Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.816
- Πόντοι
- 28.246
Υπερβολή. Στον 21 αιώνα ζούμε. Ας περιμένει λίγοΑν μονομαχήσουν δίπλα σε περίπτερο;![]()
Έχω μεγάλη αγωνία για το ποιος θα βγει με την Άνοιξη τελικά...Πάλι καφέ ρε θείο;
Είμαι η ΆΝΟΙΞΗ
Άστο σου είπα. Δεν θα την βρει ο ανθοπώλης σπίτι. Ήδη ο Παπαφίλιπς είναι από κάτω και περιμένει.ΘΑ στειλω λουλουδια
Εγω εστειλα ηδη ρε κουναβιΘΑ στειλω λουλουδια
πες λιγα παραπανω για το συνδρομο ρε καριολη
Πολυ κωλοπαιδο ο παπαφιλιψΆστο σου είπα. Δεν θα την βρει ο ανθοπώλης σπίτι. Ήδη ο Παπαφίλιπς είναι από κάτω και περιμένει.
το καλοκαιρι ειναι ζορικοΕίμαι η ΆΝΟΙΞΗ
Η αλήθεια είναι ΠΟΤΈ κανένας δεν μου τα έστειλε. Πού τους βρίσκω ?ΘΑ στειλω λουλουδια
Το λατρεύω....το καλοκαιρι ειναι ζορικο
σε αγαπαω λιγο ρε μαλακα ΛΙΓΟΒεβαίως. Το σύνδρομο είναι η λαβή του θανάτου μεταφρασμένο. Είναι το πολύ δυνατό πιάσιμο του πέους από την «χούφτα» μας και ο βίαιος αυνανισμός που είτε δημιουργεί απλώς μια απευαισθητοποιηση της περιοχής λόγω τριβής, είτε προκαλεί και ζημιά στα ευαίσθητα μικρά νεύρα του κορμού του πέους. Απευαισθητοποιηση προκαλεί και η περιτομή βέβαια, εάν το κεφάλι είναι εκτεθειμένο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Έτσι και στις γυναίκες - αυτό είναι δίκη μου καθαρά υπόθεση αλλά επειδή είμαι διάνοια σίγουρα έχω δίκιο - υπάρχουν αυτές που θέλουν «απαλααα μπειμπι» και άλλες που θέλουν να σου βγάλουν το σαγόνι. Οι τελευταίες αν δεις πώς αυνανίζονται θα καταλάβεις το γιατί. Βίαιες κινήσεις με πολύ μεγάλη πίεση πάνω στην κλειτορίδα σε κίνηση πάνω-κάτω με μια ελαφριά απόκλιση δεξιά, αντε παρε γλύψε εσυ εκεί, πού να καταλάβει; Αν όμως έχεις δυνατή γλώσσα, και εστιάσεις στο κεφαλάκι του πέους της, θα σε καθοδηγήσει και η ίδια, μετά τα απαραίτητα προκαταρκτικά γύρω γύρω. Το καλό είναι ότι αυτές χύνουν άνετα μόλις πάρεις τον αέρα, οι άλλες είναι λίγο ντεμί. Επίσης επειδή θα ρωτήσεις πώς αποκτούμε δυνατή γλώσσα, η απάντηση είναι ότι με πολύ προσοχή εξασκείς το φαινόμενο της τοποθέτησης της γλώσσας στον ουρανίσκο κατά μήκος και μαθαίνεις να την κρατάς εκεί. Αυτό σου «διορθώνει» και λίγο το πρόσωπο αλλά αν γίνει με πολύ δύναμη, στην κυριολεξία γαμησες το σαγόνι σου και το έσω αυτί.
Πού θα βρείτε μέλος σαν εμένα ρε... πού...
παμε διακοπες μαζι?Το λατρεύω....
Ζεσταίνεται.Έχω μεγάλη αγωνία για το ποιος θα βγει με την Άνοιξη τελικά...
Τι κάνει η Ολίβια/Κλαούντια;![]()
στου ΒιτζηλαιουΗ αλήθεια είναι ΠΟΤΈ κανένας δεν μου τα έστειλε. Πού τους βρίσκω ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το λατρεύω....
Η αλήθεια είναι ΠΟΤΈ κανένας δεν μου τα έστειλε. Πού τους βρίσκω?
αυτο πριν το γαμησεις πρεπει να το ταισειςΖεστένεται.
![]()
![]()
Εδώ κολλάει και ο όρος "νευρικές απολήξεις του πέους/αιδίου"?Βεβαίως. Το σύνδρομο είναι η λαβή του θανάτου μεταφρασμένο. Είναι το πολύ δυνατό πιάσιμο του πέους από την «χούφτα» μας και ο βίαιος αυνανισμός που είτε δημιουργεί απλώς μια απευαισθητοποιηση της περιοχής λόγω τριβής, είτε προκαλεί και ζημιά στα ευαίσθητα μικρά νεύρα του κορμού του πέους. Απευαισθητοποιηση προκαλεί και η περιτομή βέβαια, εάν το κεφάλι είναι εκτεθειμένο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Έτσι και στις γυναίκες - αυτό είναι δίκη μου καθαρά υπόθεση αλλά επειδή είμαι διάνοια σίγουρα έχω δίκιο - υπάρχουν αυτές που θέλουν «απαλααα μπειμπι» και άλλες που θέλουν να σου βγάλουν το σαγόνι. Οι τελευταίες αν δεις πώς αυνανίζονται θα καταλάβεις το γιατί. Βίαιες κινήσεις με πολύ μεγάλη πίεση πάνω στην κλειτορίδα σε κίνηση πάνω-κάτω με μια ελαφριά απόκλιση δεξιά, αντε παρε γλύψε εσυ εκεί, πού να καταλάβει; Αν όμως έχεις δυνατή γλώσσα, και εστιάσεις στο κεφαλάκι του πέους της, θα σε καθοδηγήσει και η ίδια, μετά τα απαραίτητα προκαταρκτικά γύρω γύρω. Το καλό είναι ότι αυτές χύνουν άνετα μόλις πάρεις τον αέρα, οι άλλες είναι λίγο ντεμί. Επίσης επειδή θα ρωτήσεις πώς αποκτούμε δυνατή γλώσσα, η απάντηση είναι ότι με πολύ προσοχή εξασκείς το φαινόμενο της τοποθέτησης της γλώσσας στον ουρανίσκο κατά μήκος και μαθαίνεις να την κρατάς εκεί. Αυτό σου «διορθώνει» και λίγο το πρόσωπο αλλά αν γίνει με πολύ δύναμη, στην κυριολεξία γαμησες το σαγόνι σου και το έσω αυτί.
Πού θα βρείτε μέλος σαν εμένα ρε... πού...
Με τον Παπαφίλιπς?Εχω αργήσει στο ραντεβού μου..
Καλή συνέχεια, καλό βράδυ. Την αγάπη μου.