Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.071
- Πόντοι
- 2.606
Μέχρι εκεί βρήκε να πάει τους τουρίστες???ε ρε θειο...τι φταει τωρα το παιδι?
Μέχρι εκεί βρήκε να πάει τους τουρίστες???ε ρε θειο...τι φταει τωρα το παιδι?
θα περασει η ωρα και θαρθει το ξημερωμα να παμε για ερωτες κουτα...αγανταΚαριολια καλησπέρα...
Εσείς κόβετε χαλβά και καυλαντιζετε και ένα αγόρι δουλεύει σε inhuman conditions κάτω από την αντλία βάζοντας βενζίνη και παραφλου σε φυματικους...
Την καλησπέρα μου σε όλα τα καλά παιδιά...![]()
Ξεκίνησαν από Πειραιά για Μύκονο με μία γυναικεία πλαστική κούκλα
![]()
![]()
Άβολη στιγμή στο Mega: Ξεκίνησαν από Πειραιά για Μύκονο με μία γυναικεία πλαστική κούκλα (vid)
Η παρέα των νεαρών που βγήκε live, έχοντας μαζί μία γυναικεία πλαστική κούκλα που την πήραν μαζί στην Μύκονο.www.gazzetta.gr
ΒουλιααααΚαριολια καλησπέρα...
Εσείς κόβετε χαλβά και καυλαντιζετε και ένα αγόρι δουλεύει σε inhuman conditions κάτω από την αντλία βάζοντας βενζίνη και παραφλου σε φυματικους...
Την καλησπέρα μου σε όλα τα καλά παιδιά...![]()
Λεω για δολλάρια , 1 προς 1 το ευρωδολλαριο , να φάμε ψωμάκι και εμείςΒρετανικές λίρες.
διακοπες ησουν μουνάκι ?Και ζωντανόςνεκρος θα είμαι εδώ να σας λέω ότι ....ΓΑΜΙΕΣΤΕ!!!
Τι έγινε ρε μαν;πολυ βροχή;μαλακιες
Ναι σε δωμάτιο της χειρουργικής κλινικής... Ακόμα διακοπαρω.διακοπες ησουν μουνάκι ?
Ναι σε δωμάτιο της χειρουργικής κλινικής... Ακόμα διακοπαρω.
επαιξαν 2 γυροι καλοι ναι πλημμυρισε η φραπεδονικη μαλλονΤι έγινε ρε μαν;πολυ βροχή;
Tι επαθες αξιοτιμε κτηνιατρε?Μηπως ανανεωσε ο Μπαρτω και ανεβασες πιεσηςΝαι σε δωμάτιο της χειρουργικής κλινικής... Ακόμα διακοπαρω.
Ναι τώρα μίλαγα τους έβγαλε η πυροσβεστική μόλις.επαιξαν 2 γυροι καλοι ναι πλημμυρισε η φραπεδονικη μαλλον
ακουγα κατι πυροσβηστρες με τις σειρινες να τρεχουν να απεγκλωβισουν θαλασσοπνιγμενους στα υπογεια
ο μπουξ ειναι οκ?
μου θελεις να το παιξεις και παθητικος , παρτα τωρα , δεν ρωτησες εδω στο νημα τον μεροκαματιαρη με τα εκατομμυρια ενσημαΝαι σε δωμάτιο της χειρουργικής κλινικής... Ακόμα διακοπαρω.
Βρε μλκ λέμε ο άνθρωπος νοσοκομείο είναι δε περνεις χαμπάρι;μου θελεις να το παιξεις και παθητικος , παρτα τωρα , δεν ρωτησες εδω στο νημα τον μεροκαματιαρη με τα εκατομμυρια ενσημα
τυπε αφου γραφει εδω μεσα καλά ειναι..Βρε μλκ λέμε ο άνθρωπος νοσοκομείο είναι δε περνεις χαμπάρι;