RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.741
- Πόντοι
- 3.556
τύπε ακουγεται οτι εκανες σκασια φρες με ολα τα χρυσαφικά μαζι. γιελοου γκολντ ρουζ γκολντ πλατινουμ κλπναι ξεκοκαλιζω το χιλιαρικο.
τύπε ακουγεται οτι εκανες σκασια φρες με ολα τα χρυσαφικά μαζι. γιελοου γκολντ ρουζ γκολντ πλατινουμ κλπναι ξεκοκαλιζω το χιλιαρικο.
πεταχτηκε και ο ρετρο που τα μονα που ξερει ειναι το πουντα μπιτς και το μπαρμπαροσα,μπαρμπουνια με μουστακι κεςρναω.Κερνάς αστακουδάκια με το βενζίνη παςς;
καλησπερα φιλε Βαρο με φιλο Αθηναιο εισαι Παρο μετα θα έρθετε εδω?πεταχτηκε και ο ρετρο που τα μονα που ξερει ειναι το πουντα μπιτς και το μπαρμπαροσα,μπαρμπουνια με μουστακι κεςρναω.
παρο-μυκονοκαλησπερα φιλε Βαρο με φιλο Αθηναιο εισαι Παρο μετα θα έρθετε εδω?
ωραια θα φαμε αστακουδακια οι τρεις μαςπαρο-μυκονο
προσοχη μην εχει καμιά φουρτουναπαρο-μυκονο
δεν θα παω για ψαρεμα.προσοχη μην εχει καμιά φουρτουνα
παρο-μυκονο
ελα μαν εφυγε ο απλυτος και εσκασε μπουζουκοβιος.Αθηναϊκή λαγοκοτα το παιξες το 2-0 κέρδισες!!!
Σακ μαι ντικ!!!
Τι μπουζουκοβιος αυτός είναι σαν καμένο γκαρσόνι σε επαρχιακή καφετέρια...ελα μαν εφυγε ο απλυτος και εσκασε μπουζουκοβιος.
την εβγαλες κομπογιαννιτη αλλα θα σε παει απο εγκεφαλικο ο βαγγελας με τους επιστημονες που μαζευει!!!Τι μπουζουκοβιος αυτός είναι σαν καμένο γκαρσόνι σε επαρχιακή καφετέρια...
Σε 2-3 μέρες που θα είμαι στο 100% ετοιμάσου για χοντρή μπουτσα...την εβγαλες κομπογιαννιτη αλλα θα σε παει απο εγκεφαλικο ο βαγγελας με τους επιστημονες που μαζευει!!!
σε 2-3 μερες ποιος ζει ποιος πεθαινεις.Σε 2-3 μέρες που θα είμαι στο 100% ετοιμάσου για χοντρή μπουτσα...
εδω θα εισαι εσυ παντωςσε 2-3 μερες ποιος ζει ποιος πεθαινεις.
ωραια θα φαμε αστακουδακια οι τρεις μας
απο παρτουζες εσυ ξερεις με αγορακια εγω ειμαι παντρεμένος ανθρωποςΠροτού σε πάρουν παρτούζα; Ή μετά.
απο παρτουζες εσυ ξερεις με αγορακια εγω ειμαι παντρεμένος ανθρωπος