baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 6.035
ρε τυπαρα ξεχασα να παρω ψωμι δεν πεταγεσαι μεχρι το φουρνο να φερεις.τύπε πως παει; τι δινει ο καζαμίας για σημερα;![]()
ρε τυπαρα ξεχασα να παρω ψωμι δεν πεταγεσαι μεχρι το φουρνο να φερεις.τύπε πως παει; τι δινει ο καζαμίας για σημερα;![]()
ρε τυπαρα ξεχασα να παρω ψωμι δεν πεταγεσαι μεχρι το φουρνο να φερεις.
για κολατσιό το θες τύπε; φραντζόλα στη μεση κομμένη με κασερι κλπ ;ρε τυπαρα ξεχασα να παρω ψωμι δεν πεταγεσαι μεχρι το φουρνο να φερεις.
δολωμα για κουναβια.για κολατσιό το θες τύπε; φραντζόλα στη μεση κομμένη με κασερι κλπ ;![]()
τωρα πηρα γραμμη ξανά συναντήθηκε τροβαδούρος με τυπο νικ στο αλλο νήμα. μεσα σε λιγα λεπτα γέμισε τρανσφορμερ παντουδολωμα για κουναβια.
χαρηκα για τη γνωριμια τα λεμε σε κανα μηνα τωρα.τωρα πηρα γραμμη ξανά συναντήθηκε τροβαδούρος με τυπο νικ στο αλλο νήμα. μεσα σε λιγα λεπτα γέμισε τρανσφορμερ παντου![]()
για κολατσιό το θες τύπε; φραντζόλα στη μεση κομμένη με κασερι κλπ ;![]()
Και ένα φρούτο για την χώνεψηδολωμα για κουναβια.
Πηγες Καράμπαμπαχαρηκα για τη γνωριμια τα λεμε σε κανα μηνα τωρα.
μονο ΦΙΝΟ,ΜΟΝΟ.Πηγες Καράμπαμπα
μονο ΦΙΝΟ,ΜΟΝΟ.
Εγώ πήγα Πρόεδρο.Πηγες Καράμπαμπα
Μια χαρά μάν γαμαει ο πρόεδρος προχτές πήρα από εκειΕγώ πήγα Πρόεδρο.
Για ένα πιάτο πήγα βασικά. Το καραμανλίδικο λουκάνικο. Το φιλέτο του όμως δεν θα το ξανα τιμήσω.Μια χαρά μάν γαμαει ο πρόεδρος προχτές πήρα από εκει
Μαπα;Για ένα πιάτο πήγα βασικά. Το καραμανλίδικο λουκάνικο. Το φιλέτο του όμως δεν θα το ξανα τιμήσω.
Το ζήτησα μήντιουμ μου το έφερε ενα λεπτό πριν το γουελ νταν. Και ούτε εάν ντιπ σαλτσας. Ταλιάτα φιλέτο χωρίς σάλτσα δεν τρώγεται. Η σάλτσα το νοστιμεύει.
Έτσι.Το ζήτησα μήντιουμ μου το έφερε ενα λεπτό πριν το γουελ νταν. Και ούτε εάν ντιπ σαλτσας. Ταλιάτα φιλέτο χωρίς σάλτσα δεν τρώγεται. Η σάλτσα το νοστιμεύει.
Αναγκάστηκα να ζητήσω σως αρωματισμένου γιαουρτιου, για να το σώσω.
Ο τοίχος δεν σπάει, μαν
Αλε βου ζε βουα ρε κουτορνίθιξεχασες ενα α