Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.607
- Πόντοι
- 12.756
καλα κατσε να ξημερωσει η Τετάρτη μην τυχον και το βραδυ σε φερουμε ξαπλωμένο πισω σε μαυρο στεισον βαγκον ΜΕΡΣΕΝΤΕθα δουλευω σερι απο αυριο μεχρι Πεμπτη βραδυ

καλα κατσε να ξημερωσει η Τετάρτη μην τυχον και το βραδυ σε φερουμε ξαπλωμένο πισω σε μαυρο στεισον βαγκον ΜΕΡΣΕΝΤΕθα δουλευω σερι απο αυριο μεχρι Πεμπτη βραδυ
ποιος πληρωνει?καλα κατσε να ξημερωσει η Τετάρτη μην τυχον και το βραδυ σε φερουμε ξαπλωμένο πισω σε μαυρο στεισον βαγκον ΜΕΡΣΕΝΤΕ![]()
αν πεθανω στην δουλεια θα ειμαι περηφανος...ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα με σκεπασει..θα με κλαψει και η κυρα καμμια βδομαδα καλα ειναικαλα κατσε να ξημερωσει η Τετάρτη μην τυχον και το βραδυ σε φερουμε ξαπλωμένο πισω σε μαυρο στεισον βαγκον ΜΕΡΣΕΝΤΕ![]()
Ενα ποστ που θα ταιριαζε μονο σε 'σεναθα δουλευω σερι απο αυριο μεχρι Mεγαλη Πεμπτη βραδυ
Αναλογως που θα σοριαστεί .. αν ξαπλωσει στα μαρμαρα της Πλατειας Συνταγματος ο Δημος Αθηναιωνποιος πληρωνει?
μπορεις ΚΑΙ ΕΣΥ να γινεις δουλευταρας..μοιασε σε μενα και δεν θα χασειςΕνα ποστ που θα ταιριαζε μονο σε 'σενα![]()
μπορεις ΚΑΙ ΕΣΥ να γινεις δουλευταρας..μοιασε σε μενα και δεν θα χασεις
και χωρις σασμάν τύπε σα αυτες του τρακη ;καλα κατσε να ξημερωσει η Τετάρτη μην τυχον και το βραδυ σε φερουμε ξαπλωμένο πισω σε μαυρο στεισον βαγκον ΜΕΡΣΕΝΤΕ![]()
καλα κατσε να ξημερωσει η Τετάρτη μην τυχον και το βραδυ σε φερουμε ξαπλωμένο πισω σε μαυρο στεισον βαγκον ΜΕΡΣΕΝΤΕ![]()
πιστευω οτι ειναι σεξουαλικα μπερδεμενος...τα ειχε ξεδιαλυνει τοσα χρονια,εσκασαν παλιες θυμησες με τα ποστ του Νιαου παει βραχυκυκλωσε και του βγαινει σε μισος....κριμα,ΚΡΙΜΑΤέκνονμουνίπλη,
Προς τι το μίσος; Προς τι ο αλληλοσπαραγμός; Όλοι αδέλφια είμεθα (βέβαια υπάρχουν ανάμεσα μας και αδελφές, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα)
ε ναι ρε τυπε , θα τον πεταξουνε μεσα , νεκρά μετά λιγο σπρωξιμο στην Μητροπολεως να το παρει η κατηφόρα και θα σκασει κατω στον Θαναση στα σουβλακια ..και χωρις σασμάν τύπε σα αυτες του τρακη ;![]()
αν πεθανω στην δουλεια θα ειμαι περηφανος...ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα με σκεπασει..θα με κλαψει και η κυρα καμμια βδομαδα καλα ειναι
αν ειναι απο σας μεγαλη μου τιμηΕγώ θα σας Θάψω. Θα σας κάνω μια κηδεία, να γλείφετε και τα κωλοβάρδουλά σας.
εχασε η ψυχολογία εναν καλο επιστημονα , αλλα τον κερδισε το μεροκάματοπιστευω οτι ειναι σεξουαλικα μπερδεμενος...τα ειχε ξεδιαλυνει τοσα χρονια,εσκασαν παλιες θυμησες με τα ποστ του Νιαου παει βραχυκυκλωσε και του βγαινει σε μισος....κριμα,ΚΡΙΜΑ![]()
Και που ξερεις αν ειμαι ή οχι?Καποτε μου πε ενας ωραιος τυπος"Δουλεψε να φας και κλεψε για να ζησεις".μπορεις ΚΑΙ ΕΣΥ να γινεις δουλευταρας..μοιασε σε μενα και δεν θα χασεις
μακαρι,ΜΑΚΑΡΙΚαι που ξερεις αν ειμαι ή οχι?Καποτε μου πε ενας ωραιος τυπος"Δουλεψε να φας και κλεψε για να ζησεις".![]()
εχασε η ψυχολογία εναν καλο επιστημονα , αλλα τον κερδισε το μεροκάματο
Πρεπει να κανω και τατου μανικι για να του μοιασω
Καλυτερα να παει στα καπνά να δουλεψει
Και που ξερεις αν ειμαι ή οχι?Καποτε μου πε ενας ωραιος τυπος"Δουλεψε να φας και κλεψε για να ζησεις".![]()
οχι δεν εισαι για τετοια εσυ..αυτα ειναι του σαταναΠρεπει να κανω και τατου μανικι για να του μοιασω![]()
οχι μην κάνεις να μπορεις μετα να το δωρίσεις όταν θα χρειαστει , οπως και αυτοςΠρεπει να κανω και τατου μανικι για να του μοιασω![]()