celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.370
- Πόντοι
- 6.056
Μ' αρεσει που χρησιμοποιεις αλλο ρημα(πιτσιλισει) για να μην το θιξειςο νιπλης εχει γινει τιζζτετοιος#2 εχει σχολιασει ολες τις ελληνιδες διασημες
Μ' αρεσει που χρησιμοποιεις αλλο ρημα(πιτσιλισει) για να μην το θιξειςο νιπλης εχει γινει τιζζτετοιος#2 εχει σχολιασει ολες τις ελληνιδες διασημες
είμαι "καθαρός"
Για νεφρους,συκωτι,παϊδια και καμια μπριζολα λαιμου τιποταΑν είναι λέει!!!
Στην Forcella στη Νάπολι, σφάχτηκαν μεταξύ τους τρεις χασαπάδες για τον κώλο του.
ο Ρετσι ειναι καλά ;;;Έτσι λένε όλοι.
Ρωτήστε όμως και τον κ. Ρετσίνωφ που το πήρε απόφαση και πήγε. Τώρα είναι μια χαρά. Το μόνο που έμεινε είναι η κολοκύθα στο κεφάλι, αλλά είμαστε κοντά στο να τη βγάλει.
νταξ τουλαχιστον περασε απο τα καλα μουνιαΜ' αρεσει που χρησιμοποιεις αλλο ρημα(πιτσιλισει) για να μην το θιξεις
Να δει αν λειπει καμια απο το σαη,παιρνει αναφορανταξ τουλαχιστον περασε απο τα καλα μουνια
ο αλλος ο οριτζιναλ τζιζζ δεν αφηνει τιποτα 2 φορες την μερα περναει απο ολες σαν περιπολο ο πουστης ο ναυαγος
Περιπολάρχηςνταξ τουλαχιστον περασε απο τα καλα μουνια
ο αλλος ο οριτζιναλ τζιζζ δεν αφηνει τιποτα 2 φορες την μερα περναει απο ολες σαν περιπολο ο πουστης ο ναυαγος
νταξ τουλαχιστον περασε απο τα καλα μουνια
Δεν βγαινει ο Ρεζ , ειναι ταγμενος σπιτι να σκουπιδιάζει στα νηματα με τις πουτανεςΠού θα μας βγάλει ο δρόμος απόψε Ρεζ;
Τι μου θυμησατε; Φορτσελα!!!!! Εχω ψωνισει απο εκει. Ενα ραδιοφωνακι και οταν γυρισα στο σπιτι ειχε μεσα ενα κουτι με ενα κομματι ξυλο. Ο τυπος εσκυψε να βαλει σε σακουλα το ραδιοφωνακι και το αλλαξε.Αν είναι λέει!!!
Στην Forcella στη Νάπολι, σφάχτηκαν μεταξύ τους τρεις χασαπάδες για τον κώλο του.
τιποτα ποδοσφαιρα και σταλονε στο σταρΠού θα μας βγάλει ο δρόμος απόψε Ρεζ;
Σταλόνε ;;;;; ποιοτιποτα ποδοσφαιρα και σταλονε στο σταρ
escape plan το 5 κατι τετοιοΣταλόνε ;;;;; ποιο
Mεταξυ μας,πενταγωνο δεν υπηρετησεςΠεριπολάρχης
Μαλάκα είχαμε εναν στον στρατό , κατσικι σκετο , βλαχος απο ενα χωριό βόρεια ... δεν ηθελε να αλλαξει ποτέ , όλο το βραδυ γυριζε τις σκοπίες , μεχρι και το πρωι ειχε πει ο διοικητης , αφηστε τον τον μαλάκα να γυρίζει με το όπλο , αφου του αρέσει να μην του το χαλάσουμε..
Ακομα πρεπει να γυρίζει γυρω γυρω .. και μιλαμε τωρα για γαμησι δρομολογιο , ανηφορες φουλ , εκοβε δρομο για τις σκοπιες και τετοια , αφου ειχε κανει μονοπατι μετα απο κανά μηνα που γυριζε σαν τον τρελο
Μεχρι 3 δεν ειχε Ρεζ?Σε ενα επαιζε κι ο Αρνολντ,πανω σε ενα πλοιο ητανescape plan το 5 κατι τετοιο
Προφεσορ δηλαδηγαμιολες σημερα διδασκουμε ποδοσφαιρο.
τσολιας ηταν ο νιπλης ΤΣΟΛΙΑΣMεταξυ μας,πενταγωνο δεν υπηρετησες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μεχρι 3 δεν ειχε Ρεζ?Σε ενα επαιζε κι ο Αρνολντ,πανω σε ενα πλοιο ηταν
σωστο κατι μου λεει τωρα ναιΜεχρι 3 δεν ειχε Ρεζ?Σε ενα επαιζε κι ο Αρνολντ,πανω σε ενα πλοιο ηταν
Πενταγωνο με ζητησαν και είπα όχι, πηραν τηλεφωνο και μου λενε ελα απο εδω , ρε ειστε τρελοι λεω ..Mεταξυ μας,πενταγωνο δεν υπηρετησες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μεχρι 3 δεν ειχε Ρεζ?Σε ενα επαιζε κι ο Αρνολντ,πανω σε ενα πλοιο ηταν
ο Ρετσι ειναι καλά ;;;
Τυπε μου σε εφαγε η κλεισουρα με το σκυλι