The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Στον επιθετικό προσδιορισμό, βάλατε λάθος τον τόνο. Στην πρώτη συλλαβή πάει.Είναι καλός μάστορας.
Στον επιθετικό προσδιορισμό, βάλατε λάθος τον τόνο. Στην πρώτη συλλαβή πάει.Είναι καλός μάστορας.
γιατί από την τσέπη τους θα τα πληρώσουν νομίζεις?πω ρε μου ελειψε η πριζα στο μπαλκονι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φιλε ερχονται μαυρες μερες....και οι ιθυνοντες στας Ευρωπας και εδω παιζουν τις κωλοτρυπιδες τους
εδω τωρα σφιξαν τα γαλατα φιλε...ηδη υπαρχουν συγκεντρωσεις σε διαφορες ευρωπαικες πολεις για την ακριβεια...δεν θα γινει της πουτανας χειμωνα πχ σχεδον παντου;να μου πεις θα ιδρωσει το αυτι τους;αλλο καπελο αυτογιατί από την τσέπη τους θα τα πληρώσουν νομίζεις?
μια ζωή πληρώνουμε τους μαθητευόμενους μάγους που νομίζουν ότι έχουν μαγικές λύσεις, αλλά στην εφαρμογή...
Κάλος δηλαδή;Στον επιθετικό προσδιορισμό, βάλατε λάθος τον τόνο. Στην πρώτη συλλαβή πάει.
πάντως είναι ευκαιρία για την Ελλάδα να πουλήσει ελληνικό χειμώνα σε βόρειους συνταξιούχους για να μην κάψουν πολύ ρεύμα στα σπίτια τους και να έρθουν εδώ, πχ κρήτη, που έχει μεγαλύτερο ποσοστό ηλιοφάνειας ανά έτος....εδω τωρα σφιξαν τα γαλατα φιλε...ηδη υπαρχουν συγκεντρωσεις σε διαφορες ευρωπαικες πολεις για την ακριβεια...δεν θα γινει της πουτανας χειμωνα πχ σχεδον παντου;να μου πεις θα ιδρωσει το αυτι τους;αλλο καπελο αυτο
ηδη γινεται με τους αμερικανους.....πάντως είναι ευκαιρία για την Ελλάδα να πουλήσει ελληνικό χειμώνα σε βόρειους συνταξιούχους για να μην κάψουν πολύ ρεύμα στα σπίτια τους και να έρθουν εδώ, πχ κρήτη, που έχει μεγαλύτερο ποσοστό ηλιοφάνειας ανά έτος....
κάπου διάβασα ότι γίνεται ήδη τέτοια προσπαθεια!
που'σαι φίλε βάρο, επιχειρηματική ευκαιρία!
να πούμε και στον βάρο να φέρει γεροντάκια στην Μύκονο μετά τον Οκτώβρη.ηδη γινεται με τους αμερικανους.....
Οποιος ξαναβαλει σουβλακια,μπεργκερ και πιτσες να του καει το αιρκοντισιον και οι βρυσες να βγαζουν σκατα αντι για νερο.....
na kanoyme dvro kai ena koynabi ston agio.
Τη καταρα του Θωρ να εχεις ρε νιμου!!!
Ζωη Κωνσταντοπουλου και για σχεση περισσοτερο.Ζωη Κωνσταντοπουλου ή Κατερινα Σακελλαροπουλου;
τυπε εισαι σβελτος παντως, 8 μηνες μετα ειδες φως και μπηκεςΖωη Κωνσταντοπουλου και για σχεση περισσοτερο.
ΦΟΒΕΡΟ!!!!!
Φωτογραφία του μαλάκα εν ώρα δράσης.
Ευχαριστώ, φίλτατε.ΦΟΒΕΡΟ!!!!!
Μην το λες.ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣΣε πόσα σπίτια έχεις δει πρίζα μέσα στο μπάνιο;
Ο demon μεγάλωσε και αυτός σαν και μένα ,δεν ξέρω αν θα ξανα πάρω......Ευχαριστώ, φίλτατε.
Να το πω;Μην το λες.ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ
Eγω λεω να ρωτησουμε τον Βαρο,ποσες πριζες εχει βαλει σε μπανιοΝα το πω;