Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.404
- Πόντοι
- 12.756
ασσος ημουν στο μπιλιαρδο , ειχα κανει απειρες ωρες προπονηση με τα λεφτα του ταμειου της ταξηςμπιλιαρδα,ποδοσφαιρακι επιτραπεζιο,γουοντερ μποι κλπ απο γυμνασιο.
ασσος ημουν στο μπιλιαρδο , ειχα κανει απειρες ωρες προπονηση με τα λεφτα του ταμειου της ταξηςμπιλιαρδα,ποδοσφαιρακι επιτραπεζιο,γουοντερ μποι κλπ απο γυμνασιο.
Aυτο το τελευταιο σβηστο αν θες,γιατι βλεπω να γεμιζει το ινμποξακους ζομπι? ....να τα γραφουμε ολοκληρα παρακαλω μη γαμησω κανα μπουστη!
ασσος ημουν στο μπιλιαρδο , ειχα κανει απειρες ωρες προπονηση με τα λεφτα του ταμειου της ταξης
η πρωτη μου κομπινα ηταν , εφαγα ολα τα φραγκα του ταμειου , και βγηκαμε και αθωοι , ολο το πενταμελες
ΚΟΥΝΑΒΙΑ
σας πηραμε τα σωβρακα
κοιμαστε στα πατωματα
δεν πατε ιεροσολυμα
μα στου πυργου τα αγια χωματα
ΚΟΥΝΑΒΙΑ
σας στελνουν χαρακωματα
τα οπλα σας αορατα
γαμιεστε ξημερωματα
και ξεδιψατε με λασπονερα
ΚΟΥΝΑΒΙΑ
βρωματε και ραντιζεστε
οι αλυσιδες σας να βριζετε
κανεναν δεν υπολογιζετε
ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ θ'ασπριζετε
ΚΟΥΝΑΒΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μάλιστα και όταν έμπαιναν τα όργανα της τάξης για εξακρίβωση που κρυβόσουν;μπιλιαρδα,ποδοσφαιρακι επιτραπεζιο,γουοντερ μποι κλπ απο γυμνασιο.
@athinaios44 θα σε κατακρινει.η πρωτη μου κομπινα ηταν , εφαγα ολα τα φραγκα του ταμειου , και βγηκαμε και αθωοι , ολο το πενταμελες
ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ
Γαλλικό ή Αμερικάνικο;ασσος ημουν στο μπιλιαρδο , ειχα κανει απειρες ωρες προπονηση με τα λεφτα του ταμειου της ταξης
στ αρχιδια μου , οι αλλοι 4 ακομα μου φιλάνε τα χέρια που γλυτωσαν την ξεφτίλα και την αποβολη@athinaios44 θα σε κατακρινει.
μπα ειχα πεσει σε πεσιματικη και μια λεσχη τιγκαρσμενη να προσπαθουν να φυγουν σαν τα ποντικια,εγω πουτσα μου και οντως μονο μας εδιωξαν.Μάλιστα και όταν έμπαιναν τα όργανα της τάξης για εξακρίβωση που κρυβόσουν;
ειμαστε ολοι διψασμενοι για μαθηση.στ αρχιδια μου , οι αλλοι 4 ακομα μου φιλάνε τα χέρια που γλυτωσαν την ξεφτίλα και την αποβολη
Κομπινα που πρεπει να διδασκεται στα Πανεπιστημια
τι επαθα αγοραρε?
Aπο μικρος το μυαλο στις μπιζνεςασσος ημουν στο μπιλιαρδο , ειχα κανει απειρες ωρες προπονηση με τα λεφτα του ταμειου της ταξης
στην αρχη Αμερικάνικο , μετα που το βαρεθηκα και εβλεπα τους μεγαλους που επαιζαν γαλλικο εκατσε και εμαθα γαλλικο απο αυτους ..Γαλλικό ή Αμερικάνικο;
δεν νομίζω, δε μου λέει κάτι.Το κόλπο με την πετονιά και το δεκάδραχμο το έκανες;
δεν εισαι γι αυτα εσυ , κατσε δουλευε , ειναι φουλ το επάγγελμαμπα ειχα πεσει σε πεσιματικη και μια λεσχη τιγκαρσμενη να προσπαθουν να φυγουν σαν τα ποντικια,εγω πουτσα μου και οντως μονο μας εδιωξαν.
ειμαστε ολοι διψασμενοι για μαθηση.
ειχες παπουτσια με φωτακια?δεν νομίζω, δε μου λέει κάτι.
δεν το θυμάμαι καθόλου.
όχιειχες παπουτσια με φωτακια?
Πήγαινε για μπιλιάρδο με ΜπάροΛεω να παω Αστερα να πιω κανα ποτό στην παραλία πανω στο κυμα
η να παω κανα λαγονησι ρισορτ
5000 ευρω το παιχνιδιΠήγαινε για μπιλιάρδο με Μπάρο