Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.367
Πόντοι
6.056
ενοικιαζω υποκαταστημα στη βορεια ελλαδα.
Κατσε γιατι με σενα θα μπερδευτουμε.Βορεια Ελλαδα οπως ειναι τα συνορα σημερα ή λιγο πιο βορεια και δυτικα:think::confused::confused::confused::coffee:
Χειμωνα θα πουλανε γρανιτα
και αντηλιακα
Οπως παει ο καιρος,αυτο ειναι το λογικο:confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.226
Πόντοι
12.756
:2funny::2funny::2funny::2funny:

Μαλάκα θέλω να παει και να ζητησει γυρο και να ειμαι απο μια μεριά να κοιταω πως θα τον κοιταξουν
αφου δεν βγαινεις ρε βλακα απο το σπιτι σου...παντως αν θες θωρακισμενα τζαμια κλπ μπορω να βοηθησω να σου κανουν καλη τιμη..για να μην φοβασαι το λεω οχι οτι τρεχει κατι:undecided:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
αφου δεν βγαινεις ρε βλακα απο το σπιτι σου...παντως αν θες θωρακισμενα τζαμια κλπ μπορω να βοηθησω να σου κανουν καλη τιμη..για να μην φοβασαι το λεω οχι οτι τρεχει κατι:undecided:
150κ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
34 επισκεπτες ενδαφερονται για θωρακιση. :sunglasses:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.691
Πόντοι
5.506
θα μας πει κανεις τι εγινε στης γαλλικες εκλογες η θα τα γαμησω ολα?

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467
Νιπλάκο, όσο προσπαθείς να ξεπλύνεις τη ντροπή ψάχνοντας παλιά μου ποστ ή όσο προσπαθείς να με προσβάλλεις με βρισιές, δε θα καταφέρνεις τίποτα. Αντιθέτως, δίνεις στόχο ότι σε πείραξε.
Γάμησε το, πάει, η ρετσινιά έμεινε τώρα. Θα σου πρότεινα απλά να αφήσεις να προχωρήσει το νήμα και να χαθεί το ποστ, και απλά να μην ξαναγράψεις για τραβελογαμιάδες κλπ. για να μην ξαναβρεθείς εκτεθειμένος.
Καλά ρε μπαγάσα, αφού είχες σκοπό να κάνεις καριέρα στο φόρουμ με τη βλακώδη περσόνα σου, γιατί δεν έφτιαχνες άλλο account να μην υπάρχουν αυτα στο ιστορικό;

Για να καταλάβουμε δηλαδή!

Ο μόνος που έχει τη ρετσινιά του πούστη είναι ο Νίπλης;

Εσύ δηλαδή που παραδέχεσαι πως πείθεσαι από "κορίτσι εξ ανακατασκευής" (με κομμένο πούτσο) να συνευρεθείς ερωτικά μαζί του, είσαι καθαρά ετεροφυλόφιλος;

Το θέμα δεν είναι ποιος είναι πιο ομοφυλοφιλός από τον άλλον, αλλά ότι είστε και οι δυό ομοφυλόφιλοι. Και η ειδοποιός σας διαφορά έγκειται στο ότι εσύ εκτός από ομοφυλόφιλος είσαι και κομπλεξικός, και κακιασμένος.

Μεταξύ σας λοιπόν, προτιμώ τον άλλον που είναι τουλάχιστον ακομπλεξάριστος και εύθυμος ομοφυλόφιλος.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
Για να καταλάβουμε δηλαδή!

Ο μόνος που έχει τη ρετσινιά του πούστη είναι ο Νίπλης;

Εσύ δηλαδή που παραδέχεσαι πως πείθεσαι από "κορίτσι εξ ανακατασκευής" (με κομμένο πούτσο) να συνευρεθείς ερωτικά μαζί του, είσαι καθαρά ετεροφυλόφιλος;

Το θέμα δεν είναι ποιος είναι πιο ομοφυλοφιλός από τον άλλον, αλλά ότι είστε και οι δυό ομοφυλόφιλοι. Και η ειδοποιός σας διαφορά έγκειται στο ότι εσύ εκτός από ομοφυλόφιλος είσαι και κομπλεξικός, και κακιασμένος.

Μεταξύ σας λοιπόν, προτιμώ τον άλλον που είναι τουλάχιστον ακομπλεξάριστος και εύθυμος ομοφυλόφιλος.
ο μονος γνησιος αντρας εγω ειμαι εδω μεσα τελικα. :sunglasses:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom