Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.024
- Πόντοι
- 3.656
το πρωι εισαι σεφαγαπαω της γυναικες....το πρωι ειμαι κυνηγος και το βραδυ θυμα
το πρωι εισαι σεφαγαπαω της γυναικες....το πρωι ειμαι κυνηγος και το βραδυ θυμα
κατσε ρε μαλακα...μην γαμας την κουβεντατο πρωι εισαι σεφ
ναι οταν ενα ωραιο δροσερο κωλομερι ακουμπαει με στοργη στο χερι σου δεν ειναι ωραια?σαπιες τοξικες δυναστριες
μαρτυρια περναμε μην το συζητας και παλια μπορουσες να τις γυρισεις και μια αγκωνια στο ζυγωματικο τωρα με τα metoo ουτε καν βαζεις κεφαλι κατω και λες και συγνωμη
αυτα ειναι τα οπλα τους ΑΥΤΑναι οταν ενα ωραιο δροσερο κωλομερι ακουμπαει με στοργη στο χερι σου δεν ειναι ωραια?
Α δηλαδη οταν μας λες οτι φτιαχνεις γαριδες α λα κρεμ για πρωινο,σε οτι μαζευεις το προηγουμενο βραδυ σπιτι σου ειναι καλα και δεν γαμιεται η κουβεντα!!!!!κατσε ρε μαλακα...μην γαμας την κουβεντα
ναι οταν ενα ωραιο δροσερο κωλομερι ακουμπαει με στοργη στο χερι σου δεν ειναι ωραια?
κρατάει το σωστο ταιμινγκ τυπεΑ δηλαδη οταν μας λες οτι φτιαχνεις γαριδες α λα κρεμ για πρωινο,σε οτι μαζευεις το προηγουμενο βραδυ σπιτι σου ειναι καλα και δεν γαμιεται η κουβεντα!!!!!
ε να ...τα γαμας.....πες εσενα τι σου κανει το γυναικακιΑ δηλαδη οταν μας λες οτι φτιαχνεις γαριδες α λα κρεμ για πρωινο,σε οτι μαζευεις το προηγουμενο βραδυ σπιτι σου ειναι καλα και δεν γαμιεται η κουβεντα!!!!!
σεφ τον ειπα...δεν τον ειπα αλυταρχηκρατάει το σωστο ταιμινγκ τυπε
εγω φιλε τρουμπ,φροντιζω να εχει φυγει πριν χαραξει..η να εχω φυγει πριν χαραξει..ε να ...τα γαμας.....πες εσενα τι σου κανει το γυναικακι
ο ρεζ και ο αθηναιος βρισκουν καταπιεστικες της γυναικες....γνωμη σουσεφ τον ειπα...δεν τον ειπα αλυταρχη
εγω οταν χαράζει , ειναι πιο ωραιο το αυτοκίνητο με τα μικ΄ρα φώτα αναμένασεφ τον ειπα...δεν τον ειπα αλυταρχη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω φιλε τρουμπ,φροντιζω να εχει φυγει πριν χαραξει..η να εχω φυγει πριν χαραξει..
Αν και δεν θελω να συμφωνω με την πλεμπα(αθηναιος) θα συμφωνησω στο συγκεκριμενοο ρεζ και ο αθηναιος βρισκουν καταπιεστικες της γυναικες....γνωμη σου
εισαι οικολογος φιλε μουεγω οταν χαράζει , ειναι πιο ωραιο το αυτοκίνητο με τα μικ΄ρα φώτα αναμένα
Έχει καμία εκδρομή για κανενα ψάρι;εγω οταν χαράζει , ειναι πιο ωραιο το αυτοκίνητο με τα μικ΄ρα φώτα αναμένα
αδερφε αυτο μετα την χαλκιδα για ψαρικα πως το λενε?Έχει καμία εκδρομή για κανενα ψάρι;
μπααα πολυ ζεστη , δεν ειναι για πουθενά σήμερα..Έχει καμία εκδρομή για κανενα ψάρι;
αδερφε αυτο μετα την χαλκιδα για ψαρικα πως το λενε?
Καλως τα δεχτηκαμε και εμεις....
Περαστικά.
θειο βαλε ενα ωραιο δροσερο μουνι να πανε τα φαρμακια κατωΠεραστικά.
ασε την Τρελη μονη της θα εχουμε αληθειες με Τζορμακκα σε λιγο ρε
Τον Άγιο Μηνά;αδερφε αυτο μετα την χαλκιδα για ψαρικα πως το λενε?
οχι ρε συ...λαμψακο?Τον Άγιο Μηνά;