baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.807
- Πόντοι
- 6.035
ανεκδοτακι?Αυτος ο μουνης ο Μανιμαλ ποσες γαμημενες αναφορες πρεπει να φαει για αυτα που ανεβαζει;
ανεκδοτακι?Αυτος ο μουνης ο Μανιμαλ ποσες γαμημενες αναφορες πρεπει να φαει για αυτα που ανεβαζει;
Σποιλερ για παρτ 2 θα δωσω.Τους παει για γαμπρο,η Ελοντι,εναν ανοιχτοχρωμο σαν εσεναανεκδοτακι?
ωραιο μουνι η λορ με τον αμπουμπακαρ.Σποιλερ για παρτ 2 θα δωσω.Τους παει για γαμπρο,η Ελοντι,εναν ανοιχτοχρωμο σαν εσενα![]()
Kαλα τα λες,αλλα εχω λιγη δουλιτσα τωραωραιο μουνι η λορ με τον αμπουμπακαρ.
ενας λιγοτερος.Kαλα τα λες,αλλα εχω λιγη δουλιτσα τωρα
![]()
ενας λιγοτερος.![]()
εγω φιλε τις τελευταιες μερες επαθα πλακα στο κεντρο, με την ελλειψη σουτιεν απο τις πιτσιρικες. Ενιωσα λες και ειμαι σε αμπελι με τοσες ρωγες.πολυ μουνι εξω τυποι , παρα πολυ
Δύσκολη περίπτωση ... , Τι προτείνεις ;καλημερα ανωμαλοι..μηπως να ξυπνουσατε γιατι συμβαινουν τραγικα πραγματα???....
![]()
Ιωάννα Τούνη για εγκυμοσύνη: «Δε με άφησε ο γυναικολόγος μου να βγω το Σαββατοκύριακο»
Νέα καθημερινότητα για την Ιωάννα Τούνη, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί. Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της και η Ιωάννα Τούνη,www.tlife.gr
προτεινω να παρει πισινα απο τζαμπο και να βγει μπαλκονιΔύσκολη περίπτωση ... , Τι προτείνεις ;
"Εγώ κανονικά σήμερα θα έπρεπε να είμαι σε μια θάλασσα, σε μια πισίνα, σε κάτι με νερό τέλος πάντων"καλημερα ανωμαλοι..μηπως να ξυπνουσατε γιατι συμβαινουν τραγικα πραγματα???....
![]()
Ιωάννα Τούνη για εγκυμοσύνη: «Δε με άφησε ο γυναικολόγος μου να βγω το Σαββατοκύριακο»
Νέα καθημερινότητα για την Ιωάννα Τούνη, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί. Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της και η Ιωάννα Τούνη,www.tlife.gr
Έλα μαν τι λέει;"Εγώ κανονικά σήμερα θα έπρεπε να είμαι σε μια θάλασσα, σε μια πισίνα, σε κάτι με νερό τέλος πάντων"
ο υπονομος εχει νερο τραβα εκει γαμημενο ζωο![]()
Αυτά θα έχουμε από τώρα και στο εξής με την συγκεκριμένηκαλημερα ανωμαλοι..μηπως να ξυπνουσατε γιατι συμβαινουν τραγικα πραγματα???....
![]()
χαλια αντζελε βαρεθηκαμε να βλεπουμε κωλους και βυζια παντου ειμαστε κοντα στην ανοσια του μουνιου πιστευωΈλα μαν τι λέει;![]()
οχι αλλη τουνη δεν θα το αντεξω.καλημερα ανωμαλοι..μηπως να ξυπνουσατε γιατι συμβαινουν τραγικα πραγματα???....
![]()
ούτε με παγωτίνια δε την αντέχεις φίλε βάρο?οχι αλλη τουνη δεν θα το αντεξω.![]()
τρεμω στην ιδεα οτι θα βγει τουνακη.ούτε με παγωτίνια δε την αντέχεις φίλε βάρο?
τρεμω στην ιδεα οτι θα βγει τουνακη.![]()
![]()
![]()