Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
τελος τζορ και γω τα σβηνω και οτι τηλεφωνα εχω ουτε φραγκο ξανα

ειδες στο εσκορτ-cg τι μας ειπαν? ολοι σαν γαμω τον χριστο μας ειμαστε εδω μεσα οποτε δεν εχουμε δικαιωμα να κρινουμε την πουτανα που πληρωσαμε αν ειναι σαν γαμω την παναγια της

σορυ πες στα αδερφια εκει μεσα αλλα εγω ειμαι pure perfection ειμαι εξω απο το τσουβαλι τους δεν καιγομαι με μετριες σαπιομουνες-ναυαγια και μπορω να λεω οτι γουσταρω

ολες δικες τους οι σαπιες να τους κανουν και την χαρη που παιρνουν τα λεφτα τους αφου τις δινουν και αλλοθι να τους κραξουν μετα αν δεν ειναι μοντελα :mrs-help:

32DDEFB0-27E5-4191-9C46-6FFCA52F522A.gif

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
σωστο αυτο

εγω λεω για τους "συναγωνιστες" με τις αποψεις τυπου "δεν σας αρεσε η πουτανα? αντε κοιταξτε τα χαλια σας ναυαγια που δεν σας καθεται γυναικα χωρις λεφτα" :2funny:

σορυ αλλα εγω εσκασα το 200ρι δεν πηγα να περασω καστιγκ αν αρεσω η αν γαμαω καλα τοτε να μην γραφουμε και κριτικες να το κλεισουμε το section και ολα οκ

τεσπα οντως πολυ το κουρασα

mera :zombie:

Δείτε,

Πουτανοκαψούρηδες, προμότορες, πορνοβοσκοί και λοιπές παρεμφερείς κατηγορίες υποκειμένων, θα υφίστανται πάντα.

Το θέμα εξαντλείται σε 5-6 αράδες.

Από την μια οι πελάτες οφείλουν να αντιμετωπίζουν τις πουτάνες ως γυναίκες που για κάποιον λόγο (που διαφέρει κατά περίπτωση και δεν είναι και του παρόντος να αναλύσουμε) έτυχε να εκδίδονται, και όχι ως πουτάνες που για κάποιον έτυχε να είναι γυναίκες.

Από την άλλη οι εκδιδόμενες οφείλουν να γνωρίζουν, ότι αυτή η συναλλαγή δεν είναι απλώς μια "ενοικίαση οπών" από πλευράς τους, αλλά κάτι παραπάνω, που όσο περισσότερο ανεβαίνει η τιμή της συναλλαγής, τόσο περισσότερο πρέπει να εμπλουτίζεται και το προσφερόμενο "πακέτο" υπηρεσιών, και που στις εκτός μπουρδέλου περιπτώσεις δεν είναι αμιγώς "κρέας μπαίνει-κρέας βγαίνει".

Αυτά. :sunglasses:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Δείτε,

Πουτανοκαψούρηδες, προμότορες, πορνοβοσκοί και λοιπές παρεμφερείς κατηγορίες υποκειμένων, θα υφίστανται πάντα.

Το θέμα εξαντλείται σε 5-6 αράδες.

Από την μια οι πελάτες οφείλουν να αντιμετωπίζουν τις πουτάνες ως γυναίκες που για κάποιον λόγο (που διαφέρει κατά περίπτωση και δεν είναι και του παρόντος να αναλύσουμε) έτυχε να εκδίδονται, και όχι ως πουτάνες που για κάποιον έτυχε να είναι γυναίκες.

Από την άλλη οι εκδιδόμενες οφείλουν να γνωρίζουν, ότι αυτή η συναλλαγή δεν είναι απλώς μια "ενοικίαση οπών" από πλευράς τους, αλλά κάτι παραπάνω, που όσο περισσότερο ανεβαίνει η τιμή της συναλλαγής, τόσο περισσότερο πρέπει να εμπλουτίζεται και το προσφερόμενο "πακέτο" υπηρεσιών, και που στις εκτός μπουρδέλου περιπτώσεις δεν είναι αμιγώς "κρέας μπαίνει-κρέας βγαίνει".

Αυτά. :sunglasses:
πρωι πρωι βαρυνε το νημα
Καλημερες
:hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.712
Πόντοι
5.506
σοβαροτης,ποιοτης,πολιτισμος....το τριπτυχο που εκανε το νημα κορυφαιο.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΓΑΜΙΟΛΕΣ

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.201
Πόντοι
3.656
Εχουμε καμια καλη συνταγη για σημερα??εκτος απο κρεμες και πιτσιλισματα και τσακω..

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.778
Πόντοι
28.246
Ναι.Να μου μαγειρεψει εκεινη η καλαματιανη που βαλατε προχθες
Ρε φίλε τώρα... τι να σου πω. Το κορίτσι δεν είναι για μαγείρεμα. Δεν ξέρει καταρχήν. Και επίσης, δεν κάνει για μαγείρεμα. Άλλα είναι τα χαρίσματά της. Μήπως, όμως, θα ήθελες να της μαγειρέψεις εσύ; Θα το εκτιμήσει.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.201
Πόντοι
3.656
Ρε φίλε τώρα... τι να σου πω. Το κορίτσι δεν είναι για μαγείρεμα. Δεν ξέρει καταρχήν. Και επίσης, δεν κάνει για μαγείρεμα. Άλλα είναι τα χαρίσματά της. Μήπως, όμως, θα ήθελες να της μαγειρέψεις εσύ; Θα το εκτιμήσει.
Οχι.Θελω να της μαθω.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035
re τεμπεληδες τραβατε να δουλεψετε.