Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.370
Πόντοι
6.056
Πενταγωνο με ζητησαν και είπα όχι, πηραν τηλεφωνο και μου λενε ελα απο εδω , ρε ειστε τρελοι λεω ..
Πειραιως και Πετρου Ραλλη τυπε , ζωάρα 9 με 9:30 με 14:00 Δευτερα-Παρασκευη , απλα επρεπε να φτασω πριν ξεκινησει η Μενεγακη γιατι καθόμασταν και το βλεπαμε λιγο και μετά πηγαιναμε κοινο στις δικες στο Στρατοδικείο να περάσει η ωρα μεχρι να φυγουμε .

Στην αρχη πέρασα λιγο Εβρο απο λάθος συννενοηση με τα βυσματα
Aυτο το τελευταιο το επαθε ενας κρητικος που ειχαμε κεντρο.Μας ελεγε Αθηνα ή Κρητη θα παω,εχω τον θειο μου,κανονισε.Και μολις ακουσε Λαγο(νομιζω) αλλαξε 10 χρωματα:2funny::confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.370
Πόντοι
6.056
Ντάξξξ!

Εντελώς νορμάλ δεν τον λές... Αλλά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι έχει φτάσει στο επίπεδο να συντάσσει προτάσεις.
Εγω ποτε θα μαθω να συλλαβιζω?Ακομα στο Λο ειμαι:tickedoff::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
Aυτο το τελευταιο το επαθε ενας κρητικος που ειχαμε κεντρο.Μας ελεγε Αθηνα ή Κρητη θα παω,εχω τον θειο μου,κανονισε.Και μολις ακουσε Λαγο(νομιζω) αλλαξε 10 χρωματα:2funny::confused::confused::confused:
Μαλάκα μου συμβαινει αυτο , εγω πηγα με μαγιο στον εβρο και πετσετες θαλασσης , ειχα κανονισει Ροδο η Κρητη , Πασοκος βυσμα , τα εκανε μουνι .. Μου λενε φευγεις Εβρο , λεω καποιο λαθος εχει γινει , παιρνω βυσμα , μου λεει τραβα και θα ερθεις αμεσως πισω , τυπικο ειναι ... Λεω οκ , παιρνω καπακια απο αεροδρομιο ΝΔ βυσμα που ειχα καβατζα , Λεω : Παω Εβρο , κανονισε με Αθηνα το καλο που σου θελω , και οταν λεω Αθηνα εννοω 10 λεπτα απο το συνταγμα το πολυ , γιατι και κατι Χωκ Αθηνα τα θεωρουσαν , και Μενίδια και αρχιδιες , μου λεει μεινε ησυχος αγορινα , για να σε δω του λεω

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.267
Πόντοι
25.467
Μαλάκα μου συμβαινει αυτο , εγω πηγα με μαγιο στον εβρο και πετσετες θαλασσης , ειχα κανονισει Ροδο , Πασοκος βυσμα , τα εκανε μουνι .. Μου λενε φευγεις Εβρο , λεω καποιο λαθος εχει γινει , παιρνω βυσμα , μου λεει τραβα και θα ερθεις αμεσως πισω , τυπικο ειναι ... Λεω οκ , παιρνω καπακια απο αεροδρομιο ΝΔ βυσμα που ειχα καβατζα , Λεω : Παω Εβρο , κανονισε με Αθηνα το καλο που σου θελω , και οταν λεω Αθηνα εννοω 10 λεπτα απο το συνταγμα το πολυ , γιατι και κατι Χωκ Αθηνα τα θεωρουσαν , και Μενίδια και αρχιδιες , μου λεει μεινε ησυχος αγορινα , για να σε δω του λεω

Κι εμένα έτσι με διαβεβαίωσαν, και έκατσα 12 μήνες Μυτιλήνη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
Κι εμένα έτσι με διαβεβαίωσαν, και έκατσα 12 μήνες Μυτιλήνη.
λυπηρο , εγω ευτυχως 40 μερες , αν και τις 35 ημουν Θεσσαλονικη στον Νοσοκομειο και 2 μέρες στην ασφαλεια επειδη μας μαζεψαν στον Πλατινουμ με την κλουβα

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.973
Πόντοι
3.656
λυπηρο , εγω ευτυχως 40 μερες , αν και τις 35 ημουν Θεσσαλονικη στον Νοσοκομειο και 2 μέρες στην ασφαλεια επειδη μας μαζεψαν στον Πλατινουμ με την κλουβα
Ειδες ομως???ολη αυτη η σκληροτραχηλη εμπειρια σε εμαθε να πολεμας στη ζωη και να καταφερεις να γινεις το επιτυχημενο λαμογιο σημερα!!!!

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.267
Πόντοι
25.467

Έχει και καλύτερο. Με έστειλαν σε τάγμα ανεπιθύμητων.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306
μεσα και εσυ? κανονικα :headbang2:

Μέσα, ηρεμία, ύπνος. Μεθαύριο επιτελους διακοπές καλές δυνατές. Κάτι μου λέει ότι θα ερωτευτώ πάλι, αλλά αυτή τη φορά θα ζητήσω ταυτότητα, διαβατήριο, οικογενειακή κατάσταση και επάγγελμα εκ των προτέρων.

Σκατα στις βίζιτες. Πήξαμε στα μπάζα που το παίζουν ντίβες.

Ένα ξανθό γύρω στο 1.65, γαλανομάτα, αδύνατη, γλυκιά με δουλειά, ζητάω πολλά; Ας είναι και από το Τιμπουκτού.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.038
Πόντοι
19.795
Μέσα, ηρεμία, ύπνος. Μεθαύριο επιτελους διακοπές καλές δυνατές. Κάτι μου λέει ότι θα ερωτευτώ πάλι, αλλά αυτή τη φορά θα ζητήσω ταυτότητα, διαβατήριο, οικογενειακή κατάσταση και επάγγελμα εκ των προτέρων.

Ένα ξανθό γύρω στο 1.65, γαλανομάτα, αδύνατη, γλυκιά με δουλειά, ζητάω πολλά; Ας είναι και από το Τιμπουκτού.
Απο Τιμπουκτου, ξανθο και γαλανοματικο; Λιγο δυσκολο.
%CF%842.jpeg

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.640
Πόντοι
6.056

ετσι με τα γιδια αηδια το καταντησαν και περνιουνται και για κελεπουρια οι στραβοστομες :2on1:

παμε νεο κυκλο απεργιακων κινητοποιησεων ενοψει της δεθ?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom