Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.032
- Πόντοι
- 28.246
Πες του τα που μια χάρη του ζήτησα και δεν μου την έκανε.δεν διαφωνω αλλα εχει και ζεστη , μην τον γαμας στην εκμεταλευση επειδη ειναι φιλαράκι
Πες του τα που μια χάρη του ζήτησα και δεν μου την έκανε.δεν διαφωνω αλλα εχει και ζεστη , μην τον γαμας στην εκμεταλευση επειδη ειναι φιλαράκι
εδω δεν εχουμε χοντρα τυπε ..δε γαμιεται...στειλτο
Καλο ειναι για τα "χοντρα "
αχαριστοι μουνιά που μόνο ζητάνεΠες του τα που μια χάρη του ζήτησα και δεν μου την έκανε.
Σου κανω τη μεγαλυτερη χαρηΠες του τα που μια χάρη του ζήτησα και δεν μου την έκανε.
εγω φιλε μου..ακακο και ακινδυνο γεροντακι ...εδω δεν εχουμε χοντρα τυπε ..
ειμαστε απόφοιτοι της σχολης πικερ
γαμαμε μερα παρα μερα , δεν δινουμε αξία στις καριολες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αχαριστοι μουνιά που μόνο ζητάνε
ωραιο αυτο ρε μαγκα, ξεφευγει απο τις γνωστες μελαχροινες η τερμα ξανθα πουτανο-ράτσας
Μας υποχρέωσες...Σου κανω τη μεγαλυτερη χαρη
Εχεις την τιμη να σου μιλαω ...
Μυξιαρικο
Χάθηκε από το νήμα κι ο κ. @κωλο-γερος . Να βάλει κάναν κώλο λουόμενης να πάρουμε τα πάνω μας.
αφου δεν εβαλε με καμιά ρόμπα απο γηροκομείο πάλι καλά να λεςμε μαγιο τουλαχιστον ρε παππου ΜΕ ΜΑΓΙΟ
ενταξει....ηταν γυπας στα νιατα τουαφου δεν εβαλε με καμιά ρόμπα απο γηροκομείο πάλι καλά να λες
ἦτο ρε Τρουμπ, ειναι και κάποιας ηλικίας , μιλα με σεβασμόενταξει....ηταν γυπας στα νιατα του
ητοἦτο ρε Τρουμπ, ειναι και κάποιας ηλικίας , μιλα με σεβασμό
α μπραβο , α μπραβο
το ητο δεν σημαινει τον συγχωρεσαμε ε? πρεπει να κανονισω το σπιτι στην σαντορινη που θα μου γραψει πρωταα μπραβο , α μπραβο
ενα μηνα θα πηγαινεις και 3 θα το εχεις airbnb να βγαινει το μεροκαματο να του αναβεις και κανα κεράκιτο ητο δεν σημαινει τον συγχωρεσαμε ε? πρεπει να κανονισω το σπιτι στην σαντορινη που θα μου γραψει πρωτα
ενταξει...αν κανω καμμια μαλακια και το φαω στα μπαρακια κρατα με....ενα μηνα θα πηγαινεις και 3 θα το εχεις airbnb να βγαινει το μεροκαματο να του αναβεις και κανα κεράκι
α να γεια σου
κοκκινη αλεπου, τι γυναικακι ομορφο η πορναρα, αγγελος