troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.066
- Πόντοι
- 5.506
θελω 4 μπιτκοιν αμμεσα στο ρεβολουτ μουμαλιστα , αψογα....
σημειωνεται
Ότι χρειαστείς μου λες
θελω 4 μπιτκοιν αμμεσα στο ρεβολουτ μουμαλιστα , αψογα....
σημειωνεται
Ότι χρειαστείς μου λες
δεν εχω , περιμένω να πέσουν ακομα λιγο να αγοράσωθελω 4 μπιτκοιν αμμεσα στο ρεβολουτ μου
σου εστειλα σε πμ...βαλτα οπου θεςθελω 4 μπιτκοιν αμμεσα στο ρεβολουτ μου
ενταξει...εισαι φιλος και σε εμπιστευομαιδεν εχω , περιμένω να πέσουν ακομα λιγο να αγοράσω
Ποιος;ελα μπηκε ο αυτιστικος με τις φωτος στην ωρα του και σημερα
το σαπακι που ανοιγει ολα τα νηματα με τις ελληνιδες διασημεςΠοιος;
Ποιος ο υπεραυνανας Τζιντντητηντητη;το σαπακι που ανοιγει ολα τα νηματα με τις ελληνιδες διασημες
ναι βρε πουστη !!1 δεκα μηνυματα για να καταλαβεις , αυτιστικος εισαι ;Ποιος ο υπεραυνανας Τζιντντητηντητη;
ναι το αρρωστο γαμωτ φαντασου πως θα ειναι η μαπα τουΠοιος ο υπεραυνανας Τζιντντητηντητη;
φτου σου που ναγαμηθεις γαμιολη , με την σάπια που μας εβαλες εδω με΄σαΠαω να ανοιξω και εγω για τη μουναρα μου......καυλαααααααααααα.
Δεν γκαμιεσαι να πουμε επρεπε να καταλαβω με τοσους αυνανες εδω μεσα οτι μιλατε για αυτον;ναι βρε πουστη !!1 δεκα μηνυματα για να καταλαβεις , αυτιστικος εισαι ;
αφου τους εχουμε κατηγοριοποιήσει μωρε μπαγλαμά και εσυ!!Δεν γκαμιεσαι να πουμε επρεπε να καταλαβω με τοσους αυνανες εδω μεσα οτι μιλατε για αυτον;
Φαντασου τυπε πως θα ειναι οι παλαμες του....ναι το αρρωστο γαμωτ φαντασου πως θα ειναι η μαπα του
Φετες η μουναρα.....ατελειωτη γυναικαρα!!!φτου σου που ναγαμηθεις γαμιολη , με την σάπια που μας εβαλες εδω με΄σα
πιο ευκολα γαμαγαμε την πορτα παρα αυτηνΦετες η μουναρα.....ατελειωτη γυναικαρα!!!
Εν τω μεταξύ μπαίνω σδνα και διαβάζω στο λαιβ τρομερή πίεση η παοκάρα αλλά πάρτο το 0-1...παρτο το 0-1 τωρα πρεπει να το κρατησουμε με νυχια και με δοντια