Thirsttrap
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2022
- Like
- 145
- Πόντοι
- 1
Της δινω οσα χρωσταει ο τρουμπακης στους μπαρμπαδες του!!!Άτακτο
![]()
Γιατί γύρισες;καλησπερα απο τον εξωτικο πειραια.
E τριημερακι ερχεται,θα λειπουν πολλοι,τα σπιτια θα ειναι αδεια.Δεν υπαινισσομαι κατιΓιατί γύρισες;
Δουλεύεις αύριο;
Είμαι απολύτως σίγουρος...E τριημερακι ερχεται,θα λειπουν πολλοι,τα σπιτια θα ειναι αδεια. Δεν υπαινισσομαι κατι![]()
καποιος τον παιρνει παντως,δεν υπαινισομαι κατι.Είμαι απολύτως σίγουρος...![]()
![]()
![]()
Τι λέει μαν μπήκαν τα ψιλα της βενζινηςE τριημερακι ερχεται,θα λειπουν πολλοι,τα σπιτια θα ειναι αδεια.Δεν υπαινισσομαι κατι![]()
Είμαι απολύτως σίγουρος...καποιος τον παιρνει παντως, δεν υπαινισομαι κατι.
Οχι και ψιλα,οχι και ψιλα.Κατι τετοια λεει ο βαζελοκαντινιερης και πεφτουν απανωτες οι καταρεςΤι λέει μαν μπήκαν τα ψιλα της βενζινης![]()
Οχι και ψιλα,οχι και ψιλα.Κατι τετοια λεει ο βαζελοκαντινιερης και πεφτουν απανωτες οι καταρες![]()
Να δεις τώρα που θα αρχίσει να τα ζητάει πίσω ο Κούλης αφού πέφτουν οι τιμές...Οχι και ψιλα,οχι και ψιλα.Κατι τετοια λεει ο βαζελοκαντινιερης και πεφτουν απανωτες οι καταρες![]()
με τοκο.εγω το πηρα την επομενη μερα το φιουελ πας λες να εγινε λαθος και να ξανα παρω?Να δεις τώρα που θα αρχίσει να τα ζητάει πίσω ο Κούλης αφού πέφτουν οι τιμές...![]()
Το επόμενο φιουελ παςς θα είναι παγίδα.με τοκο.εγω το πηρα την επομενη μερα το φιουελ πας λες να εγινε λαθος και να ξανα παρω?![]()