Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.012
- Πόντοι
- 2.606
Ναιπας για χεσιμο καθε πρωι?
πινεις καφε σπιτι?
τρως πρωινο?
Όχι
Και ναι και όχι
Τι κατάλαβες από τις απαντήσεις;;
Ναιπας για χεσιμο καθε πρωι?
πινεις καφε σπιτι?
τρως πρωινο?
φοβαμαι οτι εχει βαλει τραπεζακι και καθως χεζει τρωει και πινει.πολυ προσωπικες ερωτησεις
τύπαρα τι γνωμη εχεις που αυριο τελειωνει η αδεια και τα περισσότερα σεβαστά μέλη του νηματος επιστρέφουν στο μεροκαματο;πολυ προσωπικες ερωτησεις
καταπληκτικη ιδεα , αλλα το εχουν παρει χαμπαρι και οι εταιριες και καποια μερα θα μεινετε με το τηλεκοντρολ στο χεριShare premium subscriptions with lower price on GamsGo! | Netflix | HBO αυτο θελω να ψαξω....το εχουν βαλει απο Ελλαδα,ειναι νομιμοτατο και αξιζει...
Να την φωνάξουμε στο νήμα...βίκυ κάβουρα νιώθει τα χρονια περνανε απο πανω της και το. χει ριξει στη φιλοσοφία να πουμε. θεμα χρονου να γινει θαμώνας στο σαη και να ανοιξει νήμα τι τρεχει με τους ελλεηνες.
Βίκυ Κάβουρα: Οι φίλες μου με ρωτούν "πότε θα παντρευτείς, Βίκυ, πότε θα γίνεις μανούλα"
Στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε η Βίκυ Κάβουρα. Για τον έρωτα μα και την διάθεση να αποκτήσει στο μέλλον τη δική της οικογένεια μίλησε, μέσα σε όλα, ηwww.newsit.gr
ειναι λυπηρο..τύπαρα τι γνωμη εχεις που αυριο τελειωνει η αδεια και τα περισσότερα σεβαστά μέλη του νηματος επιστρέφουν στο μεροκαματο;
ειναι λυπηρο..
Θα σου ελεγα στεναχωριεμαι , αλλα εχω καιρο να νιωσω στεναχωρια και δεν ειμαι σιγουρος πως ειναι
Απο την αλλη θα μπουν στο στιβο της εργασίας και θα πρεπει να παραξουν για να πληρωσουν το κρατος , για να εχει λεφτα ωστε να το κλεβουμε μετα εμεις ..
αυτη αραγε με τοσους λακαμαδες που κυκλοφορουν πως εμεινε μπακουρι δεν μπορω να καταλαβω ;βίκυ κάβουρα νιώθει τα χρονια περνανε απο πανω της και το. χει ριξει στη φιλοσοφία να πουμε. θεμα χρονου να γινει θαμώνας στο σαη και να ανοιξει νήμα τι τρεχει με τους ελλεηνες.
Βίκυ Κάβουρα: Οι φίλες μου με ρωτούν "πότε θα παντρευτείς, Βίκυ, πότε θα γίνεις μανούλα"
Στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε η Βίκυ Κάβουρα. Για τον έρωτα μα και την διάθεση να αποκτήσει στο μέλλον τη δική της οικογένεια μίλησε, μέσα σε όλα, ηwww.newsit.gr
ακομα με κοντι εισαι?Share premium subscriptions with lower price on GamsGo! | Netflix | HBO αυτο θελω να ψαξω....το εχουν βαλει απο Ελλαδα,ειναι νομιμοτατο και αξιζει...
μεχρι να του στειλεις τους μπατσους νομιζω ναιακομα με κοντι εισαι?
ειναι χρονια στο κουρμπετι μεχρι τωρα δουλευει απροβληματιστα...στομελλον δεν ξερω να πω την αληθειακαταπληκτικη ιδεα , αλλα το εχουν παρει χαμπαρι και οι εταιριες και καποια μερα θα μεινετε με το τηλεκοντρολ στο χερι
οτε τιβι και κοντιακομα με κοντι εισαι?
Μακάρι να σου κρατησει ... αλλα δεν ειναι και πολυ "δεξιο" αυτο που κανεις να ξερεις... ποιο πολυ προς ΚΚΕ παει , αιντε προς κεντρο Αριστερα ..ειναι χρονια στο κουρμπετι μεχρι τωρα δουλευει απροβληματιστα...στομελλον δεν ξερω να πω την αληθεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε το εχω βαλει ακομα ρε...το σκεφτομαι ομως να το χωσω για ντισνευ και hboΜακάρι να σου κρατησει ... αλλα δεν ειναι και πολυ "δεξιο" αυτο που κανεις να ξερεις... ποιο πολυ προς ΚΚΕ παει , αιντε προς κεντρο Αριστερα ..
Να τα χωσεις μπρο , απλα μετα θα σε βγαλω καραμουζα στα πολιτικα οτι χρησιμοποιεις "αριστερα" εργαλείαδε το εχω βαλει ακομα ρε...το σκεφτομαι ομως να το χωσω για ντισνευ και hbo
ειναι νομιμο ρε μουνη..Να τα χωσεις μπρο , απλα μετα θα σε βγαλω καραμουζα στα πολιτικα οτι χρησιμοποιεις "αριστερα" εργαλεία
θα μας πει ο τζουμερκα στις αληθειες του.Να τα χωσεις μπρο , απλα μετα θα σε βγαλω καραμουζα στα πολιτικα οτι χρησιμοποιεις "αριστερα" εργαλεία
ετσι τριφτουτα στη μουρη.ειναι νομιμο ρε μουνη..
δεν ενδιαφερει το νημα η τουνη πια...@birlas σε πρόλαβα
Η Ιωάννα Τούνη δίνει σαφή απάντηση στους 'ξερόλες του instagram'
Δεκάδες μηνύματα δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη μετά την έξοδό τηςwww.yupiii.gr
ειναι παρανομο .. το λενε και οι ιδιες οι εταιρειες , αλλιως αμα ειναι να στειλουμε εμαιλ με τα στοιχεια σου να ρωτησουμεειναι νομιμο ρε μουνη..