celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.810
- Πόντοι
- 6.256
Τινος ειναι το νημα τυπε?Κατι τρανζιστορ το ανοιξαν πνπ,νπν ξερω γωελα ρε τύπαρα Ο ψήφος ειναι οπλο. εμεις και εμεις θα το δουμε αλλωστε![]()
Τινος ειναι το νημα τυπε?Κατι τρανζιστορ το ανοιξαν πνπ,νπν ξερω γωελα ρε τύπαρα Ο ψήφος ειναι οπλο. εμεις και εμεις θα το δουμε αλλωστε![]()
τύπε να χαρείς οτι αγαπάς και εχω ηδη στο πρόχειρο «και ο σελέμπρε μητσοτακηΤινος ειναι το νημα τυπε?Κατι τρανζιστορ το ανοιξαν πνπ,νπν ξερω γω![]()
Μονο για χαβαλε,αν και μονο που αναφερεις το ονομα κινδυνευεις απο οτι συμφορα υπαρχειτύπε να χαρείς οτι αγαπάς και εχω ηδη στο πρόχειρο «και ο σελέμπρε μητσοτακη»
![]()
θα ζησω με αυτο το βαρος αγαπητε τραγοπαππα.Ντροπή να λοιδορείτε τον τίμιο βιοπαλαιστή.
εχεις κανα σεξ τειπ την μαρεβα να στραποναρει κουλη να ανατρεψω ενα καθεστως?θα ζησω με αυτο το βαρος αγαπητε τραγοπαππα.
κατι θα βρω αμα ψαξω...στο πμ που μου εστειλες γιατι μου λες να ψηφισουμε κουλη ομως????εχεις κανα σεξ τειπ την μαρεβα να στραποναρει κουλη να ανατρεψω ενα καθεστως?
πμ σε παρακαλω
ευχαριστω
Σιγα ρε Τραγκαεχεις κανα σεξ τειπ την μαρεβα να στραποναρει κουλη να ανατρεψω ενα καθεστως?
πμ σε παρακαλω
ευχαριστω
κατι θα βρω αμα ψαξω...στο πμ που μου εστειλες γιατι μου λες να ψηφισουμε κουλη ομως????
ψηφισες κουλη ε?Σιγα ρε Τραγκα![]()
ΓαμιοληΠλατεία Βικτωρίας!![]()
![]()
ο βαρος ειναι βενιζελικος....
ΓαμιοληΠλατεία Βικτωρίας!![]()
![]()
Κωλομπαραδεςποσο μουνοπανα ειναι ολοι τους....
Δεν παει το χερι ρεκαι ο τυπος μπιρλας μητσοτακη;![]()
και εχε και λιγο το νου σου τι διαδιδεις,μη βγαλω και το βιντεοσκοπημενο υλικο σου στα μαςμιντιακαι ο τυπος μπιρλας μητσοτακη;![]()
Ποιος σου τα στέρησε?Θα ψηφιζα ρε νιαμου,αλλα στερουμαι πολιτικων δικαιωματων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
5ος![]()
θα δωσει και αλλο θειο σε εμας τους μικροσυνταξιουχουςΠοιος σου τα στέρησε?
Δλδ ο κυριάκος σου δίνει επιδόματα, επιδόματα και επιδόματα και επίσης σου δίνει και επιδόματα και εσύ θα κάνεις ότι δε τον ξέρεις????![]()
![]()
ΥΓ. Taken 2 απόψε...![]()
Taken μου κανα τα δικαιωματα εγω.Μου τα στερω και περιμενω ποια κυβερνησαρα θα ριξει τα περισσοτερα επιδοματα(σκεφτομαι να ανοιξω κι ενα λογαριασμο στην Ελβετια και να τα βαζω εκει)Ποιος σου τα στέρησε?
Δλδ ο κυριάκος σου δίνει επιδόματα, επιδόματα και επιδόματα και επίσης σου δίνει και επιδόματα και εσύ θα κάνεις ότι δε τον ξέρεις????![]()
![]()
ΥΓ. Taken 2 απόψε...![]()