The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Ε τότε τι πλατφόρμες και μαλακίες μου τζαμπουνάτε;;;τρελός είσαι ;
Αυτά είναι ψωμοτύρι για το ΣΔΟΕ. Σε ταυτοποιούν σε 30 λεπτά.
Ε τότε τι πλατφόρμες και μαλακίες μου τζαμπουνάτε;;;τρελός είσαι ;
θα ερθω και εγωΑν πιασω το τζοκερ,θα ανοιξουμε και ενα μπαρακι με ρουμανες
Θες να ανοιξουμε ενα μπαρακι με ρουμανες και ουκρανες?θα περιμένεις το επόμενο, αυτό είναι δικό μου
Εσυ εισαι οικονομικη βδελα..να βρεις αλλους για μπιζνεςθα ερθω και εγω
θα σε στειλει στην μπουζου ο νιπλης....Θες να ανοιξουμε ενα μπαρακι με ρουμανες και ουκρανες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ εισαι οικονομικη βδελα..να βρεις αλλους για μπιζνες
αχ ρε παπου ο καλυτερος πελατης μου θα εισαι , εχεις κωδικους ταξις νετ... τα έχεις ολα ...Ε τότε τι πλατφόρμες και μαλακίες μου τζαμπουνάτε;;;
Αυτά είναι ψωμοτύρι για το ΣΔΟΕ. Σε ταυτοποιούν σε 30 λεπτά.
Εγώ λέω να ανοίξετε μαγαζί με αραπάδες. Με τόσους γκέυδες που έχουμε μαζέψει εδώ μέσα, η επιτυχία είναι σίγουρη. Αφήστε που θα σας κάνει διαφήμιση και ο τιτάνας @sescoulas .Θες να ανοιξουμε ενα μπαρακι με ρουμανες και ουκρανες?
Ειναι τελειοποιημενο λαμογιο...τον εμπιστευομαι με κλειστα ματια.θα σε στειλει στην μπουζου ο νιπλης....
ξεπιρκρισες της μελιτζανες?Εγω λεω να πατε να γαμηθειτε ολοι....ασχετο.
Σχετικότατο. ΣΧΕΤΙΚΌΤΑΤΟ!!!Εγω λεω να πατε να γαμηθειτε ολοι....ασχετο.
πως νιωθεις που ο Κουλης σε εβγαλε απο την εποπτεια ;Εγω λεω να πατε να γαμηθειτε ολοι....ασχετο.
Αυτο το ξεπιρκρισες τι ειναι ακριβως;ξεπιρκρισες της μελιτζανες?
Μια χαρα αμα ψοφησει κιολας ακομα καλυτερα.....πως νιωθεις που ο Κουλης σε εβγαλε απο την εποπτεια ;
βγαλε ενα εκ παραδρομης ρο και μην βριζειςΑυτο το ξεπιρκρισες τι ειναι ακριβως;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια χαρα αμα ψοφησει κιολας ακομα καλυτερα.....
Εγω λεω να πατε να γαμηθειτε ολοι....ασχετο.
Σημερα ψηνω σουβλακια στα καρβουνα για να ξες....βγαλε ενα εκ παραδρομης ρο και μην βριζεις
Η Σοφία Δανέζη "θερίζει" τον Δημήτρη Κεχαγιά - "Δεν θα τον έκανα ούτε παρέα" | Zappit
Η Σοφία Δανέζη παραχώρησε συνέντευξη στη Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Big Brother κι ανwww.zappit.gr
ουτε με εγχειρηση δε βγαινει απο πανω σου η καντινιλαΣημερα ψηνω σουβλακια στα καρβουνα για να ξες....
Ρε μεσημεριανιατικη κουτσομπολα δεν εχω καντινα...φραντσαιζ μπεργκεραδικων εχω!!!ουτε με εγχειρηση δε βγαινει απο πανω σου η καντινιλα
κι εγω εχω ενα οικοπεδο στο ληξουριΡε μεσημεριανιατικη κουτσομπολα δεν εχω καντινα...φραντσαιζ μπεργκεραδικων εχω!!!