Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.327
- Πόντοι
- 12.756
Χειμωνα θα πουλανε γρανιτατο καλοκαιρι θα πουλανε καλαμποκι νιπλη?
και αντηλιακα
Χειμωνα θα πουλανε γρανιτατο καλοκαιρι θα πουλανε καλαμποκι νιπλη?
ενοικιαζω υποκαταστημα στη βορεια ελλαδα.Ε ναι,γιατι αμα πρεπει να κανουν και αριθμητικη θα το βαλουν μεσα το μαγαζι
ετσι ρε πουστη ΤΣΑΛΕΤΖΧειμωνα θα πουλανε γρανιτα
και αντηλιακα
Κατσε γιατι με σενα θα μπερδευτουμε.Βορεια Ελλαδα οπως ειναι τα συνορα σημερα ή λιγο πιο βορεια και δυτικαενοικιαζω υποκαταστημα στη βορεια ελλαδα.
Οπως παει ο καιρος,αυτο ειναι το λογικοΧειμωνα θα πουλανε γρανιτα
και αντηλιακα
Πάρε του Αθηναίου από Ρόμβης με γύρο θελειΧειμωνα θα πουλανε γρανιτα
και αντηλιακα
Πάρε του Αθηναίου από Ρόμβης με γύρο θελει
eγω θελω και πατατες.
Μαλάκα θέλω να παει και να ζητησει γυρο και να ειμαι απο μια μεριά να κοιταω πως θα τον κοιταξουν
αφου δεν βγαινεις ρε βλακα απο το σπιτι σου...παντως αν θες θωρακισμενα τζαμια κλπ μπορω να βοηθησω να σου κανουν καλη τιμη..για να μην φοβασαι το λεω οχι οτι τρεχει κατι
Μαλάκα θέλω να παει και να ζητησει γυρο και να ειμαι απο μια μεριά να κοιταω πως θα τον κοιταξουν
150κ?αφου δεν βγαινεις ρε βλακα απο το σπιτι σου...παντως αν θες θωρακισμενα τζαμια κλπ μπορω να βοηθησω να σου κανουν καλη τιμη..για να μην φοβασαι το λεω οχι οτι τρεχει κατι
Φιμε τζαμια και εξατμιση ελευθερας στο σμαρτ34 επισκεπτες ενδαφερονται για θωρακιση.
Νιπλάκο, όσο προσπαθείς να ξεπλύνεις τη ντροπή ψάχνοντας παλιά μου ποστ ή όσο προσπαθείς να με προσβάλλεις με βρισιές, δε θα καταφέρνεις τίποτα. Αντιθέτως, δίνεις στόχο ότι σε πείραξε.
Γάμησε το, πάει, η ρετσινιά έμεινε τώρα. Θα σου πρότεινα απλά να αφήσεις να προχωρήσει το νήμα και να χαθεί το ποστ, και απλά να μην ξαναγράψεις για τραβελογαμιάδες κλπ. για να μην ξαναβρεθείς εκτεθειμένος.
Καλά ρε μπαγάσα, αφού είχες σκοπό να κάνεις καριέρα στο φόρουμ με τη βλακώδη περσόνα σου, γιατί δεν έφτιαχνες άλλο account να μην υπάρχουν αυτα στο ιστορικό;
θα μας πει κανεις τι εγινε στης γαλλικες εκλογες η θα τα γαμησω ολα?
Τον ήπιε ο μακρονθα μας πει κανεις τι εγινε στης γαλλικες εκλογες η θα τα γαμησω ολα?
ο μονος γνησιος αντρας εγω ειμαι εδω μεσα τελικα.Για να καταλάβουμε δηλαδή!
Ο μόνος που έχει τη ρετσινιά του πούστη είναι ο Νίπλης;
Εσύ δηλαδή που παραδέχεσαι πως πείθεσαι από "κορίτσι εξ ανακατασκευής" (με κομμένο πούτσο) να συνευρεθείς ερωτικά μαζί του, είσαι καθαρά ετεροφυλόφιλος;
Το θέμα δεν είναι ποιος είναι πιο ομοφυλοφιλός από τον άλλον, αλλά ότι είστε και οι δυό ομοφυλόφιλοι. Και η ειδοποιός σας διαφορά έγκειται στο ότι εσύ εκτός από ομοφυλόφιλος είσαι και κομπλεξικός, και κακιασμένος.
Μεταξύ σας λοιπόν, προτιμώ τον άλλον που είναι τουλάχιστον ακομπλεξάριστος και εύθυμος ομοφυλόφιλος.
Γαλλικο καφεδακι ηπιε μανΤον ήπιε ο μακρον
ο σεσκουλας σε εψαχνε βαροο μονος γνησιος αντρας εγω ειμαι εδω μεσα τελικα.
Με καϊμάκιΓαλλικο καφεδακι ηπιε μαν