Thirsttrap
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2022
- Like
- 145
- Πόντοι
- 1
Της δινω οσα χρωσταει ο τρουμπακης στους μπαρμπαδες του!!!Άτακτο
Γιατί γύρισες;καλησπερα απο τον εξωτικο πειραια.
E τριημερακι ερχεται,θα λειπουν πολλοι,τα σπιτια θα ειναι αδεια.Δεν υπαινισσομαι κατιΓιατί γύρισες;
Δουλεύεις αύριο;
Είμαι απολύτως σίγουρος...E τριημερακι ερχεται,θα λειπουν πολλοι,τα σπιτια θα ειναι αδεια. Δεν υπαινισσομαι κατι
καποιος τον παιρνει παντως,δεν υπαινισομαι κατι.Είμαι απολύτως σίγουρος...
Τι λέει μαν μπήκαν τα ψιλα της βενζινηςE τριημερακι ερχεται,θα λειπουν πολλοι,τα σπιτια θα ειναι αδεια.Δεν υπαινισσομαι κατι
Είμαι απολύτως σίγουρος...καποιος τον παιρνει παντως, δεν υπαινισομαι κατι.
Οχι και ψιλα,οχι και ψιλα.Κατι τετοια λεει ο βαζελοκαντινιερης και πεφτουν απανωτες οι καταρεςΤι λέει μαν μπήκαν τα ψιλα της βενζινης
Οχι και ψιλα,οχι και ψιλα.Κατι τετοια λεει ο βαζελοκαντινιερης και πεφτουν απανωτες οι καταρες
Να δεις τώρα που θα αρχίσει να τα ζητάει πίσω ο Κούλης αφού πέφτουν οι τιμές...Οχι και ψιλα,οχι και ψιλα.Κατι τετοια λεει ο βαζελοκαντινιερης και πεφτουν απανωτες οι καταρες
με τοκο.εγω το πηρα την επομενη μερα το φιουελ πας λες να εγινε λαθος και να ξανα παρω?Να δεις τώρα που θα αρχίσει να τα ζητάει πίσω ο Κούλης αφού πέφτουν οι τιμές...
Το επόμενο φιουελ παςς θα είναι παγίδα.με τοκο.εγω το πηρα την επομενη μερα το φιουελ πας λες να εγινε λαθος και να ξανα παρω?