Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 36
- Like
- 32.538
- Πόντοι
- 11.146
....για πε αρχοντα, πως σου βγηκε 320? 1 αυτοκινητο? χ3 μηνες ειναι?Μολις πιστωθηκε το ποσο του φιουελ πας 2.Ενταξει 320 ευρω βαλανε,αλλα καλα ειναι και αυτα![]()
....για πε αρχοντα, πως σου βγηκε 320? 1 αυτοκινητο? χ3 μηνες ειναι?Μολις πιστωθηκε το ποσο του φιουελ πας 2.Ενταξει 320 ευρω βαλανε,αλλα καλα ειναι και αυτα![]()
τι λες ρε μουνι?????????Μολις πιστωθηκε το ποσο του φιουελ πας 2.Ενταξει 320 ευρω βαλανε,αλλα καλα ειναι και αυτα![]()
ωναμηνγαμησω αυτο ελεγες?Κανα κομματι απο τον Κινεζικο πυραυλο λογικα....
οχι ρε μαλακα....να φαμε πρωταΣε μια ώρα το αργότερο, πάρτε ένα παγωτό ή μια δροσιστική φάντα, ανάψτε ένα τσιγαρο και αράξτε.
θα μας αφανισουν τα μουνοπανα οι κιτρινιαρηδες γαμω τα μουτρα τουςωναμηνγαμησω αυτο ελεγες?
![]()
εχεις γαμησει κινεζα ρεζ? εγω οχιθα μας αφανισουν τα μουνοπανα οι κιτρινιαρηδες γαμω τα μουτρα τους
θα μας αφανισουν τα μουνοπανα οι κιτρινιαρηδες γαμω τα μουτρα τους
οχι Αθηνα ρε θα ξανασκαψει ο Μπακογιαννης μετα θα μας γαμησειΜπορώ να σκεφτώ ενα σημείο στη Μοναστηρίου, ένα στην Αθήνα και ένα στο Καζάν που θα πρότεινα να πέσει. Έτσι, στην τύχη... δε ξέρω, αν θέλουν...
οχι τις φοβαμαι εχουν μεγαλο κεφαλι και στα ματια τους φαινεται μονο η κορηεχεις γαμησει κινεζα ρεζ? εγω οχι
λες ρε φιλε να παω με αυτον τον καημο?
ναι...τι?μου λεει η αλλη παω μια στο γραφειο και ερχομαι απο εκει να φυγουμε
σε ποση ωρα λεω
δεν εχω ιδεα μου λεει
ασε την Τρελη μονη της θα εχουμε αληθειες με Τζορμακκα σε λιγο ρεμου λεει η αλλη παω μια στο γραφειο και ερχομαι απο εκει να φυγουμε
σε ποση ωρα λεω
δεν εχω ιδεα μου λεει
θα κοθομαι τωρα σαν την νυφη να περιμενω μπορει να κανει μια ωρα μπορει και να ερθει αυριο... μετα εχω νευραναι...τι?
θα προλαβω μολις εκανα και καφε... δεν γαμιεται σιγα μην σπασω τα αρχιδια μου πρωι πρωι με τους γριφους τηςασε την Τρελη μονη της θα εχουμε αληθειες με Τζορμακκα σε λιγο ρε
φιλε-Ρεζ εχω την αμυδρη υποψια οτι τελικα τα βρωμομουνα μας εξουσιαζουν με τον τροπο τους...θα κοθομαι τωρα σαν την νυφη να περιμενω μπορει να κανει μια ωρα μπορει και να ερθει αυριο... μετα εχω νευρα
θα προλαβω μολις εκανα και καφε... δεν γαμιεται σιγα μην σπασω τα αρχιδια μου πρωι πρωι με τους γριφους της
πειτε να ανοιξη η κουβεντα...φιλε-Ρεζ εχω την αμυδρη υποψια οτι τελικα τα βρωμομουνα μας εξουσιαζουν με τον τροπο τους...![]()
ξεκινησα...τοποθετησου...πειτε να ανοιξη η κουβεντα...
σαπιες τοξικες δυναστριεςφιλε-Ρεζ εχω την αμυδρη υποψια οτι τελικα τα βρωμομουνα μας εξουσιαζουν με τον τροπο τους...![]()
αγαπαω της γυναικες....το πρωι ειμαι κυνηγος και το βραδυ θυμαξεκινησα...τοποθετησου...