Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.287
- Πόντοι
- 3.656
επραξες σωστα φιλε τρουμπακη.εγω τον εκανα αναφορα βιρλα
επραξες σωστα φιλε τρουμπακη.εγω τον εκανα αναφορα βιρλα
Θα γινει ΕΔΕ ειπε ο Αδωνης , μην στεναχωριεσαι η αληθεια θα λαμψειΣτο ΝΑΤΟ εκανε ο Ερντογαν οτι ηθελε και εμεις κοιτουσαμε,περασανε στην Ευρωπαικη Ενωση καμπανια οι Τουρκαλαδες με τιτλο Turkaegean και εμεις ουτε πηραμε χαμπαρι οποτε ευκαιρια για καινουριο επικοινωνιακο πανηγυρακι στο Μαξιμου!!!
![]()
Ο Μητσοτάκης καλεί στο Μαξίμου τον αριστούχο μαθητή από τη Μόρια
Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε από τη Μαδρίτη με τον αριστούχο πρόσφυγα μαθητή από τη Λέσβο που πέρασε από την κόλαση της Μόρια και του είπε ότι είναι πηγή αισιοδοξίας.www.news247.gr
ποση ωρα χτενιζεις τα μαλια φιλε νιπλη?Θα γινει ΕΔΕ ειπε ο Αδωνης , μην στεναχωριεσαι η αληθεια θα λαμψει
σε χτενιζει η πινεζα?Δεν ξερω![]()
Εισαι τρελος :;;;;;;;;;σε χτενιζει η πινεζα?![]()
Τι θες εδω ; Εχει ειρηνη ακομα
εχω και το αναποδο αν εχεις ορεξη για περισσοτερη ανωμαλια.
μαλακα ουτε ο σελεμπρε!!!!!!!
– Πως λέγεται ο Γαλάτης τραβεστί που κάνει πιάτσα;εγω τον εκανα αναφορα βιρλα
ειμαι κουλου σουλου μαλου.
να βγαλουν φουσκαλες τα δαχτυλακια σου παλιοσκιντζη,να μην μπορεις να πατησεις ουτε το space στο πληκτρολογιο– Πως λέγεται ο Γαλάτης τραβεστί που κάνει πιάτσα;
– Συγγρού-Φιξ!
Υ.Γ
Αφιερωμενο στον Νιπλη
ωπα ρε νιαμου οχι και τον κυριο γαλατη . λίγος σεβασμός δεν βλάπτει να πουμε.– Πως λέγεται ο Γαλάτης τραβεστί που κάνει πιάτσα;
– Συγγρού-Φιξ!
Υ.Γ
Αφιερωμενο στον Νιπλη
– Παίζουν δύο κρουασάν πόκερ. Ποιο θα κερδίσει;να βγαλουν φουσκαλες τα δαχτυλακια σου παλιοσκιντζη,να μην μπορεις να πατησεις ουτε το space στο πληκτρολογιο
Θα φερω πξ να βαζει κοτοπουλα .. κανονισε τυπε– Παίζουν δύο κρουασάν πόκερ. Ποιο θα κερδίσει;
Το κρουασάν με-ρέντα!
Είναι 2 νάνοι και ρωτάει ο ένας τον άλλο ΤΙ ΩΡΑ ΝΑΝΕ;Θα φερω πξ να βαζει κοτοπουλα .. κανονισε τυπε