Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.793
- Πόντοι
- 28.246
Εκεί κοιτάω πάντα.μπορει να ερθει ο Αθηναιος με τα 200 του , αλλα εσυ μην κοιτας το προσωπο , το χρημα να κοιτας
Εκεί κοιτάω πάντα.μπορει να ερθει ο Αθηναιος με τα 200 του , αλλα εσυ μην κοιτας το προσωπο , το χρημα να κοιτας
τωρα ειναι που θα ερθει και ο Αθηναιος εκει που θα εισαι
Κάνε τώρα και μια κωλοτούμπα να κλείσεις την παράταση...Βεβαίως. Το σύνδρομο είναι η λαβή του θανάτου μεταφρασμένο. Είναι το πολύ δυνατό πιάσιμο του πέους από την «χούφτα» μας και ο βίαιος αυνανισμός που είτε δημιουργεί απλώς μια απευαισθητοποιηση της περιοχής λόγω τριβής, είτε προκαλεί και ζημιά στα ευαίσθητα μικρά νεύρα του κορμού του πέους. Απευαισθητοποιηση προκαλεί και η περιτομή βέβαια, εάν το κεφάλι είναι εκτεθειμένο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Έτσι και στις γυναίκες - αυτό είναι δίκη μου καθαρά υπόθεση αλλά επειδή είμαι διάνοια σίγουρα έχω δίκιο - υπάρχουν αυτές που θέλουν «απαλααα μπειμπι» και άλλες που θέλουν να σου βγάλουν το σαγόνι. Οι τελευταίες αν δεις πώς αυνανίζονται θα καταλάβεις το γιατί. Βίαιες κινήσεις με πολύ μεγάλη πίεση πάνω στην κλειτορίδα σε κίνηση πάνω-κάτω με μια ελαφριά απόκλιση δεξιά, αντε παρε γλύψε εσυ εκεί, πού να καταλάβει; Αν όμως έχεις δυνατή γλώσσα, και εστιάσεις στο κεφαλάκι του πέους της, θα σε καθοδηγήσει και η ίδια, μετά τα απαραίτητα προκαταρκτικά γύρω γύρω. Το καλό είναι ότι αυτές χύνουν άνετα μόλις πάρεις τον αέρα, οι άλλες είναι λίγο ντεμί. Επίσης επειδή θα ρωτήσεις πώς αποκτούμε δυνατή γλώσσα, η απάντηση είναι ότι με πολύ προσοχή εξασκείς το φαινόμενο της τοποθέτησης της γλώσσας στον ουρανίσκο κατά μήκος και μαθαίνεις να την κρατάς εκεί. Αυτό σου «διορθώνει» και λίγο το πρόσωπο αλλά αν γίνει με πολύ δύναμη, στην κυριολεξία γαμησες το σαγόνι σου και το έσω αυτί.
Πού θα βρείτε μέλος σαν εμένα ρε... πού...
Με την μυρωδιά ο πούστης!με το που εγραψε για τα 200 ο Τρουμπακης αναστηθηκε απο τον ταφο ο άλλος ο βδέλας
τραβα γλειψε καμμια τραβελοψωλη ρε ξεφτυλα που θα με πιασεις στο στομα σου κιναιδοπουστρι..με το που εγραψε για τα 200 ο Τρουμπακης αναστηθηκε απο τον ταφο ο άλλος ο βδέλας
Κάνε τώρα και μια κωλοτούμπα να κλείσεις την παράταση...![]()
μπηκε και φορτσατος ο επαιτηςΜε την μυρωδιά ο πούστης!
η φωτο ειναι απο τον εμετο που ε΄κανες ή η παρεγγελία ;![]()
Είναι αυτό κατάσταση τώρα; Ερωτώ.
θΑ ΣΤΟ ΠΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...για μην σου γαμησω σπιτι και οτι εχεις και δεν εχεις και σε ψαχνω σε ολη τη Γλυφαδα ΛΕΤΣΟ βουλωσε το..δεν θα στο ξαναγραψω..θα σου γαμησω σπιτι και οτι εχεις και δεν εχεις..γκεγκε;αντε μουνοπανιμπηκε και φορτσατος ο επαιτης![]()
ευτυχως μπηκε και ο αλλος μαζι να σπασει η Ριβιερα με λίγο Μενεμενη , κατσε να μπει και Μπαρος να παρουμε τζουρα και απο Κορδελιόκαλογερο τυπαρα μπηκες και μύρισε ριβιέρα![]()
τσακω χυμο φρουτα του δασουςθΑ ΣΤΟ ΠΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...για μην σου γαμησω σπιτι και οτι εχεις και δεν εχεις και σε ψαχνω σε ολη τη Γλυφαδα ΛΕΤΣΟ βουλωσε το..δεν θα στο ξαναγραψω..θα σου γαμησω σπιτι και οτι εχεις και δεν εχεις..γκεγκε;αντε μουνοπανι
τυπαρας μπαρος αιθέρας κερβεροςευτυχως μπηκε και ο αλλος μαζι να σπασει η Ριβιερα με λίγο Μενεμενη , κατσε να μπει και Μπαρος να παρουμε τζουρα και απο Κορδελιό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τσακω χυμο φρουτα του δασους![]()
τυπαρας μπαρος αιθέρας κερβεροςαντι για σελφι στικ εχει το καλώδιο με την μικροκαμερα που μπαινει αποχέτευση
![]()
Ξαδέρφη της Ολίβια/Κλαούντια?
Δεν ημουν εγω κυριεΠαντως βλεπω η ευγενης αμιλλα περισσευει εδω μέσα..
Μια τυπισσα μπηκε και τρεξατε σαν τις υαινες να αρπαξει ο ενας απο τον άλλον τον μεζε ..
Όχι καμία σχέση. Το Λιζάκι είναι και αυτή από τις νέες αφίξεις.Ξαδέρφη της Ολίβια/Κλαούντια?![]()