athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.234
- Πόντοι
- 12.756
κατσε να βγει η νεα παρτιδα και θα σου δωσει οσα θες..τωρα τα στεγνωνειθελω 50κ cash.
κατσε να βγει η νεα παρτιδα και θα σου δωσει οσα θες..τωρα τα στεγνωνειθελω 50κ cash.
οχι , αλλα κάτι γραφεία τα αγόρασα με ενα επενδυτικό εγγυημένο απο την ΕΚΤΤο πρωτο σου ξενοδοχειο το απεκτησες με τα λεφτα της πενθημερης;
Ειχα ξεχασει το μιδα του ριαλ εστειτξενοδοχεια ρε ξεβρακωτε εχει ο καλογερος...εχουν μοιραστει οι μπιζνες εδω
σου δίνω 60Κ και μου επιστρεφεις σε 6 μέρες 100Κθελω 50κ cash.
κιτρινα 500ευρα?κατσε να βγει η νεα παρτιδα και θα σου δωσει οσα θες..τωρα τα στεγνωνει
να' ναι καλά ο χαλκός...δεν χρειαζονται αυτα...ειναι κιμπαρης ο μπαρος...και ο αθηναιος φερεγγυος...
ελα εσυ με το γνησιο υπογραφης και στα δίνω και σε κερματακιτρινα 500ευρα?
ποτε θα σε βρουμε θαμμενο στην παραλια της Γλυφαδας με κουμποτρυπες απο καλασνικοφ,μπερετα και ισως χειροβομβιδα αμυντικου τυπου..σου δίνω 60Κ και μου επιστρεφεις σε 6 μέρες 100Κ
Θα χρειαστω και ενα γνησιο υπογραφης να μου κάνεις σε κάτι συμβόλαια
ειναι εξυπνος,μονο δεκαευρα,εικοσαευρα...κιτρινα 500ευρα?
χμμμ με εχεις δελεασει.σου δίνω 60Κ και μου επιστρεφεις σε 6 μέρες 100Κ
Θα χρειαστω και ενα γνησιο υπογραφης να μου κάνεις σε κάτι συμβόλαια, και απ ευθειας τα τσιμπας
Για ποιό λόγο , δεν σε καταλαβαίνω ;;ποτε θα σε βρουμε θαμμενο στην παραλια της Γλυφαδας με κουμποτρυπες απο καλασνικοφ,μπερετα και ισως χειροβομβιδα αμυντικου τυπου..
Eξεφρασες απορια ή ευχηποτε θα σε βρουμε θαμμενο στην παραλια της Γλυφαδας με κουμποτρυπες απο καλασνικοφ,μπερετα και ισως χειροβομβιδα αμυντικου τυπου..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειναι εξυπνος,μονο δεκαευρα,εικοσαευρα...
θες σε κερματα να πας να τα φας στα ουφάδικα ?χμμμ με εχεις δελεασει.
Για ποιό λόγο , δεν σε καταλαβαίνω ;;
απορια ρε τι ευχη πας καλα;μακαρι να ζησει μεχρι τα 100 ο λωποδυτης της καρδιας μαςEξεφρασες απορια ή ευχη
δεν υπάρχει κανένας ΄λόγος , η γειτονιά λεει τα καλύτερα για μένα
τον λογο θα τον μαθεις μετα.
ψευδεσαι σουζυ.απορια ρε τι ευχη πας καλα;μακαρι να ζησει μεχρι τα 100 ο λωποδυτης της καρδιας μας
θελω 50κ cash.
εμενα μου χρωσταει καποιος,τι προτεινεις να κανω?δεν υπάρχει κανένας ΄λόγος , η γειτονιά λεει τα καλύτερα για μένα
η χαρά της παρέας ειμαι , δεν χρωσταω , ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ
οχι ρε σιγα θα ντρεπομουν να το γραψω;ψευδεσαι σουζυ.