jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Που το ξετρύπωσες αυτό?
ITF?
Ναι, πάντα παίζω τα πρωινά.
Που το ξετρύπωσες αυτό?
ITF?
Το τσιφτετέλι της Δανάης Παππά και της Καινούργιου σε beach bar στην Πάρο
Η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε μέχρι την Πάρο για να συναντήσει την καλή της φίλη, Δανάη Παππά. Ο χορός και το ξέφρενο πάρτι τους. #δαναηπαππα #Queengrwww.gossip-tv.gr
ειπε ο τυπος που τις κουβαλαει σπιτι του και το πρωι τους μαγειρευει γαριδομακαροναδες.....
ετσι ακριβως φιλε νιπλη...ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
πολυ ΧΟΝΤΡΟ αυτο που του ειπες , μονο με αιμα ξεπλενεται , και οχι περιόδουετσι ακριβως φιλε νιπλη...ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
τιποτα χοντρο!!!αληθεια και μονο αληθεια!!!πολυ ΧΟΝΤΡΟ αυτο που του ειπες , μονο με αιμα ξεπλενεται , και οχι περιόδου
δεν επρεπε να το πεις μέρες που ειναι , ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕτιποτα χοντρο!!!αληθεια και μονο αληθεια!!!
Ειμαι ΑΘΡΗΣΚΟΣ και ειλικρινης.δεν επρεπε να το πεις μέρες που ειναι , ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ
Εχουμε το Πασχα του καλοκαιριου , 15 Αυγουστος
Ιερες μέρες
Συμπόνια λιγο ρε γαμιολη , το γαμιολη σε αυτακια
ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ???????????της πηρα βραχιολι και της φτιαχνω μουσακα, ΜΟΥΣΑΚΑ ρε καριολια παλευω με τα τηγανια 2 ωρες τωρα....
Τις μελιτζανες τις ξεπικρισες ρε?της πηρα βραχιολι και της φτιαχνω μουσακα, ΜΟΥΣΑΚΑ ρε καριολια παλευω με τα τηγανια 2 ωρες τωρα....
Τις μελιτζανες τις ξεπικρισες ρε?
ΠΕΤΑ ΤΟ.-
ωναμην γαμησω!!!!! τι ειναι αυτο?
ΜΟΥΣΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΙΜΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ???????ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙ!!!!ΧΩΡΙΣ!!!
Μουσακάς χωρίς τηγάνι
Μουσακάς χωρίς τηγάνι από την Αργυρώ. Στρώσεις ψητής μελιτζάνας, σάλτσα κιμά & μπεσαμέλ, συνταγή για ελαφρύ μουσακά που πρέπει να δοκιμάσειςwww.argiro.gr
λεγε ρε μαλακαΠΕΤΑ ΤΟ.-
ΒΙΓΚΑΝ γαμω τα νιου ορντερ!!!!!ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΟΥΜΟΥΣΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΙΜΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ???????
ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λεγε ρε μαλακα
Ούτε ο βάρος δεν τα κάνει αυτά...ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙ!!!!ΧΩΡΙΣ!!!
Μουσακάς χωρίς τηγάνι
Μουσακάς χωρίς τηγάνι από την Αργυρώ. Στρώσεις ψητής μελιτζάνας, σάλτσα κιμά & μπεσαμέλ, συνταγή για ελαφρύ μουσακά που πρέπει να δοκιμάσειςwww.argiro.gr
Ρε ο μαλακας δεν ξεπικρισε τις μελιτζανες λεμε!!!θελει να κανει και τον καμποσο στην πεταλουδαΜουσακά χωρίς κιμά ρε;
Ούτε ο βάρος δεν τα κάνει αυτά...