ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.416
- Πόντοι
- 5.006
Ναι τα μουνια γαμω τα κανάλια τουςτο σταρ μου εβαλε τον χαζομαλακα τον φισφη στις 22:00 αντι να βαλει λιαμ νισον να πουμε![]()
Ναι τα μουνια γαμω τα κανάλια τουςτο σταρ μου εβαλε τον χαζομαλακα τον φισφη στις 22:00 αντι να βαλει λιαμ νισον να πουμε![]()
ζητα με τροπο τους κωδικους του εδω μέσα , μπορει να μας χρειαστει η περσόνα τουαυτο βρηκα
"Τα εκκολπώματα είναι μικρά εξογκώματα ή ‘’τσέπες’’ που μπορούν να αναπτυχθούν στο τοίχωμα του εντέρου, συνηθέστερα στο αριστερό τμήμα του αλλά μπορεί να αναπτυχθούν και σε ολόκληρο το παχύ ή και το λεπτό έντερο. Είναι συνηθέστερα στους ηλικιωμένους και σε αυτούς που δεν περιλαμβάνουν αρκετές φυτικές ίνες στη διατροφή τους."
περαστικα ρε ηλικιωμενε χελλ![]()
Ρε μλκόλος ο κοσμος πεθαινει απο κοβιντ και οι δικοι μας πηγε να τους παρει ο Χαρος με εκκολπωματιτιδα
Λειπει και ο ΑΘηναιος που εχει τελειωσει νυχτερινό λυκειο Ιατρος Παθολόγος να του πει τι πρεπει να κανει για να γινει ατρωτος
Περιμένουμε με αγωνία το πόρισμα και ιατρικο ανακοινωθεν απο τον Ιατρο του ΕΠΑΛΡε μλκέχει ενημερωθεί θα βγαλει πόρισμα.
Έλα ντεΠεριμένουμε με αγωνία το πόρισμα και ιατρικο ανακοινωθεν απο τον Ιατρο του ΕΠΑΛ
Πηγε και ο μαλακας ο Χελλ στο νοσοκομείο που ειναι ολοι οι σφαχτες αντι να απευθυνθει εδω στον δικό μας ανθρωπο
εχει παει για κωλοσκόπηση με αυτα που διαβάζει εδω μεσαΠου είναι ο τσάκρας;![]()
![]()
Δεν φροντιζει ο πραιμ μινιστερ γι' αυτοεχει παει για κωλοσκόπηση με αυτα που διαβάζει εδω μεσα
Απαραίτητη τουλάχιστον για τους άνω των πενήντα μια φορά κάθε 2 χρόνια για όσους δεν έχουν ιστορικό και κάθε χρόνο γι'αυτούς που έχουν.εχει παει για κωλοσκόπηση με αυτα που διαβάζει εδω μεσα
σωστα , αλλα ειναι και ο μισθωτος που του αρεσει και παει 3 φορες τον μηνα , πες τον υποχόνδριο , αν δεν θες να σκεφτεσαι την αληθειαΑπαραίτητη τουλάχιστον για τους άνω των πενήντα μια φορά κάθε 2 χρόνια για όσους δεν έχουν ιστορικό και κάθε χρόνο γι'αυτούς που έχουν.![]()
Σου κάνουν μια ελαφριά μέθη, δεν καταλαβαίνεις το μπες βγες.......σωστα , αλλα ειναι και ο μισθωτος που του αρεσει και παει 3 φορες τον μηνα , πες τον υποχόνδριο , αν δεν θες να σκεφτεσαι την αληθεια
καλυτερα να ψωφησω παρα να βαλω κατι στον κωλαρινο μου.Απαραίτητη τουλάχιστον για τους άνω των πενήντα μια φορά κάθε 2 χρόνια για όσους δεν έχουν ιστορικό και κάθε χρόνο γι'αυτούς που έχουν.![]()
ναι κατι μαθαμε που μας ειπε , με Βουλγαρικο ουισκι αβαλβιδο και σε κερνανε και μπλιμπλικια , γαριδάκια κτλΣου κάνουν μια ελαφριά μέθη, δεν καταλαβαίνεις το μπες βγες.......![]()
αυτο θα το αποφασίσουμε εμεις εδω μέσακαλυτερα να ψωφησω παρα να βαλω κατι στον κωλαρινο μου.![]()
![]()
![]()
καλυτερα να ψωφησω παρα να βαλω κατι στον κωλαρινο μου.![]()
![]()
![]()
Kαλά δεν έχεις κάνει ποτέ εξέταση προστάτη εξήντα χρονών άνθρωπος.......![]()
![]()
Σε δολλάρια πάμε στις 6.000,00.Λεω για δολλάρια , 1 προς 1 το ευρωδολλαριο , να φάμε ψωμάκι και εμείς
Είχε πάει για τα δοκιμαστικάNoμιζω σε ειδα σημερα το πρωϊ![]()
Ψαλμωδία είχατε;Σε δολλάρια πάμε στις 6.000,00.