Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.641
- Πόντοι
- 6.056
στο μπαλκονι εχεις? εγω εχω...εχουν αρχοντα σε πολλα! Για πλυντηριο, πιστολακι κτλ. κατι παπαριες αδιαβροχες και καλα
Το δικο μου παντως στο μπανιο εχει 2
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
στο μπαλκονι εχεις? εγω εχω...εχουν αρχοντα σε πολλα! Για πλυντηριο, πιστολακι κτλ. κατι παπαριες αδιαβροχες και καλα
Το δικο μου παντως στο μπανιο εχει 2
και ομως και σε παλια σπιτια ειχαν παντα..σε αυτο που ειμαι τωρα αν και καινουριο σχετικα δεν εχει στο μπανιο...η αληθεια ειναι οτι συνηθως οι παλιες κατασκευες δεν ειχαν μπριζες σττα μπανια!
aποθηκεύουμε κεράκια για τον χειμώνα215 ευρω η μεγαβατωρα....κερδαμε αδερφια
πω ρε μου ελειψε η πριζα στο μπαλκονιστο μπαλκονι εχεις? εγω εχω![]()
φιλε ερχονται μαυρες μερες....και οι ιθυνοντες στας Ευρωπας και εδω παιζουν τις κωλοτρυπιδες τουςaποθηκεύουμε κεράκια για τον χειμώνα
φτιάχνουμε έξτρα στρώμα λίπους για μόνωση, ο βάρος το έχει ήδη...![]()
...οχι αλλα τρυπησα ντουβαρια κ εβγαλαστο μπαλκονι εχεις? εγω εχω![]()
γαμαει δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτεπω ρε μου ελειψε η πριζα στο μπαλκονι
...αϊ κ τι να πω! Εγω σχεδον σε ολα τα παλια (πριν το 95-00 κατασκευης) δεν ειχα μπριχ=ζες, στα πιο καινουρια ειχα!και ομως και σε παλια σπιτια ειχαν παντα..σε αυτο που ειμαι τωρα αν και καινουριο σχετικα δεν εχει στο μπανιο
ουτε εγω δεν τις ειχα χρησιμοποιησει ποτε αλλα μου αρεσαν με το καπακι απο πανω και ετσιγαμαει δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε
πρωτη φορα τωρα μου χρησιμευσε για να την πω στον οντιν που μας κανει φλεξ τις πριζες του
Κοίτα πόσα προβλήματα μαζεύτηκαν θείο. Άλλος δεν έχει πρίζα μέσα στο μπάνιο, άλλος δεν έχει στο μπαλκόνι.aποθηκεύουμε κεράκια για τον χειμώνα
φτιάχνουμε έξτρα στρώμα λίπους για μόνωση, ο βάρος το έχει ήδη...![]()
Εμένα η δικιά μου έχει TV στο μπάνιο.και ομως και σε παλια σπιτια ειχαν παντα..σε αυτο που ειμαι τωρα αν και καινουριο σχετικα δεν εχει στο μπανιο
Για σαλάτα μάν αυτοΆρρωστος εισαι μαν?
![]()
Σουφλέ λαχανικών λαιτ
Είναι καλός μάστορας.όλοι για τον βάρο δουλεύουν...![]()