troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
ναι σου λεω...εδω ειμαστε μαζι και πινουμε κορωνες...μολις μου το ειπεδεν το βλέπω
ναι σου λεω...εδω ειμαστε μαζι και πινουμε κορωνες...μολις μου το ειπεδεν το βλέπω
παω μαλεσκου και πας ιγγλεζου?δεν το βλέπω
οκ θα βρεθουμε στην νηματαρα του τζορ της Δαναηςπαω μαλεσκου και πας ιγγλεζου?
τρουμπ ξεκινας απο βελλη γιατι εμεινες πισω τοση ωρα και ερχεσαι κα μας βρισκεις
εισαι φιλος εσυ , και ψεματα θα μου ελεγες για να μην με στεναχωρησειςναι σου λεω...εδω ειμαστε μαζι και πινουμε κορωνες...μολις μου το ειπε
Καλα κανει ρε μαλεα τι θελεις παλι να αρχισει να πηγαινει στα νηματα με τις Φεραρι και Πορσε;ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΙΠΛΗ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ?
Βούλα: Οικιακή βοηθός «ξάφριζε» σπίτια - Όπλα, ρολόγια, χρυσαφικά, εικόνες, μέχρι και πένες είχε κλέψει
Χρησιμοποιώντας ειδική συσκευή ανίχνευσης πολύτιμων ορυκτών εντόπιζε και αφαιρούσε από το εσωτερικό των σπίτιων αντικείμενα αξίας και κοσμήματαwww.protothema.gr
για ποιο πραγμα μιλας?Στη Κινα ρε μαλακες κανουν σελφ τεστ μεχρι και στα ψαρια και εδω το μουνοπανο ο Κουλακας μπατε σκυλοι αλεστε.....
για ποιο πραγμα μιλας?
έλα μου ντε .. εχουμε κορώνα ; νομιζα οτι το καλοκαιρι δεν ισχυειγια ποιο πραγμα μιλας?
ετσι σε 13 μερες κατι μπορει να αρχισειέλα μου ντε .. εχουμε κορώνα ; νομιζα οτι το καλοκαιρι δεν ισχυει
ποια ειναι αυτη παλι?Εδω δειτε τη καριολα την Ιταλιδα....
Η Φλοριντα Καταπιελι.....ποια ειναι αυτη παλι?
το υποψιαστηκα απο τα βυζομπαλα ναιΗ Φλοριντα Καταπιελι.....
ασε ρε αλεπουδιαρηηηηΕδω δειτε τη καριολα την Ιταλιδα....
Γεωργιανή να υποθέσω....Βούλα: Οικιακή βοηθός «ξάφριζε» σπίτια - Όπλα, ρολόγια, χρυσαφικά, εικόνες, μέχρι και πένες είχε κλέψει
Χρησιμοποιώντας ειδική συσκευή ανίχνευσης πολύτιμων ορυκτών εντόπιζε και αφαιρούσε από το εσωτερικό των σπίτιων αντικείμενα αξίας και κοσμήματαwww.protothema.gr
Τρεις παραθέσεις από το βρώμικο παρελθόν σου και θα μπαίνεις πάλι μόνο στα πολιτικά για κάνα like μωρή αδέρφωκάνε και λάικ ρε μουνι , θα μπει μετα η κομμωτρια (μολις ξεμπαναριστει ο νταβας του ) και θα μετραει μηνυματα και λαικς και θα λεει οτι δεν ειναι καλο το ποσοστο