celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.370
- Πόντοι
- 6.056
Τον πρωτο που θα πετυχω.Τον πρωτο.Θα του κανω καθρεφτακιΑνοίξαμε. Γαμωμανιαστείτε ελεύθερα.
Τον πρωτο που θα πετυχω.Τον πρωτο.Θα του κανω καθρεφτακιΑνοίξαμε. Γαμωμανιαστείτε ελεύθερα.
Ρε μλκΜαγουλιαρη χοληστερινατε πίνω μόνο δύο φορές την εβδομάδα... κάνω διατροφή, γυμνάζομαι, μόνο πέρδικα και τζοναρο δωδεκαρι.. εντάξει δεν πειράζει γίνε τετραπλός παχύσαρκο ζωαδι όσα δεν σου φάνε οι βρικόλακες πόρνες που γαμας θα στα φάει το ιατρικό και ο Μπουκουρας
kinter ηταν η αγαπημενη του τζορτετοιου...Eιχανε πιασει μια παρτιδα με ξηροκαρπια σε πλοιο (απο Ιραν νομιζω),που κουβαλουσε χημικα,ολα τιγκα στην ραδιενεργεια.Το τι τρωμε ειναι αγνωστο.Προσφατα κανανε ανακληση και σε σοκολατοειδη της κιντερ.Βεβαια με το οινοπνευμα που εχει το αβαλβιδο σκοτωνεις και τα μικροβια
Τι διατροφή ρε μαλακά που το πρωί πλακωνες σπανακοτυροπιτα, και ανα 2 μέρες τρως 6 στρέμματα ξηρούς καρπούς , σου έχει γίνει το κωλαντερο σαν προβιά που φοράνε οι Μογγόλοι για το μείον 30 που έχει εκεί ..Μαγουλιαρη χοληστερινατε πίνω μόνο δύο φορές την εβδομάδα... κάνω διατροφή, γυμνάζομαι, μόνο πέρδικα και τζοναρο δωδεκαρι.. εντάξει δεν πειράζει γίνε τετραπλός παχύσαρκο ζωαδι όσα δεν σου φάνε οι βρικόλακες πόρνες που γαμας θα στα φάει το ιατρικό και ο Μπουκουρας
Ενα θα σου πω...Ανακαλυψαμε το επαγγελμα σομελιε νερου ρε μαλακα!!!!ΝΕΡΟΥ!!!Τι διατροφή ρε μαλακά που το πρωί πλακωνες σπανακοτυροπιτα, και ανα 2 μέρες τρως 6 στρέμματα ξηρούς καρπούς , σου έχει γίνει το κωλαντερο σαν προβιά που φοράνε οι Μογγόλοι για το μείον 30 που έχει εκεί ..
Επειδή κανείς 10 κοιλιακούς νομίζεις κάνεις υγιεινή ζωή ; Η που καπνίζεις 4 λίτρα ηλεκτρονικό τσιγάρο που μέσα έχει βαλβολινη από Σταγιερ του στρατού !! Το συκώτι σου μαλακά σαν σφουγγάρι Καλύμνου θα έχει γίνει ..
Ντεγαμησου από εδώ
Ρε ΠΟΥΤΣΑ μου πίστευε ότι θες και κάνε ότι θες...στο τέλος εξάλλου μόνο εγώ θα σε κλάψω...Τι διατροφή ρε μαλακά που το πρωί πλακωνες σπανακοτυροπιτα, και ανα 2 μέρες τρως 6 στρέμματα ξηρούς καρπούς , σου έχει γίνει το κωλαντερο σαν προβιά που φοράνε οι Μογγόλοι για το μείον 30 που έχει εκεί ..
Επειδή κανείς 10 κοιλιακούς νομίζεις κάνεις υγιεινή ζωή ; Η που καπνίζεις 4 λίτρα ηλεκτρονικό τσιγάρο που μέσα έχει βαλβολινη από Σταγιερ του στρατού !! Το συκώτι σου μαλακά σαν σφουγγάρι Καλύμνου θα έχει γίνει ..
Ντεγαμησου από εδώ
δουλειές με φούντες... ΦΟΥΝΤΕΣ!!!Ενα θα σου πω...Ανακαλυψαμε το επαγγελμα σομελιε νερου ρε μαλακα!!!!ΝΕΡΟΥ!!!
10 ερωτήσεις που πάντα ήθελες να κάνεις σε έναν σομελιέ νερού
Ο Γιάννης Κοροβέσης, ο πρώτος Έλληνας σομελιέ νερού, μας εξηγεί τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις τύπους των εμφιαλωμένων νερών.www.oneman.gr
εχω την αμυδρη εντυπωση οτι ο μονος που πραγματικα κανει καποιο επαγγελμα (με την σωστη εννοια του ορου) εδω μεσα,εισαι εσυ...δουλειές με φούντες... ΦΟΥΝΤΕΣ!!!
Ντροπή ρεεχω την αμυδρη εντυπωση οτι ο μονος που πραγματικα κανει καποιο επαγγελμα (με την σωστη εννοια του ορου) εδω μεσα,εισαι εσυ...
γιατί το λες αυτό?εχω την αμυδρη εντυπωση οτι ο μονος που πραγματικα κανει καποιο επαγγελμα (με την σωστη εννοια του ορου) εδω μεσα,εισαι εσυ...
μετα απο εσενα θα φυγω απο αυτο τον τοποΡε ΠΟΥΤΣΑ μου πίστευε ότι θες και κάνε ότι θες...στο τέλος εξάλλου μόνο εγώ θα σε κλάψω...
γεια σου ρε άρχοντα....
Καλησπέρα σας κύριοι...
Ερντογανάκο μην τολμήσεις..
Τα κουφάρια σάς σε όλα τα επίπεδα θα γίνουν ψαρότοποι σε όλο το ΑΙΓΑΊΟ ΠΕΛΑΓΟΣ..
Δεν το πιστεύω..... μακάρι βέβαια να ζήσεις παρά πολλά χρόνια... είμαι όμως ρεαλιστήςμετα απο εσενα θα φυγω απο αυτο τον τοπο
Και γω φιλε αδερφε τυπε βιρλαεχω την αμυδρη εντυπωση οτι ο μονος που πραγματικα κανει καποιο επαγγελμα (με την σωστη εννοια του ορου) εδω μεσα,εισαι εσυ...
Αυτοι οι πελουσιοι ειναι επταπσυχοι ρε μπροΔεν το πιστεύω..... μακάρι βέβαια να ζήσεις παρά πολλά χρόνια... είμαι όμως ρεαλιστής
ειπα εδω μεσα...απο το νημα..γιατί το λες αυτό?
τόσος κόσμος δουλεύει.
Όλοι δουλεύουν, από το νήμα...ειπα εδω μεσα...απο το νημα..
Δεκάλεπτο διάλειμμα για πγιότητα , στοργή & αγάπη, και μετά ξαναπάμε.