ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 37.417
- Πόντοι
- 6.256
Προ πυλώνΠότε θα έρθει ο καυσωνας να πεθάνουν μερικοι-μερικοι να ξεβρωμίσει το νήμα ?
Προ πυλώνΠότε θα έρθει ο καυσωνας να πεθάνουν μερικοι-μερικοι να ξεβρωμίσει το νήμα ?
![]()
Εβγαλαν οι αλλοι κομματι για βιζιτα ... που της λεει να κοψει .. Να πουμε του Αντισθενη να κανει μπαν το κομματι
MONO DAIKIN , MONOOOOOOOOOODaikin![]()
καλησπερα φιλε-Μπαρεασε τις πιπες ρε.![]()
![]()
![]()
in media resEξ απαλων ονυχων![]()
Πηγές Χριστόφορο;MONO DAIKIN , MONOOOOOOOOOO
πρωτος για ανευρυσμα αορτης εισαι ρε βλακα ετσι και βγεις στην ζεστη λιπη και ελαια μαγουλιαρη..βλακα βιταματεΠότε θα έρθει ο καυσωνας να πεθάνουν μερικοι-μερικοι να ξεβρωμίσει το νήμα ?
καλησπερα φιλε-Μπαρε
δεν πηγα μαν , εστειλα και μου εφερανΠηγές για αρχιδια;
καλησπερα κυριε Αγιε..τριπτυχο επιτυχιας..δουλεια,δουλεια και παλι δουλειαΚαλησπέρα κ. Ατενέζο. Τι κάνετε; Πως ήταν η ημέρα σας;
Κρύα μορεδεν πηγα μαν , εστειλα και μου εφεραν
Kαλη τεχνικη,βεβαια τωρα με τα ταιμ λαινς που σκανε βροχη στις νεες ταινιες αντε να βγαλεις ακρηin media res
μια χαρα ηρθαν , χωρις κλιματιστικο τα εφεραν , ηταν εντοληΚρύα μορε
καλησπερα κυριε Αγιε..τριπτυχο επιτυχιας..δουλεια,δουλεια και παλι δουλεια
Οταν θα λιωνει η ασφαλτος κατω απο τα παπουτσια σου και θα σταζεις μουνακι να τα θυμασαι αυταπρωτος για ανευρυσμα αορτης εισαι ρε βλακα ετσι και βγεις στην ζεστη λιπη και ελαια μαγουλιαρη..βλακα βιταματε
ακομα δουλευω αγαπητε αλλα η αγαπη μου για τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ολα εδω μεσα ολα τα επισκιαζειΩ! Θα πρέπει να είστε κατάκοπος τότε.
Σας ευχαριστούμε θερμά που μετά την σκληρή σας εργασία, καίτοι κουρασμένος, κάνετε κουράγιο και συμμετέχετε στο νήμα μας τιμώντας μας με την παρουσία σας.