Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.001
- Πόντοι
- 12.756
σιγουρα δεν ειναι κλωνοι του ?οχι ρε..απλα Αλεξ οτι θυληκο νικ εχει κυκλοφορησει εδω την εχει πεσει
οι φημες άλλα λένε
σιγουρα δεν ειναι κλωνοι του ?οχι ρε..απλα Αλεξ οτι θυληκο νικ εχει κυκλοφορησει εδω την εχει πεσει
οχι σου λεω..καλα η ντετεκτιβικη ομας του μπου ειναι για τον πουτσο..δεν ειναι σαν και εμας επαγγελματιες της ψυχικης υγειαςσιγουρα δεν ειναι κλωνοι του ?
οι φημες άλλα λένε
οχι σου λεω..καλα η ντετεκτιβικη ομας του μπου ειναι για τον πουτσο..δεν ειναι σαν και εμας επαγγελματιες της ψυχικης υγειας
Προσωπικά μου λείπει ο Πίκης.ο αλλος ο Νικ που εβγαλε φωτο πανω στην ζυγαρια , που ηταν 140 κιλα και 1.62 υψος , με νυχι στο ποδι που εγλειφε μωσαικο![]()
ναι ρε παπαρα...δυσαναπληρωτο το κενο του..Προσωπικά μου λείπει ο Πίκης.
Ομολογώ πως διέπραξα χοντρή μαλακία που τον έσπασα.![]()
H αλλη ποσταρε και την φατσα της(σου ειχε και αδυναμια)μου γκρέμισες την εικονα που ειχα για τις γκομενες εδω μέσα ...
Αλλα ειχα την εντυπωση οτι πανω απο τις μισες γκομενες που ειχαν εμφανιστει εδω ηταν κλωνοι του Αλεξ![]()
ψυχακιας εντελως ρε τυπε..ναι ρε παπαρα...δυσαναπληρωτο το κενο του..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
επισης και ο ορεστης κου λειπει απο το σαι...
γραφει στο διπλα αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτος η κλωνοςΚαι ο ΤΑΚΜΑΝ.
Στο νήμα της ποιότητας, της ευγένειας και της ποίησης???Κουφάλες, καλημέρα!
Θα βρίζω όσο θέλω, ρεμάλια!
Σε λίγο θα μας πεις ότι είναι και αγλάισμα της αριστοκρατίας. Αυτό να ακούσω...Στο νήμα της ποιότητας, της ευγένειας και της ποίησης???![]()
![]()
![]()
Κάτσε να μπει ο Αθηναίος...
Καλημέρα!!
Δύσκολα βάζεις...Σε λίγο θα μας πεις ότι είναι και αγλάισμα της αριστοκρατίας. Αυτό να ακούσω...
Τσακω να μαθεις να βριζειςκαλημερα σας αξιοτιμες γαμιολες...
Δεν εκτιμαται η ποιοτης μανμια καλημερα ειπα και αρχισανε τα βρισιδια οι αλητες...
λουκετο