Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
πες λιγα παραπανω για το συνδρομο ρε καριολη

Βεβαίως. Το σύνδρομο είναι η λαβή του θανάτου μεταφρασμένο. Είναι το πολύ δυνατό πιάσιμο του πέους από την «χούφτα» μας και ο βίαιος αυνανισμός που είτε δημιουργεί απλώς μια απευαισθητοποιηση της περιοχής λόγω τριβής, είτε προκαλεί και ζημιά στα ευαίσθητα μικρά νεύρα του κορμού του πέους. Απευαισθητοποιηση προκαλεί και η περιτομή βέβαια, εάν το κεφάλι είναι εκτεθειμένο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Έτσι και στις γυναίκες - αυτό είναι δίκη μου καθαρά υπόθεση αλλά επειδή είμαι διάνοια σίγουρα έχω δίκιο - υπάρχουν αυτές που θέλουν «απαλααα μπειμπι» και άλλες που θέλουν να σου βγάλουν το σαγόνι. Οι τελευταίες αν δεις πώς αυνανίζονται θα καταλάβεις το γιατί. Βίαιες κινήσεις με πολύ μεγάλη πίεση πάνω στην κλειτορίδα σε κίνηση πάνω-κάτω με μια ελαφριά απόκλιση δεξιά, αντε παρε γλύψε εσυ εκεί, πού να καταλάβει; Αν όμως έχεις δυνατή γλώσσα, και εστιάσεις στο κεφαλάκι του πέους της, θα σε καθοδηγήσει και η ίδια, μετά τα απαραίτητα προκαταρκτικά γύρω γύρω. Το καλό είναι ότι αυτές χύνουν άνετα μόλις πάρεις τον αέρα, οι άλλες είναι λίγο ντεμί. Επίσης επειδή θα ρωτήσεις πώς αποκτούμε δυνατή γλώσσα, η απάντηση είναι ότι με πολύ προσοχή εξασκείς το φαινόμενο της τοποθέτησης της γλώσσας στον ουρανίσκο κατά μήκος και μαθαίνεις να την κρατάς εκεί. Αυτό σου «διορθώνει» και λίγο το πρόσωπο αλλά αν γίνει με πολύ δύναμη, στην κυριολεξία γαμησες το σαγόνι σου και το έσω αυτί.

Πού θα βρείτε μέλος σαν εμένα ρε... πού...

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.882
Πόντοι
216

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.717
Πόντοι
5.506
Βεβαίως. Το σύνδρομο είναι η λαβή του θανάτου μεταφρασμένο. Είναι το πολύ δυνατό πιάσιμο του πέους από την «χούφτα» μας και ο βίαιος αυνανισμός που είτε δημιουργεί απλώς μια απευαισθητοποιηση της περιοχής λόγω τριβής, είτε προκαλεί και ζημιά στα ευαίσθητα μικρά νεύρα του κορμού του πέους. Απευαισθητοποιηση προκαλεί και η περιτομή βέβαια, εάν το κεφάλι είναι εκτεθειμένο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Έτσι και στις γυναίκες - αυτό είναι δίκη μου καθαρά υπόθεση αλλά επειδή είμαι διάνοια σίγουρα έχω δίκιο - υπάρχουν αυτές που θέλουν «απαλααα μπειμπι» και άλλες που θέλουν να σου βγάλουν το σαγόνι. Οι τελευταίες αν δεις πώς αυνανίζονται θα καταλάβεις το γιατί. Βίαιες κινήσεις με πολύ μεγάλη πίεση πάνω στην κλειτορίδα σε κίνηση πάνω-κάτω με μια ελαφριά απόκλιση δεξιά, αντε παρε γλύψε εσυ εκεί, πού να καταλάβει; Αν όμως έχεις δυνατή γλώσσα, και εστιάσεις στο κεφαλάκι του πέους της, θα σε καθοδηγήσει και η ίδια, μετά τα απαραίτητα προκαταρκτικά γύρω γύρω. Το καλό είναι ότι αυτές χύνουν άνετα μόλις πάρεις τον αέρα, οι άλλες είναι λίγο ντεμί. Επίσης επειδή θα ρωτήσεις πώς αποκτούμε δυνατή γλώσσα, η απάντηση είναι ότι με πολύ προσοχή εξασκείς το φαινόμενο της τοποθέτησης της γλώσσας στον ουρανίσκο κατά μήκος και μαθαίνεις να την κρατάς εκεί. Αυτό σου «διορθώνει» και λίγο το πρόσωπο αλλά αν γίνει με πολύ δύναμη, στην κυριολεξία γαμησες το σαγόνι σου και το έσω αυτί.

σε αγαπαω λιγο ρε μαλακα ΛΙΓΟ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παμε διακοπες μαζι?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.816
Πόντοι
28.246
Έχω μεγάλη αγωνία για το ποιος θα βγει με την Άνοιξη τελικά... :confused:

Τι κάνει η Ολίβια/Κλαούντια; :coffee:
Ζεσταίνεται.

Olivia Cláudia..png
Olivia Cláudia.png

Τελευταία τροποποίηση:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.941
Πόντοι
4.546

Εδώ κολλάει και ο όρος "νευρικές απολήξεις του πέους/αιδίου"?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom