The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
Αν πήρες κώλο, ναι.χαλασα πολλα χτες...να σου στειλω ρεβολουτ να βαλεις κατι?
Αλλιώς θα σου στείλω τα ψίχουλα από το αντίδωρο.
Αν πήρες κώλο, ναι.χαλασα πολλα χτες...να σου στειλω ρεβολουτ να βαλεις κατι?
δινειΤι αγγελικό μουνί είναι η Eva από το vip!!!
Και να μη δίνει κώλο;;;![]()
Εμενα μου λειπει ο Λακης.Προσωπικά μου λείπει ο Πίκης.
Ομολογώ πως διέπραξα χοντρή μαλακία που τον έσπασα.![]()
μονο ενα κρουασανακι με μπεσαμελ και μπεικον και μια μπουγατσουλα μαντι τσιμπισες?
τι προτεινεις ωστε ο ρουν να δουλεψει καλυτερα φιλε-διαλογιστη-αθηναιο?καλησπεριζω ηρεμα,ταπεινα και διαλογιστικα![]()
ηρεμια,παρακολουθηση κωλους,οχι βωμολοχιες και ομορφες σκεψεις..τι προτεινεις ωστε ο ρουν να δουλεψει καλυτερα φιλε-διαλογιστη-αθηναιο?
Παλι δε δουλευεις;καλησπεριζω ηρεμα,ταπεινα και διαλογιστικα![]()
Παλι δε δουλευεις;καλησπεριζω ηρεμα,ταπεινα και διαλογιστικα![]()
δουλευω τα τσακρα μου τωραΠαλι δε δουλευεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παλι δε δουλευεις;
Συμφωνω παλιογαμιολη , τεμπελαρε ψυχασθενη με τρυπιες τσεπεςηρεμια,παρακολουθηση κωλους,οχι βωμολοχιες και ομορφες σκεψεις..
Που να τον πνιξει η Σισσυ Χρηστιδου τον γαμιοληο καημενος ο νιπλης στοκαρει για να ριξει το δευτερο χερι βελατουρα και ο καριολης ο αθηναιος μολις ξυπνησε και διαλογιζεται....
τραπ εχει γινει το νημα
για αυτο μαυροισκιωτε Μαυρογιαλουρε θα πεθανεις μονος με φρικτους και αγωνιωδες πονους..γιατι εισαι τομαρι..Συμφωνω παλιογαμιολη , τεμπελαρε ψυχασθενη με τρυπιες τσεπες
να πεθανει με μπουτοστραγκαλισμα απο την δαναη μπαρκα ο μπινεςΠου να τον πνιξει η Σισσυ Χρηστιδου τον γαμιολη
αιντε απο εδω ρε τενεκεγια αυτο μαυροισκιωτε Μαυρογιαλουρε θα πεθανεις μονος με φρικτους και αγωνιωδες πονους..γιατι εισαι τομαρι..
κατσε να σου κανω περιποιηση προσωπου..πλιτς πλιτςαιντε απο εδω ρε τενεκε
Άλλη μια μέρα ανέχειας ξεκίνησε για σένα .. να δούμε ποιον κακόμοιρο θα ξεπαραδιασεις πάλι για να την βγάλεις και σήμερακατσε να σου κανω περιποιηση προσωπου..πλιτς πλιτς
![]()
UV10 να ειναι αθηναιο...καλοκαιρι εχουμεκατσε να σου κανω περιποιηση προσωπου..πλιτς πλιτς
![]()