Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.182
- Πόντοι
- 3.656
η σαμανθα φοξ ρε!!!!!ναι ρε μπορλα με γυναικα κιολας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν παωΌτι ψάχναμε κάποιον για το αναψυκτήριο.![]()
η σαμανθα φοξ ρε!!!!!ναι ρε μπορλα με γυναικα κιολας
δεν παωΌτι ψάχναμε κάποιον για το αναψυκτήριο.![]()
να πα να γαμηθει ετσι οπως καταντησεη σαμανθα φοξ ρε!!!!!
εισαι ασεβης.να πα να γαμηθει ετσι οπως καταντησε![]()
ναι ρε μπιρλα με γυναικα κιολας
ελα ρε πρωτα εκανε πλαστικη και μικρυνε τα βυζια της και τωρα με γυναικα θυμηθηκε οτι ειναι λεσβια μετα απο χιλιαδες πουτσες...εισαι ασεβης.
αλλο αυτο..αν και εχω δηλωσει πολλακις οτι εχω την κυρα μου και ειμαι οκΕλάτε...
Παραδεχτείτε το...
Θα γουστάρατε τώρα να σας βάλουν στη μέση.
κι ο νιπλης κοιτουσε τραβελια πριν 8 χρονια...δεν τον κανουμε παρεα?????????ελα ρε πρωτα εκανε πλαστικη και ικρυνε τα βυζια της και τωρα με γυναικα θυμηθηκε οτι ειναι λεσβια μετα απο χιλιαδες πουτσες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αλλο αυτο..αν και εχω δηλωσει πολλακις οτι εχω την κυρα μου και ειμαι οκ![]()
Και για να έχουμε καλό ρώτημα ρε ψηλέ... Εσύ πως και τα ανακάλυψες αυτά τα ποσταρίσματα; Ψάχνεις τις αναρτήσεις του; Ή έπεσες πάνω τους τυχαία;
Mυτιληνια ρε Βιρλα η Σαμανθαεπειδη δεν υπαρχει καμια σοβαροτης...το ξερετε οτι παντρευτηκε η σαμανθα φοξ προχθες???
δεν με νοιαζει σελεμπρε...με νοιαζει που ειχα ανοιχτο το mtv τοτε και περιμενα να βγει να τον παιξω με τα βυζια της.Mυτυληνια ρε Βιρλα η Σαμανθα![]()
στους ορχεις μου ο ορχος σας.
Έψαχνα τραβέλι με καμπανάτα αρχίδιαΚαι για να έχουμε καλό ρώτημα ρε ψηλέ... Εσύ πως και τα ανακάλυψες αυτά τα ποσταρίσματα; Ψάχνεις τις αναρτήσεις του; Ή έπεσες πάνω τους τυχαία;
στους ορχεις μου ο ορχος σας.![]()
καλησπερα φιλε-Μπαρεστους ορχεις μου ο ορχος σας.![]()
τύπε τελικα σου βγηκε ο αλλος στο τηλεφωνο;στους ορχεις μου ο ορχος σας.![]()
Έψαχνα τραβέλι με καμπανάτα αρχίδια
δεν με νοιαζει σελεμπρε...με νοιαζει που ειχα ανοιχτο το mtv τοτε και περιμενα να βγει να τον παιξω με τα βυζια της.
καλησπερα σε εμας τους μοναδικους ειλικρινης εδω μεσα.καλησπερα φιλε-Μπαρε
καλησπερα σε εμας τους μοναδικους ειλικρινης εδω μεσα.![]()
σκουπιδιαρα?Μόλις κερδίσατε εισιτήριο για το πλοίο της αγάπης.![]()
Μιας και πιάσαμε τις ερωτησεις, εσυ τα καλιαρντά πώς τα έμαθες;Μαγγιά σου ρε ψηλέ.
Σού εύχομαι να το βρείς, βίον ανθόσπαρτον, και πολλούς απογόνους.
Θα είσαι ωραία νύφη ρε μπαγάσα.