Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.335
Πόντοι
5.006
τι ναυτα ρε μαλακα ;;; μαρμελαδα τα απλωνεις ??
δεν μπορω να καταλαβω πως τα τρωτε αυτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οσο ειναι το ποδι του σε βαρος πρεπει να ειμαι όλος εγω
Έλα ντε καραγκιοζιλικια πες τα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προσέχω φίλε Αστακουδακια... ευχαριστώ όμως ήταν δύσκολο να πεις ότι κερνάς
Εσύ κατά τα άλλα δουλεύεις μουνι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.366
Πόντοι
12.756
ρε εισαι μαλακας ρε ?
τα βραδια πινεις αβαλβιδο Βουλγαρικο που κανους αποσταξη απο τον καθετηρα των γερων που εχουν πεθάνει.
Τρως 3 σακουλακια φοφικο , 2 γαριδακια , και 3 κιλα ξηρο καρπο που ερχετε απο το Πακισταν στην καλυτερη περιπτωση, μεσα σε τσουβαλια στοιβα σε καραβια και το κουβαλανε 200 αραπαδες και μετα στο Πειραια το πιανουν οι Κινεζοι με τον κοβιντ μεχρι να βαλει την χερουκλα του ο Καβας και να σου πει , - Αγορίνα ποσο να βάλω ? 5 ευρω ειναι καλα ??

Και μου λες τωρα για εργαστηριο που ειναι μεσα σαν χειρουργειο , με σκουφια γαντια ολοι , με τζαμι που τους βλεπεις , ολα ΑΑΑ ποιοτητα και ψηνονται στους 200 βαθμους ..
Σαλτα ρε γαμησου , σου δινουμε αντίδωρο και πας και τρως σκατο απο την Ινδία

ουυυυυυυ να μου χαθεις ασχετε

Τελευταία τροποποίηση:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.370
Πόντοι
6.056
ρε εισαι μαλακας ρε ?
τα βραδια πινεις αβαλβιδο Βουλγαρικο που κανους αποσταξη απο τον καθετηρα των γερων που εχουν πεθάνει.
Τρως 3 σακουλακια φοφικο , 2 γαριδακια , και 3 κιλα ξηρο καρπο που ερχετε απο το Πακισταν στην καλυτερη περιπτωση, μεσα σε τσουβαλια στοιβα σε καραβια και το κουβαλανε 200 αραπαδες και μετα στο Πειραια το πιανουν οι Κινεζοι με τον κοβιντ μεχρι να βαλει την χερουκλα του ο Καβας και να σου πει , - Αγορίνα ποσο να βάλω ? 5 ευρω ειναι καλα ??

Και μου λες τωρα για εργαστηριο που ειναι μεσα σαν χειρουργειο , με σκουφια γαντια ολοι , με τζαμι που τους βλεπεις , ολα ΑΑΑ ποιοτητα και ψηνονται στους 200 βαθμους ..

Eιχανε πιασει μια παρτιδα με ξηροκαρπια σε πλοιο (απο Ιραν νομιζω),που κουβαλουσε χημικα,ολα τιγκα στην ραδιενεργεια.Το τι τρωμε ειναι αγνωστο.Προσφατα κανανε ανακληση και σε σοκολατοειδη της κιντερ.Βεβαια με το οινοπνευμα που εχει το αβαλβιδο σκοτωνεις και τα μικροβια:confused::confused::confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.600
Πόντοι
6.536
αρχείο λήψης (8).jpeg

αρχείο λήψης (7).jpeg

:tooth:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.740
Πόντοι
3.556
25 σελιδες απο χτες το βραδυ να πουμε. τι θα γινει με αυτο το πραμα. μας πιανει αγχος δεν προλαβουμε να διαβαζουμε:undecided::undecided::undecided:

ξεροχυνω με ολα τα σεβαστα μελη που ξερουν καποιονα που του φαγανε εκατομυρια οι μποτανες:wanker::wanker::wanker:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.881
Πόντοι
2.606
Ο φίλος-κουνάβης-βάρος που είναι? :coffee:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.335
Πόντοι
5.006
ρε εισαι μαλακας ρε ?

:tooth: :tooth: :wanker:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.366
Πόντοι
12.756
25 σελιδες απο χτες το βραδυ να πουμε. τι θα γινει με αυτο το πραμα. μας πιανει αγχος δεν προλαβουμε να διαβαζουμε:undecided::undecided::undecided:

ξεροχυνω με ολα τα σεβαστα μελη που ξερουν καποιονα που του φαγανε εκατομυρια οι μποτανες:wanker::wanker::wanker:

να μην κοιμάσαι τύπε, τι νομιζεις οτι ειναι εδω ; κατασκηνωση ;;;;;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.268
Πόντοι
25.467
Ανοίξαμε. Γαμωμανιαστείτε ελεύθερα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.370
Πόντοι
6.056

Koυναβια τυπε,τι να πεις:sad2::confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.229
Πόντοι
12.756
ρε εισαι μαλακας ρε ?

Μαγουλιαρη χοληστερινατε πίνω μόνο δύο φορές την εβδομάδα... κάνω διατροφή, γυμνάζομαι, μόνο πέρδικα και τζοναρο δωδεκαρι.. εντάξει δεν πειράζει γίνε τετραπλός παχύσαρκο ζωαδι όσα δεν σου φάνε οι βρικόλακες πόρνες που γαμας θα στα φάει το ιατρικό και ο Μπουκουρας

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom