Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.562
- Πόντοι
- 12.756
pοιά σχολεία , τα Ελληνικο σχολεία στην Αϊγυπτο ;εγω θα κανω μια τρελα και θα ριξω μια 100αρα οτι ο ρεζ θα την γαμησι μεχρι να ανοιξουν τα σχολεια...
pοιά σχολεία , τα Ελληνικο σχολεία στην Αϊγυπτο ;εγω θα κανω μια τρελα και θα ριξω μια 100αρα οτι ο ρεζ θα την γαμησι μεχρι να ανοιξουν τα σχολεια...
όντως και πολύ κολάν γμτ μπελά μου...απλα να σημειωσω και να συμπληρωσω , πολυ μουνι εξω
eτρεχε η αλλη με ενα μεταξωτο φορεματακι μεχρι το μουνι να περασει το δρομο , αμα ηταν γυμνη πιο λιγο θα ειχαμε καυλωσει όλοι που περιμέναμε το φανάρι ..όντως και πολύ κολάν γμτ μπελά μου...
φοράει η άλλη κολλητό μαύρο κολάν και νομίζει ότι δεν βλέπουμε το μαύρο στριγκάκι από κάτω
μαλλον δεν φοραγε ... παντως σουτιεν δεν φοραγε σιγουρακαυλα τα μεταξωτα....τι βρακακι φοραγε?
μου αρεσει να μην φορανε σουτιεν αλλα να φορανε βρακι....δειχνει εντονη θυληκοτητα και αυτοπεποιθησημαλλον δεν φοραγε ... παντως σουτιεν δεν φοραγε σιγουρα
εγραψα ΜΑΛΛΟΝ δεν φοραγε ,και εγω σε αυτο που λες στηριζομαι , οτι το μουνι την ειχε την αυτοπεποιθηση ...μου αρεσει να μην φορανε σουτιεν αλλα να φορανε βρακι....δειχνει εντονη θυληκοτητα και αυτοπεποιθηση
nope δεν εκανα τιποτα....Τελικά έριξες το Azax στα τζαμάκια ή ακόμα όχι?
nope δεν εκανα τιποτα....
και δεν υπαρχει περιπτωση να κανω καγκουροπεσιμο γιατι σκαει αλλη γκομενα σπιτι μου και αν γινει μαλακια θα τριμπουρδελιαστουμε
οταν και αμα δω φως βλεπουμε
αλλα μελη του ιστοτοπου βεβαια σε 24 ωρες θα την ειχαν στειλει νοσοκομειο με το κωλαντερο να κρεμεται...
ναι
Τσίμπα ένα τρίγωνο από Ελενίδη να πάρεις θάρρος...nope δεν εκανα τιποτα....
και δεν υπαρχει περιπτωση να κανω καγκουροπεσιμο γιατι σκαει αλλη γκομενα σπιτι μου και αν γινει μαλακια θα τριμπουρδελιαστουμε
αλλα μελη του ιστοτοπου βεβαια σε 24 ωρες θα την ειχαν στειλει νοσοκομειο με το κωλαντερο να κρεμεται...
ναι
εχω ριξει μια 100αρα πανω σου....ΚΑΝΟΝΙΣΕ!ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΠΟΥΣΤΗnope δεν εκανα τιποτα....
ναι
χάθηκες ...Ρεσιτάλ
Λοιπόν. Είναι ώρα να αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.
σας αγαπω και τους δυο...Ρεσιτάλ
αφου σαλιαριζεις στην πετροτσελι ρε μουνι...κομήτης Thirsttrap
Σε σκέφτομαι συνέχεια όμωςκομήτης Thirsttrap
Δε χωράνε οπαδικά μεταξύ μας, Πετροτσέλι έδινα κι εγώ.αφου σαλιαριζεις στην πετροτσελι ρε μουνι...
εμενα με σκεφτεσε?Σε σκέφτομαι συνέχεια όμως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε χωράνε οπαδικά μεταξύ μας, Πετροτσέλι έδινα κι εγώ.