athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.438
- Πόντοι
- 12.756
μαλακια το firestarter του stephen king μεχρι τωρα καπου στο 30'θα πιουμε σημερις;
βγαλτο..μονο το αυθεντικο αξιζε και το προηγουμενο και αυτο μουφιεςμαλακια το firestarter του stephen king μεχρι τωρα καπου στο 30'![]()
ριμεικ ειναι η παπαρια εχει και πιο παλιο?βγαλτο..μονο το αυθεντικο αξιζε και το προηγουμενο και αυτο μουφιες
ναι αμεριμεικ ειναι παπαρια εχει και πιο παλιο?
ναι καδο δεν βλεπεται το στελνω κιολαςναι αμε
Κραιμς οβ δε φιουτσουρ,ειδα ενα 2λεπτο καπουναι καδο δεν βλεπεται το στελνω κιολας
δεν βαζω ασεμνα που η κοντη πιανει τη τσουτσου ψηλου.Αυτο ρε αστοιχειωτε,μου θες και τον Αλιμπερτη
τοσο σκουπιδι και αυτο? αυτος ο μορτενσεν πως τον λενε ψιλοκαλος ειναιΚραιμς οβ δε φιουτσουρ,ειδα ενα 2λεπτο καπου![]()
καταντησα να βλεπω την κορεατικη σειρα ειμαστε ολοι μας νεκροι..ειμαι τριτο επεισοδιοτοσο σκουπιδι και αυτο? αυτος ο μορτενσεν πως τον λενε ψιλοκαλος ειναι![]()
Είσαι μλκ για δέσιμο εσύκαταντησα να βλεπω την κορεατικη σειρα ειμαστε ολοι μας νεκροι..ειμαι τριτο επεισοδιο
θες παπουτσακια?καταντησα να βλεπω την κορεατικη σειρα ειμαστε ολοι μας νεκροι..ειμαι τριτο επεισοδιο
σινεφιλΕίσαι μλκ για δέσιμο εσύ![]()
αμεθες παπουτσακια?
Τι σινεφίλ ρε μλκ βλέπεις κορεατικά και μεξικάνικασινεφιλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αμε
η ποιοτητα ρε μαλακα δεν εχει γλωσσα..ισπανοι εχουν βγαλει ωραια εργα και σειρες και οι κορεατες εχουν παραδοση στις ταινιες τρομουΤι σινεφίλ ρε μλκ βλέπεις κορεατικά και μεξικάνικα![]()
Μη βρίζεις ρε γαμιοληη ποιοτητα ρε μαλακα δεν εχει γλωσσα..ισπανοι εχουν βγαλει ωραια εργα και σειρες και οι κορεατες εχουν παραδοση στις ταινιες τρομου
Δεν αντεξα να δω καν τι πλοκη εχει,μετα την πρωτη σκηνη φαινοταν οτι δεν θα βγαλει νοημα και το παρατησατοσο σκουπιδι και αυτο? αυτος ο μορτενσεν πως τον λενε ψιλοκαλος ειναι![]()
δεν βαζω ασεμνα που η κοντη πιανει τη τσουτσου ψηλου.