Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
ενα χρονο νεωτερο απο το σαξονειτορ:tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αστα να πάνε όσο γερνάει τόσο θέλει απο πίσω του με αντλία βενζίνης και τον Muhammed Bin Salman :tooth:
Το πάρκαρα και ησύχασα.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
να του το πεις του βάρου, ότι τον κερνάς με τα κέρδη του αποκλεισμού της θρυλάρας! :confused:
είδες πως βγαζες ευκολο χρήμα απο τον καναπε σου αρκει να βλέπεις μπροστά:sunglasses:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ο demon μεγάλωσε και αυτός σαν και μένα ,δεν ξέρω αν θα ξανα πάρω......:sad2:
Κι εγώ έτσι έλεγα. Σκεφτόμουν ότι είμαι πολύ γέρος για να "κουλαντρίσω" σκύλο. Μόλις μου τον έφεραν όμως και με κοίταξε με το βλέμμα που έχουν τα κουτάβια, κάτι σκίρτησε μέσα μου, και για να προλάβω τους "καλοθελητές", δεν ήταν μια απλή εντερική διαταραχή

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
32.571
Πόντοι
11.146
Κι εγώ έτσι έλεγα. Σκεφτόμουν ότι είμαι πολύ γέρος για να "κουλαντρίσω" σκύλο. Μόλις μου τον έφεραν όμως και με κοίταξε με το βλέμμα που έχουν τα κουτάβια, κάτι σκίρτησε μέσα μου, και για να προλάβω τους "καλοθελητές", δεν ήταν μια απλή εντερική διαταραχή
...χαρα στο κουραγιο σου! Ειναι ζορι μεγαλο παντως..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Αν δεν ήταν ο Μαρτινς θα παίζατε στην Γ ΕΠΣΠ μαζί με την Δάφνη Ταμπουριων και τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας...ο σύλλογος Κωφών θα σας είχε πελάτες.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.641
Πόντοι
6.056
Θα φύγει μαν θέλει δεν θέλει έτσι για το καλο της ομαδας
μακαρι να φαμε και εμεις 4 σημερα

αυτα τα κρεατα που μας εφεραν για παιχτες δεν αντιπροσωπευουν τιποτα και δεν τους θελει κανενας ...ασε που ειναι ολοι σκατοφατσες

περιμενουν να "μιλησει η τουμπα" λεει βρε αει γαμηθειτε μουνοσκυλα ας μιλουσε η τσεπη του ιβαν μια ζωη η τουμπα θα μιλαει τζαμπα-προεδροι να πουμε :piss:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.545
Πόντοι
5.006
μακαρι να φαμε και εμεις 4 σημερα

αυτα τα κρεατα που μας εφεραν για παιχτες δεν αντιπροσωπευουν τιποτα και δεν τους θελει κανενας ...ασε που ειναι ολοι σκατοφατσες

περιμενουν να "μιλησει η τουμπα" λεει βρε αει γαμηθειτε μουνοσκυλα ας μιλουσε η τσεπη του ιβαν μια ζωη η τουμπα θα μιλαει τζαμπα-προεδροι να πουμε :piss:
Eτσι

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.641
Πόντοι
6.056
@jormakka μην ασχολεισαι με τα ξεκωλιασμενα κατα πασα πιθανοτητα αυτη ειναι που σου απανταει κιολας

η κανενα καψουρη που του εκανε τον κωλο μουνι γλυκαθηκε και τωρα "υπερασπιζεται την τιμη της πουτανας του" να παει να το πει να δειξει εξτρα υποταγη

γαμα το εχω φαει τετοια χαζα με τις λεγεωνες

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306
@jormakka μην ασχολεισαι με τα ξεκωλιασμενα κατα πασα πιθανοτητα αυτη ειναι που σου απανταει κιολας

η κανενα καψουρη που του εκανε τον κωλο μουνι γλυκαθηκε και τωρα "υπερασπιζεται την τιμη της πουτανας του" να παει να το πει να δειξει εξτρα υποταγη

γαμα το εχω φαει τετοια χαζα με τις λεγεωνες

Δεν είναι αυτή, αλλά μου κάνει εντύπωση το πόσο αλαφιασμένες έγιναν είκοσι αδερφές επειδή τον έβαλα δυο λεπτά σε ένα μουνι. Να πω την αμαρτία μου, το είχα στο μυαλό μου γι’ αυτό άλλωστε μου είχε πει ξέρω τι θες. Μοιράζεσαι μια εμπειρία όμορφη με χαρά και έρχονται δέκα πεταμένοι να στο χαλάσουν ρε μαλακα...

Σ’ αγαπώ μωρή αρρώστια.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Reznov

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.712
Πόντοι
6.256
Οτι και να σου κανει τωρα που ειναι κουταβι αυτα που κερδιζεις απο τη παρεα του δεν συγκρινονται καν....δεν υπαρχει καλυτερο πλασμα απο τον σκυλο εκει εξω.Ο ορισμος της αφοσιωσης και της αγαπης....η μονη μαλακια που εχουν ειναι οτι ζουνε λιγο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom