Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.148
- Πόντοι
- 2.606
Και αναδρομικά θα έχει θείο και άλλα πολλά...θα δωσει και αλλο θειο σε εμας τους μικροσυνταξιουχους
ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ
Βάλε κυρ Στέφανε...

Και αναδρομικά θα έχει θείο και άλλα πολλά...θα δωσει και αλλο θειο σε εμας τους μικροσυνταξιουχους
Κανονικα επρεπε να σας κοψει τις συνταξεις και να σκασει ενα επιδομα επιβιωσης 40-80 γιουρα πριν τις εκλογεςθα δωσει και αλλο θειο σε εμας τους μικροσυνταξιουχους
Τι?Κανονικα επρεπε να σας κοψει τις συνταξεις και να σκασει ενα επιδομα επιβιωσης 40-80 γιουρα πριν τις εκλογες![]()
Επιδοματα τωρα !!!
Σισαχθεια,πιστολιασμα,επιδοτησεις.Επιδοματα τωρα !!!
Γαμιεστε όλες παλιοκαριολες....
Ουδετερο ειναι πολυ σωστα,ο στομαςΝα αγιασει ο στομας σας
Ουδετερο ειναι πολυ σωστα,ο στομας![]()
ανιστορητε το κερας της αμαλθειας ΚΕΡΑΣ.Μου κανη εντατηκα μαθιματα γλοσσας ο κ. Σεσκουλος
Κερος ειναι να μαθω κι εγό σοστά ελλινηκά.
Απο επιθεωρηση του Τραμπακουλα το θυμηθηκα"Αρσενικο η,ουσιαστικο ο"Μου κανη εντατηκα μαθιματα γλοσσας ο κ. Σεσκουλος
Κερος ειναι να μαθω κι εγό σοστά ελλινηκά.
Ζιτό ταπινα σιγνώμι.ανιστορητε το κερας της αμαλθειας ΚΕΡΑΣ.
Λεγε ρε,που τα μαθες αυτα?Σας κανανε ελληνικη μυθολογια στο Τεπελενι to inflitrate the countryανιστορητε το κερας της αμαλθειας ΚΕΡΑΣ.
ανη μηουν κουναβι θα απαντουσα συγχωρεμενος αλλα επειδη δεν ειμαι θελω να πω οτι χαιρομαι που αναγνωρισατε το λαθος σας.Ζιτό ταπινα σιγνώμι.
το τεπελενι και αλλες βαλκανικες χωρες ειναι πιο κοντα σε εσας.Λεγε ρε,που τα μαθες αυτα?Σας κανανε ελληνικη μυθολογια στο Τεπελενι to inflitrate the country![]()