troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.853
- Πόντοι
- 5.506
κανε μου μια προσημειωση και θα κερδισεις σε 10 μερες και το οικοπεδο και 100Κ...κι εγω εχω ενα οικοπεδο στο ληξουρι
κανε μου μια προσημειωση και θα κερδισεις σε 10 μερες και το οικοπεδο και 100Κ...κι εγω εχω ενα οικοπεδο στο ληξουρι
εκτός?κι εγω εχω ενα οικοπεδο στο ληξουρι
μονο εντος εχωεκτός?
Αρχιδια εχεις....εκτος αν εννοεις εντος στον ντενεκε που αποκαλεις κεφαλι.μονο εντος εχω
τι ντεκαντανς...τι γλωσσα...ποσο ακαλλιεργητος και αξεστος...Αρχιδια εχεις....εκτος αν εννοεις εντος στον ντενεκε που αποκαλεις κεφαλι.
μονο εντος εχω
Εχω ξυπνησει του λιμανιου τυπε σημερα εχεις δικιο...ισως να φταιει οτι το ωραιοτερο πλασμα του κοσμου γουτσου γουτσου δεν με αφησε να κοιμηθω τη μοναδικη γαμημενη μερα της εβδομαδας που μπορω για να τρεχω στα σουπερ μαρκετ.τι ντεκαντανς...τι γλωσσα...ποσο ακαλλιεργητος και αξεστος...
Μονο Δανιας εχω...ημισκληρηΠιάστε μου 3 κιλά φέτα. Μαλακή παρακαλώ.
εχεις 5 ευρω?κανε μου μια προσημειωση και θα κερδισεις σε 10 μερες και το οικοπεδο και 100Κ...
Τότε τι σκατά οικόπεδο έχετε στην Κεφαλλονιά;;;Μονο Δανιας εχω...ημισκληρη
ΕντοςΤότε τι σκατά οικόπεδο έχετε στην Κεφαλλονιά;;;
αεριτζης ειναι νου σουΤότε τι σκατά οικόπεδο έχετε στην Κεφαλλονιά;;;
Παει αυτος...ηταν που ηταν ελλατωματικος αποχαλασε τελειως.Ουτε για σκραπ δεν εχει αξια πια....Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον επικείμενο γάμο τους - Η μακροσκελής ανακοίνωση
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, καθώς την επόμενη Κυριακή 28 Αυγούστου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά τουwww.tlife.gr
εισαι καλεσμενος?Παει αυτος...ηταν που ηταν ελλατωματικος αποχαλασε τελειως.Ουτε για σκραπ δεν εχει αξια πια....
ναι , ειναι την μονη μερα που μπορει απο το βαρυ εργασιακο του προγραμμαεισαι καλεσμενος?
121k φολοουερς το κοπρογατο παιζει να ποστάρει και τιποτα ουησκας να πουμε και να βγαζει καλο μεροκαματοτι να μας πει και ο Μαυρίκιος...
Καρλ Λάγκερφελντ: Το υπερπολυτελές πάρτι για τη... γάτα του
Δείτε τις εικόνες που αναρτήθηκαν στον προσωπικό λογαριασμό του κατοικιδίου του σχεδιαστήwww.protothema.gr
και 3Μ δική του περιουσία..121k φολοουερς το κοπρογατο παιζει να ποστάρει και τιποτα ουησκας να πουμε και να βγαζει καλο μεροκαματο