Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.401
- Πόντοι
- 12.756
καλα κατσε να ξημερωσει η Τετάρτη μην τυχον και το βραδυ σε φερουμε ξαπλωμένο πισω σε μαυρο στεισον βαγκον ΜΕΡΣΕΝΤΕθα δουλευω σερι απο αυριο μεχρι Πεμπτη βραδυ
καλα κατσε να ξημερωσει η Τετάρτη μην τυχον και το βραδυ σε φερουμε ξαπλωμένο πισω σε μαυρο στεισον βαγκον ΜΕΡΣΕΝΤΕθα δουλευω σερι απο αυριο μεχρι Πεμπτη βραδυ
ποιος πληρωνει?καλα κατσε να ξημερωσει η Τετάρτη μην τυχον και το βραδυ σε φερουμε ξαπλωμένο πισω σε μαυρο στεισον βαγκον ΜΕΡΣΕΝΤΕ
αν πεθανω στην δουλεια θα ειμαι περηφανος...ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα με σκεπασει..θα με κλαψει και η κυρα καμμια βδομαδα καλα ειναικαλα κατσε να ξημερωσει η Τετάρτη μην τυχον και το βραδυ σε φερουμε ξαπλωμένο πισω σε μαυρο στεισον βαγκον ΜΕΡΣΕΝΤΕ
Ενα ποστ που θα ταιριαζε μονο σε 'σεναθα δουλευω σερι απο αυριο μεχρι Mεγαλη Πεμπτη βραδυ
Αναλογως που θα σοριαστεί .. αν ξαπλωσει στα μαρμαρα της Πλατειας Συνταγματος ο Δημος Αθηναιωνποιος πληρωνει?
μπορεις ΚΑΙ ΕΣΥ να γινεις δουλευταρας..μοιασε σε μενα και δεν θα χασειςΕνα ποστ που θα ταιριαζε μονο σε 'σενα
μπορεις ΚΑΙ ΕΣΥ να γινεις δουλευταρας..μοιασε σε μενα και δεν θα χασεις
και χωρις σασμάν τύπε σα αυτες του τρακη ;καλα κατσε να ξημερωσει η Τετάρτη μην τυχον και το βραδυ σε φερουμε ξαπλωμένο πισω σε μαυρο στεισον βαγκον ΜΕΡΣΕΝΤΕ
καλα κατσε να ξημερωσει η Τετάρτη μην τυχον και το βραδυ σε φερουμε ξαπλωμένο πισω σε μαυρο στεισον βαγκον ΜΕΡΣΕΝΤΕ
πιστευω οτι ειναι σεξουαλικα μπερδεμενος...τα ειχε ξεδιαλυνει τοσα χρονια,εσκασαν παλιες θυμησες με τα ποστ του Νιαου παει βραχυκυκλωσε και του βγαινει σε μισος....κριμα,ΚΡΙΜΑΤέκνονμουνίπλη,
Προς τι το μίσος; Προς τι ο αλληλοσπαραγμός; Όλοι αδέλφια είμεθα (βέβαια υπάρχουν ανάμεσα μας και αδελφές, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα)
ε ναι ρε τυπε , θα τον πεταξουνε μεσα , νεκρά μετά λιγο σπρωξιμο στην Μητροπολεως να το παρει η κατηφόρα και θα σκασει κατω στον Θαναση στα σουβλακια ..και χωρις σασμάν τύπε σα αυτες του τρακη ;
αν πεθανω στην δουλεια θα ειμαι περηφανος...ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα με σκεπασει..θα με κλαψει και η κυρα καμμια βδομαδα καλα ειναι
αν ειναι απο σας μεγαλη μου τιμηΕγώ θα σας Θάψω. Θα σας κάνω μια κηδεία, να γλείφετε και τα κωλοβάρδουλά σας.
εχασε η ψυχολογία εναν καλο επιστημονα , αλλα τον κερδισε το μεροκάματοπιστευω οτι ειναι σεξουαλικα μπερδεμενος...τα ειχε ξεδιαλυνει τοσα χρονια,εσκασαν παλιες θυμησες με τα ποστ του Νιαου παει βραχυκυκλωσε και του βγαινει σε μισος....κριμα,ΚΡΙΜΑ
Και που ξερεις αν ειμαι ή οχι?Καποτε μου πε ενας ωραιος τυπος"Δουλεψε να φας και κλεψε για να ζησεις".μπορεις ΚΑΙ ΕΣΥ να γινεις δουλευταρας..μοιασε σε μενα και δεν θα χασεις
μακαρι,ΜΑΚΑΡΙΚαι που ξερεις αν ειμαι ή οχι?Καποτε μου πε ενας ωραιος τυπος"Δουλεψε να φας και κλεψε για να ζησεις".
εχασε η ψυχολογία εναν καλο επιστημονα , αλλα τον κερδισε το μεροκάματο
Πρεπει να κανω και τατου μανικι για να του μοιασω
Καλυτερα να παει στα καπνά να δουλεψει
Και που ξερεις αν ειμαι ή οχι?Καποτε μου πε ενας ωραιος τυπος"Δουλεψε να φας και κλεψε για να ζησεις".
οχι δεν εισαι για τετοια εσυ..αυτα ειναι του σαταναΠρεπει να κανω και τατου μανικι για να του μοιασω
οχι μην κάνεις να μπορεις μετα να το δωρίσεις όταν θα χρειαστει , οπως και αυτοςΠρεπει να κανω και τατου μανικι για να του μοιασω