιμοτατο,ειναι καιρο στο χωρο κλπ
ε οχι ρε μαλεα να πουμε τι πηγε και εκανε στη κοπελα ο αλήτης;Super Κική: Μας άφησε άφωνους- Πήγε για διακοπές και τελικά... έπιασε δουλειά στο νησί!
Η Super Κική δεν σταματά να μας εκπλήσσει καθώς, όπως μας ενημέρωσε, οι διακοπές της στην Ικαρία την οδήγησαν στην απόφαση να πιάσει δουλειά!www.gossip-tv.gr
αυτος την γκαστρωσε , ειναι βεβαιοε οχι ρε μαλεα να πουμε τι πηγε και εκανε στη κοπελα ο αλήτης;
ε οχι ρε μαλεα να πουμε τι πηγε και εκανε στη κοπελα ο αλήτης;
αυτοι που το εχουν βαλει λενε πραγματι οτι οι εταιρειες το ξερουν αλλα εχουν κερδος ακομα και ετσι και το αφηγνουν ,,ειναι πασιγνωστη αυτη η εταιρεια Αμερικαειναι γκριζα ζωνη, εντελως νομιμο δεν ειναι , οι εταιριες το ξερουν οτι γινεται και το αφηνουν , αν θελανε το κοβανε αυριο το πρωι ,
αλλα βασικα οι συνδρομες ειναι για μελη της ιδιας οικογενειας , στο ιδιο σπιτι πχ κτλ
σουπερ μπαρακια μαν. θα ειναι διασταύρωση τραπερ με ηλεκτρολόγοαυτος την γκαστρωσε , ειναι βεβαιο
δεν υπαρχουν θεματα ηθικης αν θελεις να πας μπροστα,πες μου εσυ με ποιον πειρατη βλεπεις?ειναι θεμα ηθικης γι αυτον , δεν ειναι σαν εσενα που εισαι ξεφτίλας
Super Κική: Μας άφησε άφωνους- Πήγε για διακοπές και τελικά... έπιασε δουλειά στο νησί!
Η Super Κική δεν σταματά να μας εκπλήσσει καθώς, όπως μας ενημέρωσε, οι διακοπές της στην Ικαρία την οδήγησαν στην απόφαση να πιάσει δουλειά!www.gossip-tv.gr
στο σπιτι εχω 2 γραμμες....μια γουιντ και κοσμοτε...με πηρε η γουιντ Παρασκευη να μου δωσει το φουλ πακετο τηλεοραση με 18,70 ,3 μηνες δωρο αλλα 2 χρονια συμβολαιο...αν ηταν νορμαλ εποχη και οχι μπουρδελο με ρευμα στον Ολυμπο,ακριβεια και το μουνι της μανας τους θα το εβαζα στα καπακια...δεν υπαρχουν θεματα ηθικης αν θελεις να πας μπροστα,πες μου εσυ με ποιον πειρατη βλεπεις?
η γουιντ μωρε,η γουιντ.στο σπιτι εχω 2 γραμμες....μια γουιντ και κοσμοτε...με πηρε η γουιντ Παρασκευη να μου δωσει το φουλ πακετο τηλεοραση με 18,70 ,3 μηνες δωρο αλλα 2 χρονια συμβολαιο...αν ηταν νορμαλ εποχη και οχι μπουρδελο με ρευμα στον Ολυμπο,ακριβεια και το μουνι της μανας τους θα το εβαζα στα καπακια...
στα παπαρια μαςστο σπιτι εχω 2 γραμμες....μια γουιντ και κοσμοτε...με πηρε η γουιντ Παρασκευη να μου δωσει το φουλ πακετο τηλεοραση με 18,70 ,3 μηνες δωρο αλλα 2 χρονια συμβολαιο...αν ηταν νορμαλ εποχη και οχι μπουρδελο με ρευμα στον Ολυμπο,ακριβεια και το μουνι της μανας τους θα το εβαζα στα καπακια...
το θελει η κυρα....εντωμεταξυ για ιντερνετ,συμβολαιο κινητο,πολλα μεγκαμπαιτ κινητο πληρωνει λιγοτερα απο τα μισα που πληρωνω εγωη γουιντ μωρε,η γουιντ.
και γιατι 2 γραμμες η μια ειναι κολλημενη στο bou?