Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.641
- Πόντοι
- 6.056
σωστο θα ζησουμε μαζι του ολη την ζωη του τα παντα μεσα απο τα σοσιαλ... την γαμησαμετρεμω στην ιδεα οτι θα βγει τουνακη.![]()
![]()
![]()
![Undecided :undecided: :undecided:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/undecided.gif)
σωστο θα ζησουμε μαζι του ολη την ζωη του τα παντα μεσα απο τα σοσιαλ... την γαμησαμετρεμω στην ιδεα οτι θα βγει τουνακη.![]()
![]()
![]()
αν ηταν το παιδι του χαραλαμποπουλου πως λες να εβγαινε?
έχω καλύτερο ερώτημα: διασταύρωση χαραλαμπόπουλου με τούνη, τι λες να έβγαινε?αν ηταν το παιδι του χαραλαμποπουλου πως λες να εβγαινε?
αυτο ρωτησα ρε φωστηρα,πιστευω πινοκιο.έχω καλύτερο ερώτημα: διασταύρωση χαραλαμπόπουλου με τούνη, τι λες να έβγαινε?![]()
θα πας για μπάνιο?αυτο ρωτησα ρε φωστηρα,πιστευω πινοκιο.![]()
κοβει χρημα ομως.Η μυτογκα Αλβανοξεκωλιαρα ειναι η ανθρωπινη ξεφτιλα προσωποποιημενη.....
τι με περασες για πλεμπα.θα πας για μπάνιο?
ναι...τι με περασες για πλεμπα.
βαζω πλυντηρια.ναι...![]()
![]()
και τι κάνεις εσύ που δεν είσαι πλέμπα?
αράζεις σπίτι με κλιματιστικό?
Και οι πουτανες χρημα κοβουν....και τι εγινε;Ασε που αυτο ακριβως εννοω οταν μιλαω για ανθρωπινη ξεφτιλα....ενα ασχημο πουτανοειδες κοβει χρημα απο τα μουνολιγουρια επειδη μοστραρει τη κωλαθρα της στο Instagram.κοβει χρημα ομως.![]()
να σου στείλω και μερικά δικά μου, αλλά θα μου τα επιστρέψεις σιδερωμένα.βαζω πλυντηρια.![]()
συναγωνιζεται κρεμλιδου.Και οι πουτανες χρημα κοβουν....και τι εγινε;Ασε που αυτο ακριβως εννοω οταν μιλαω για ανθρωπινη ξεφτιλα....ενα ασχημο πουτανοειδες κοβει χρημα απο τα μουνολιγουρια επειδη μοστραρει τη κωλαθρα της στο Instagram.
πλυντηριο τελος κανω μεταγγιση στο στεγνωτηριο.να σου στείλω και μερικά δικά μου, αλλά θα μου τα επιστρέψεις σιδερωμένα.
τι έχει σήμερα το μενού στο μαγαζί, τι θα φάμε;συναγωνιζεται κρεμλιδου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πλυντηριο τελος κανω μεταγγιση στο στεγνωτηριο.
εχεις προσβλητικη και επιθετικη συμπεριφορα ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!Και οι πουτανες χρημα κοβουν....και τι εγινε;Ασε που αυτο ακριβως εννοω οταν μιλαω για ανθρωπινη ξεφτιλα....ενα ασχημο πουτανοειδες κοβει χρημα απο τα μουνολιγουρια επειδη μοστραρει τη κωλαθρα της στο Instagram.
Τυπε τα τελευταια ριχνω πριν με μπαναρει ο Ντολμας....εχεις προσβλητικη και επιθετικη συμπεριφορα ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!
Αυτος ο μουνης ο Μανιμαλ ποσες γαμημενες αναφορες πρεπει να φαει για αυτα που ανεβαζει;
πως ρε αδερφε? ΤΙ ΓΑΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ?Κοτολετες με κοκορετσι