The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
Είστε αποφασισμένος να πάρετε το μυστικό μαζί σας.
Έχετε σκεφτεί ότι σε μερικές περιπτώσεις η μακροζωία δύναται να είναι πρόβλημα;
Είστε αποφασισμένος να πάρετε το μυστικό μαζί σας.
οι τριχες του αρχηγου @The Saint* ειναι τοσο περηφανες που πεφτουν κατευθειαν,δε γουσταρουν να ασπρισουν. χρειαστηκε να γινει δυο φορες φαντασου.του πεσανε, ξαναφυτρωσαν και την ξανακανανε πανω στην χέρσα κασίδα του υπεραιωνοβιου εσχατογερου....
![]()
![]()
![]()
![]()
μιλαμε για τρομερη καραφλα....με μια γραμμη στην μεση, γινεται ενας απο τους ωραιοτερους κωλους σε ολο τον κοσμο....οι τριχες του αρχηγου @The Saint* ειναι τοσο περηφανες που πεφτουν κατευθειαν,δε γουσταρουν να ασπρισουν. χρειαστηκε να γινει δυο φορες φαντασου.
οι τριχες του αρχηγου @The Saint* ειναι τοσο περηφανες που πεφτουν κατευθειαν,δε γουσταρουν να ασπρισουν. χρειαστηκε να γινει δυο φορες φαντασου.
αρχηγε,εχεις samurai τριχες εσυ,αντι να γινουν φλωροασπρες,βαρανε harakiri.Προτίμησαν την ηρωική πτώση, αντί της ατίμωσης.
Ακολούθησαν το δόγμα το ολοσωστο ρε μπρο...Προτίμησαν την ηρωική πτώση, αντί της ατίμωσης.
μιλαμε για τρομερη καραφλα....με μια γραμμη στην μεση, γινεται ενας απο τους ωραιοτερους κωλους σε ολο τον κοσμο....
![]()
![]()
![]()
![]()
κοιτα απο την ωρα που εμαθα την ηλικια του αγιου,δε παιζει να κανω πλακα η να συμφωνησω με αυτα που λες.εγω θα σου πω μονο οτι η καραφλα του αγιου ειναι καραφλα σοφου ηγεμοναμιλαμε για τρομερη καραφλα....με μια γραμμη στην μεση, γινεται ενας απο τους ωραιοτερους κωλους σε ολο τον κοσμο....
![]()
![]()
![]()
![]()
Aντε μωρε τρελε και σε πιστεψα. Δεν το υπολογισα εκεινη τη στιγμη,το περασα στο ντουκου. Ακου εκει 96 χρονων.Γεννηθείς το 1926.
τελος τζορ και γω τα σβηνω και οτι τηλεφωνα εχω ουτε φραγκο ξαναΤο ραντεβού απόψε ήταν υπέροχο. Διαγράψτε με από την λίστα των εσκορτάκιδων. Τι κάνουμε ρε μαλακα, είναι να τρελενεσαι.
@Reznov παρε χτύπα το μωρό με την ακμή να βγούμε ζευγαράκια. Δεν είσαι ούτε για Μαρκέλες ούτε για Βικες. Αξίζεις καλύτερα αδερφέ.
Ρε τι μπούφοι είμαστε... κοιμόμαστε.
τελος τζορ και γω τα σβηνω και οτι τηλεφωνα εχω ουτε φραγκο ξανα
ειδες στο εσκορτ-cg τι μας ειπαν? ολοι σαν γαμω τον χριστο μας ειμαστε εδω μεσα οποτε δεν εχουμε δικαιωμα να κρινουμε την πουτανα που πληρωσαμε αν ειναι σαν γαμω την παναγια της
σορυ πες στα αδερφια εκει μεσα αλλα εγω ειμαι pure perfection ειμαι εξω απο το τσουβαλι τους δεν καιγομαι με μετριες σαπιομουνες-ναυαγια και μπορω να λεω οτι γουσταρω
ολες δικες τους οι σαπιες να τους κανουν και την χαρη που παιρνουν τα λεφτα τους αφου τις δινουν και αλλοθι να τους κραξουν μετα αν δεν ειναι μοντελα![]()
ε δεν ειναι ακριβως ετσι δινουν αλλοθι σε μαλακισμενες συμπεριφορεςΠιάνεστε από ασύνετη περίπτωση και το ταλαιπωρείτε πολύ το θέμα.
ε δεν ειναι ακριβως ετσι δινουν αλλοθι σε μαλακισμενες συμπεριφορες
μετα θα μπει η μαριαλενα απο τους αγιους σαραντα 1,52 υψος 84 κιλα με το μονοφρυδο που θελει 200/ωρα το απλο και θα τους λεει χοντρους μικροψωληδες αγαμητους και θα χτυπιουνται σαν υστερικα ολα μαζι
πες γνωμη θελω να ακουσω την αποψη σου πανω στο θεμα
εχω πουτσο κ αρχιδια για τις ομορφες στολιδια.Η καράφλα και τ΄αρχίδια, είν΄του άντρα τα στολίδια.
1.Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή κακά μαντάτα στην ψωλή.Μου είπε ο νεανίας ο έφηβος μαλακας στον χώρο που εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι...
Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή κακά μαντάτα στην ψωλή...
Απάντησα γεμάτος εμπειρίες καλές και κακές στο ενεργητικό μου...
Αγαπητέ....
Μαλλί μπαμπάκι πουτσα φαρμάκι...
Μέχρι το σχολασμα και το καληνυχτισμα ήταν άφωνος...
Σχεδόν άλαλος...
σωστο αυτοΗ άποψη μου είναι ότι πρόκειται για μια συναλλαγή, και ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοια χωρίς να της δίνονται περιττές διαστάσεις. Πελάτης και εκδιδόμενη γνωρίζουν εκ των προτέρων (και μάλιστα πολύ καλά) πως δίνεις κάτι, για να πάρεις κάτι.
αυτο δε το ελεγε ο ζορζ πιλαλι?Τη μπετονιέρα μην κατηγοράς
αυτή σου δίνει για να φάς.
αυτο δε το ελεγε ο ζορζ πιλαλι?