Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.189
- Πόντοι
- 3.656
αυτο το μπραντον τομας,σε χολυγουντ φερνειδεν ξερω
τι φαση? θριλερ ειναι με ζομπι μεσα στην ζεστη και την κινηση? ειναι η ιδανικη τοποθεσια για τετοια
αυτο το μπραντον τομας,σε χολυγουντ φερνειδεν ξερω
τι φαση? θριλερ ειναι με ζομπι μεσα στην ζεστη και την κινηση? ειναι η ιδανικη τοποθεσια για τετοια
πεινα σου λεω δεν παιζει ρουβλιΣτον άλλο τον σούρα να τα πεις,αλλά οκ όταν μιλάμε σοβαρά παραδέχεται ότι είναι μπουρδελο,πάλι καλά.
Το άλλο το πυροβολημένο ο Γκιόργκι που είναι κατασκηνωσηπεινα σου λεω δεν παιζει ρουβλι
αν βρει καποιος τον ιβαν χαιρετισματα να του δωσει και φιλια στα μουτρα
τατου εχει ανταυγειες ντεκαπαζ εχει τι θες αλλο? μπαλαδοφατσα θα ειναι εγω στηριζω τον νειμαρ του 500ευρουαυτο το μπραντον τομας,σε χολυγουντ φερνει
ναι με την χ.α.ν.θ τον εστειλαν να ξεσκασειΤο άλλο το πυροβολημένο ο Γκιόργκι που είναι κατασκηνωση![]()
![]()
ναι με την χ.α.ν.θ τον εστειλαν να ξεσκασει
θα τα ριξει τα τσιμεντα?ειναι βιρτουοζος?εχει πλεμονια?τατου εχει ανταυγειες ντεκαπαζ εχει τι θες αλλο? μπαλαδοφατσα θα ειναι εγω στηριζω τον νειμαρ του 500ευρου![]()
θα γαμησει σιγουραθα τα ριξει τα τσιμεντα?ειναι βιρτουοζος?εχει πλεμονια?
ελα τζορ εδω λεγαμε λιγο για τον παοκ αλλα μετα λεω οκ ενα θεμα λιγοτερο να μας απασχολει του χρονουΕεεεεεεπ![]()
ελα τζορ εδω λεγαμε λιγο για τον παοκ αλλα μετα λεω οκ ενα θεμα λιγοτερο να μας απασχολει του χρονου
πλησιαζουμε στο στοχο που ειναι η απολυτη αδιαφορια για ολα![]()
εξω τσολακ μεσα ο τομας να ξες αυτος κλαρινο ειναι θα μας φαει τις γκομενες αν παει και ο ουαρντα στον αρη θα ειναι και ολες οι πουτανες κλεισμενες φουλ 3ημερα μαυρες μερες ερχονταιΚαλημέρα μάναμ, τι έκαναν τα παλτά ούτε είδα. Παπάδες πάλι να φανταστώ.
εξω τσολακ μεσα ο τομας να ξες αυτος κλαρινο ειναι θα μας φαει τις γκομενες αν παει και ο ουαρντα στον αρη θα ειναι και ολες οι πουτανες κλεισμενες φουλ 3ημερα μαυρες μερες ερχονται
μια και ειπα για πουτανες κρατας την απεργια η μονος μου κανω τον συνδικαληστη με το τρυπιο πανο?
ιουδαςΞημερώματα ήρθα από τριο στο Ρεξ, χτύπησα και τέσσερα Πανίνι απ’ το 4all
![]()
ιουδας![]()
μην προγκας και μη διωχνεις κοσμο...το βλεπεις και μονος σου..το νημα περναει κριση..Πηγαίνετε στις δουλειές σας ρε ρεμάλια... Που μου πιάσατε ψιλή κουβεντούλα εν ώρα εργασίας!!!
για πες να με εμψυχωσεις να συνεχισω την μοναχικη απεργια μουΝα σε πω άρχισα να κουράζομαι με όλο αυτό.
Βασικα όχι μόνο αυτό αλλα από εκεί που στόχευα σε πιο προσωπικό επίπεδο με αυτές τώρα δε θέλω. Με είπε η μια κάτι ιστορίες χτες αηδίασα με τη βρωμιά του κόσμου. Αηδιασα μα το θεό.