Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.609
Πόντοι
8.815
του πεσανε, ξαναφυτρωσαν και την ξανακανανε πανω στην χέρσα κασίδα του υπεραιωνοβιου εσχατογερου....
:confused: :confused: :confused: :confused:
οι τριχες του αρχηγου @The Saint* ειναι τοσο περηφανες που πεφτουν κατευθειαν,δε γουσταρουν να ασπρισουν. χρειαστηκε να γινει δυο φορες φαντασου.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.735
Πόντοι
14.936
Μου είπε ο νεανίας ο έφηβος μαλακας στον χώρο που εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι...
Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή κακά μαντάτα στην ψωλή...
Απάντησα γεμάτος εμπειρίες καλές και κακές στο ενεργητικό μου...
Αγαπητέ....
Μαλλί μπαμπάκι πουτσα φαρμάκι...
Μέχρι το σχολασμα και το καληνυχτισμα ήταν άφωνος...
Σχεδόν άλαλος...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.295
Πόντοι
5.006
οι τριχες του αρχηγου @The Saint* ειναι τοσο περηφανες που πεφτουν κατευθειαν,δε γουσταρουν να ασπρισουν. χρειαστηκε να γινει δυο φορες φαντασου.
μιλαμε για τρομερη καραφλα....με μια γραμμη στην μεση, γινεται ενας απο τους ωραιοτερους κωλους σε ολο τον κοσμο....

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

Προτίμησαν την ηρωική πτώση, αντί της ατίμωσης.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
μιλαμε για τρομερη καραφλα....με μια γραμμη στην μεση, γινεται ενας απο τους ωραιοτερους κωλους σε ολο τον κοσμο....

Η καράφλα και τ΄αρχίδια, είν΄του άντρα τα στολίδια.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.609
Πόντοι
8.815
κοιτα απο την ωρα που εμαθα την ηλικια του αγιου,δε παιζει να κανω πλακα η να συμφωνησω με αυτα που λες.εγω θα σου πω μονο οτι η καραφλα του αγιου ειναι καραφλα σοφου ηγεμονα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Το ραντεβού απόψε ήταν υπέροχο. Διαγράψτε με από την λίστα των εσκορτάκιδων. Τι κάνουμε ρε μαλακα, είναι να τρελενεσαι.

@Reznov παρε χτύπα το μωρό με την ακμή να βγούμε ζευγαράκια. Δεν είσαι ούτε για Μαρκέλες ούτε για Βικες. Αξίζεις καλύτερα αδερφέ.

Ρε τι μπούφοι είμαστε... κοιμόμαστε.
τελος τζορ και γω τα σβηνω και οτι τηλεφωνα εχω ουτε φραγκο ξανα

ειδες στο εσκορτ-cg τι μας ειπαν? ολοι σαν γαμω τον χριστο μας ειμαστε εδω μεσα οποτε δεν εχουμε δικαιωμα να κρινουμε την πουτανα που πληρωσαμε αν ειναι σαν γαμω την παναγια της

σορυ πες στα αδερφια εκει μεσα αλλα εγω ειμαι pure perfection ειμαι εξω απο το τσουβαλι τους δεν καιγομαι με μετριες σαπιομουνες-ναυαγια και μπορω να λεω οτι γουσταρω

ολες δικες τους οι σαπιες να τους κανουν και την χαρη που παιρνουν τα λεφτα τους αφου τις δινουν και αλλοθι να τους κραξουν μετα αν δεν ειναι μοντελα :mrs-help:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
τελος τζορ και γω τα σβηνω και οτι τηλεφωνα εχω ουτε φραγκο ξανα

ειδες στο εσκορτ-cg τι μας ειπαν? ολοι σαν γαμω τον χριστο μας ειμαστε εδω μεσα οποτε δεν εχουμε δικαιωμα να κρινουμε την πουτανα που πληρωσαμε αν ειναι σαν γαμω την παναγια της

σορυ πες στα αδερφια εκει μεσα αλλα εγω ειμαι pure perfection ειμαι εξω απο το τσουβαλι τους δεν καιγομαι με μετριες σαπιομουνες-ναυαγια και μπορω να λεω οτι γουσταρω

ολες δικες τους οι σαπιες να τους κανουν και την χαρη που παιρνουν τα λεφτα τους αφου τις δινουν και αλλοθι να τους κραξουν μετα αν δεν ειναι μοντελα :mrs-help:

Πιάνεστε από ασύνετη περίπτωση και το ταλαιπωρείτε πολύ το θέμα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Πιάνεστε από ασύνετη περίπτωση και το ταλαιπωρείτε πολύ το θέμα.
ε δεν ειναι ακριβως ετσι δινουν αλλοθι σε μαλακισμενες συμπεριφορες

μετα θα μπει η μαριαλενα απο τους αγιους σαραντα 1,52 υψος 84 κιλα με το μονοφρυδο που θελει 200/ωρα το απλο και θα τους λεει χοντρους μικροψωληδες αγαμητους και θα χτυπιουνται σαν υστερικα ολα μαζι

πες γνωμη θελω να ακουσω την αποψη σου πανω στο θεμα

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
ε δεν ειναι ακριβως ετσι δινουν αλλοθι σε μαλακισμενες συμπεριφορες

μετα θα μπει η μαριαλενα απο τους αγιους σαραντα 1,52 υψος 84 κιλα με το μονοφρυδο που θελει 200/ωρα το απλο και θα τους λεει χοντρους μικροψωληδες αγαμητους και θα χτυπιουνται σαν υστερικα ολα μαζι

πες γνωμη θελω να ακουσω την αποψη σου πανω στο θεμα

Η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για μια συναλλαγή, και ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοια χωρίς να της δίνονται περιττές διαστάσεις. Πελάτης και εκδιδόμενη γνωρίζουν εκ των προτέρων (και μάλιστα πολύ καλά) πως δίνεις κάτι, για να πάρεις κάτι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Μου είπε ο νεανίας ο έφηβος μαλακας στον χώρο που εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι...
Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή κακά μαντάτα στην ψωλή...
Απάντησα γεμάτος εμπειρίες καλές και κακές στο ενεργητικό μου...
Αγαπητέ....
Μαλλί μπαμπάκι πουτσα φαρμάκι...
Μέχρι το σχολασμα και το καληνυχτισμα ήταν άφωνος...
Σχεδόν άλαλος...
1.Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή κακά μαντάτα στην ψωλή.

2.μαλλι μπαμπακι,ψωλη φαρμακι

κ η τριλογια κλεινει με το μαλλι καθολου,ψωλη διαολου. (3)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για μια συναλλαγή, και ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοια χωρίς να της δίνονται περιττές διαστάσεις. Πελάτης και εκδιδόμενη γνωρίζουν εκ των προτέρων (και μάλιστα πολύ καλά) πως δίνεις κάτι, για να πάρεις κάτι.
σωστο αυτο

εγω λεω για τους "συναγωνιστες" με τις αποψεις τυπου "δεν σας αρεσε η πουτανα? αντε κοιταξτε τα χαλια σας ναυαγια που δεν σας καθεται γυναικα χωρις λεφτα" :2funny:

σορυ αλλα εγω εσκασα το 200ρι δεν πηγα να περασω καστιγκ αν αρεσω η αν γαμαω καλα τοτε να μην γραφουμε και κριτικες να το κλεισουμε το section και ολα οκ

τεσπα οντως πολυ το κουρασα

mera :zombie:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom